![]() |
![]() |
|
Registracija | Uputstvo | Spisak korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi forume kao pročitane |
Programi za mobilne telefone Operativni sistemi i programi za mobilne telefone |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Mene zanima da li je moguce nekako, povezati dva telefona, nekim remote controler-om, da vidim kameru na jednom, znaci hocu ovako, imam Nokiu 5530 i Nokiu 3500, e sad, jel je nekako moguce da ja preko Nokie 5530 vidim sta se desava na kameri Nokie 3500, pokusao sam sa raznim programima, raznim nazovimo ''Bluetooth hackerima'' nijedan nema tu opciju da gledam kameru. Naravno ako sve to moze da se radi preko BT-a.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 16.2.2010.
Zahvalnice: 103
Zahvaljeno 354 puta na 278 poruka
|
![]()
hm,ne cini mi se ovako nesto realno ali ko zna.
nikada nisam cuo,a i mislim da je nemoguce ovako nesto preko bluetootha |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Ja sam nasao onaj program BT Hacker, i ima u opcijama da vidim sta se desava na kameri, ali kada ukljucim to, nista se ne desava, telefon samo stane. Ima li neko resenje? Zna li bilo ko?
Poslednja ispravka: lakistrike95 (6.7.2011 u 22:17) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Povezivanje kompjutera i mobilnog telefona | milke | Tekstovi u SK | 49 | 23.2.2017 3:59 |
povezivanje telefona za zasticenim wireless-om | miticfam | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 3 | 20.11.2011 17:24 |
Povezivanje telefona i kompjutera | M1L0SH | Aparati i oprema | 2 | 20.2.2011 13:13 |
Povezivanje telefona sa racunarom | Agama | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 6 | 22.6.2010 23:14 |
povezivanje USB-a i telefona | tijana | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 4 | 3.11.2007 11:22 |