![]() |
![]() |
|
Grafički softver i radovi Programi za pregled slika, programi za obradu vektorskih i rasterskih slika, programi za projektovanje, modelovanje i rendering, konvertori; takođe i primeri fotografija i radova |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 29.3.2017.
Zahvalnice: 48
Zahvaljeno 14 puta na 13 poruka
|
![]()
Pozdrav svima,
dobio sam zadatak da uradim neku animaciju, kao neki trejler sto je moguce bolje. Poslednji put kad sam pravio animaciju, pravio sam je u onom adobe animate. Moje pitanje je sta je najbolje koristiti za stvaranje animacija? Ili je mozda lakse da pravim npr. figurice i da slikam svaki njihov pokret. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
After effects. Ovo drugo na šta misliš zove se stopmotion animacija i traje predugo ako želiš kvalitetan rezultat a radiš sam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 29.3.2017.
Zahvalnice: 48
Zahvaljeno 14 puta na 13 poruka
|
![]()
Koliko bi mi trajalo da napravim animaciju od 2-3min u stopmotion animaciji, ili pak da koristim softverska resenja ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Za stopmotion čak i kod uhodanih video producenata vrijedi jednačina gdje je 1 minut stopmotiona = minimum 3 sata rada. Prvi sat ode na rigovanje (postavljanje scene), drugi na slikanje/snimanje, i treći na obradu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kako blokirati IncrediMail animacije u Gmailu? | ZoNi | Internet tehnologije | 5 | 16.11.2011 16:03 |
Pravljenje animacije | ratko | Grafički softver i radovi | 1 | 14.9.2011 16:09 |
Gif animacije | NikolaCabrilo | Aplikativni softver | 4 | 18.2.2009 23:57 |
Promena veličine (resize) flash animacije? | Patton | Flash | 1 | 13.10.2008 12:47 |
Flash animacije | Sasa90 | Aplikativni softver | 1 | 11.11.2007 19:34 |