![]() |
![]() |
|
Osnovne komponente Procesori, ploče, memorije... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 |
Član
Član od: 11.1.2006.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Imam strasnu dilemu
![]() Da li uzeti Asus P5PL2 ili Gigabyte 8I945P-G. Ploce su vrlo slicne, obe su "fan-less" sto me privlaci, cena im je ista, mozda par e razlike. Voleo bih misljenje eventualno nekog ko vec ima neku slicnu. Iskreno ja sam malo vise na strani Gigabyte, ali ne znam da li cu pogresiti ako uzmem bas tu plocu, jer mi nekako Asus godinama bio malo bolji? Ne zanima me OC, sve ce mi raditi na default-u sa nekim npr. Pentium 630, zanima me samo apsolutna stabilnost. ![]() Dakle voleo bih vase misljenje i hvala vam unapred! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 10.2.2006.
Zahvalnice: 0
|
![]()
Mislim da neces pogresiti sta god da uzmes, i Asus i Gigabyte prave odlicne ploce
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
Član od: 18.12.2005.
Zahvaljeno 12 puta na 5 poruka
|
![]()
Oba proizvodjaca prave kvalitetne i stabilne ploce. Kad bih birao izmedju ta dva, izabrao bih Gygabite.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
Gigabyte je moja preporuka...Imao sam ASUS,koji je extra stabilan i stvarno dobra ploca,ali novije serije su malo losijeg kvaliteta,pa sam se opet vratio na Gigabyte,koji sam i ranije imao...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 11.1.2006.
Zahvalnice: 4
|
![]()
Hvala svima na sugestijama. Uzimam Gigabyte.
@Aki: Mozda je to zato sto Gigabyte jos uvek proizvodi svoje ploce u Tajvanu, a Asus se preselio u Kinu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 7.2.2006.
|
![]()
Oba proizvodajača su super, ali ja bih izabrao Asus jer kada jednog dana rešiš da prodaš mnogo više ljudi je čulo za Asus nego za GA, tako da valja i o tome razmišljati, naravno sve može da se i promeni, ali situacija je trenutno takva!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Starosedelac
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 123 puta na 48 poruka
|
![]() Citat:
Pazari se ono do čega se najpre/lakše dođe. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Molim za pomoc...(maticna ASUS TUEP2-M & 200GB HDD) | CakumPakumVakum | Nosači podataka | 1 | 4.2.2006 1:43 |
Gigabyte ili ASUS ??? | Zeljko | ŠDK - Grafika | 17 | 9.1.2006 22:16 |
Problem sa ASUS GeForce 5600 Video Suit | alien | Grafika | 0 | 24.12.2005 1:17 |