![]() |
![]() |
|
Strateške igre Potezne i real-time strategije... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#141 | |
Član
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 7 puta na 7 poruka
|
![]() Citat:
Sto se tiche Dote, da li neko od cas ima dalek pojam koliko truda treba uloziti da bi se ovakva jedna mapa napravila ? Nije to samo puko lupanje po opcijama editora,nego je tu ukljuchen dobar deo programiranja...da bi se sve izbalansiralo,stvorile custom magije i custom trigger-i,potrebno je mnoooooooooooogo truda....za to treba postovati tvorce i kreatore dote...inache,DotA je danas popularnija kod nas od Counter-a....ko ne veruje,neka ode u neku igraonu u centru i neka se uveri... P O Z |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Starosedelac
Član od: 3.4.2006.
Zahvalnice: 256
Zahvaljeno 53 puta na 38 poruka
|
![]()
Kaze da ih je pobedio sa onim herojem koji zaustavlja vreme... Moj drug moze da bije 5 insane botova (samo primer, mnogo je on bolji) a za ovu cetvoricu ne znam... Pa covek je napisao "NO NEWBIES"... Mada mozda su usli neki jadnici koji ne znaju da igraju misleci da ce to biti tako lako... A da vas podsetim, on dobije novca koliko svi ovi zajedno... Stvarno, dobar mi drug, ne bi me lagao...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Član
Član od: 30.11.2005.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() Citat:
Pa jel znash ti da, osim novca, taj shto igra sam dobija i xp pet puta brzhe od ove petorice jer oni dele isti broj xp poena dok ovaj sam sve grabi (primera radi dok taj lik koji igra sam naqpi 1000xp ptsa ovi imaju tek po 200). Ne igram DotU uopshte vec vishe od godinu dana, igrao sam, pobedjivao sam i smorio sam se... Ako je taj lik toliko dobar, tj. ima "skill" shto traci vreme igrajuci DotU nek se prebaci na ladder partije i nek se tamo dokazhe... Pogledaj neke replayeve profesionalnih igracha WCIII, pa cesh tamo videti shta je znanje i umece, ostacesh bez daha, tj. jedino ako skontash o chemu se zapravo radi! I da vas podsetim, ovo je topic namenjen WCIII kao igri, a ne DotA-i kao njenom modu/mapi/cg ili shta vec... Tako da vas molim da prestanete da poganite topic time kako DotA razbija, i slichno imate vec topice postavljene o DotA-i, nemojte ovde o tome plz... Hvala unapred ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Starosedelac
|
![]()
@ epicAdrian
Stvarno, ne znam sta mi bi da pominjem DOTA-u... Gledao sam replayeve profesionalnih igraca... Kako ljudi igraju covece! @ Redislaw Rekao sam samo da moze da pobedi 5 insane-a, samo da bi video da nije laik. Samo da napomenem da je TToR mod odlican. Mnogo je dobar... Ko ima brz net, neka skida. |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Deo inventara foruma
Član od: 3.1.2006.
Zahvalnice: 557
Zahvaljeno 556 puta na 413 poruka
|
![]() Citat:
Nego vratimo se temi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Starosedelac
|
![]()
@ PAIN
Nisi me shvatio: Moj drug moze da pobedi pet insane-a (to sam stavio samo da bi video da nije los), a taj lik je pobedio pet njih ukljucujuci mog druga... Videcu ima li replay (mada ne verujem) ali ce mi drug detaljno opisati kako je igra tekla, pa cu vam napisati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() Ovo je Srbija,a Srbi su poznati po tome da se hvale mnogo,tako da ti niko nece verovati dok to ne vidi svojim ocima.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
Veteran
Član od: 30.5.2006.
Zahvalnice: 90
Zahvaljeno 70 puta na 25 poruka
|
![]()
Ljudi a kakva je ta dota, ja to nisam igrao...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Starosedelac
|
![]()
@ vagabundo
Pokusacu da nabavim replay, rekao sam ![]() @ K'R' HooD Nemoj da je skidas, mnogo je zarazna, a glupa (priznajem), nego skini The Tales of Ravignation mod za Frozen Throne (ako ti je bas dosadio)... Stvarno je dobar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Član
Član od: 21.11.2005.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 21 puta na 9 poruka
|
![]()
@ mmn2911 - Ah the plague has spread
![]() Ja trenutno radim na jednoj custom mapi Warthorn, koja bi trebalo ako ispadne kako valja, quake za warcraft (posto je dota njegov caunter strike). U osnovi svidela mi se ideja igre Arena wars i pokusavam da je pretvorim u realnost. Znaci u igri nece biti unapredjenja, heroja, samo powerupovi, klanje i to dosta klanja. S undeadovima. Ko zna da li cu je stici zavrsiti s obzirom na probleme sa kompom, ali valda ce i to proci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Veteran
Član od: 1.12.2005.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 32 puta na 20 poruka
|
![]()
Braco, smarate sa dotom. Otvorite poseban topic u vezi dote i modova warcrafta ili idite na http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showforum=85
ali vas molim da ovde vishe ne smarate. Da se nadovezm na nekoliko poslednjih postova: Ako neko igra dobro dotu, ne znachi da i warcraft igra dobro. Grubby ftw! Pozdrav @epicAdrian Imash reputaciju od mene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Član
|
![]()
[quote=mmn2911]@ vagabundo
Pokusacu da nabavim replay, rekao sam ![]() Znao sam ce moj post biti pogresno shvacen, ili da ce se neko naci uvredjen... Pazi ovako(valjda ce ovaj put biti OK),niko ti ne veruje jer pobediti u partiji 1v5 je verovatnoca 1:100000000, tako da sam ti indirektno hteo reci ne padas u vatru... A bio sam prisutan kad je jedan lik sam pobedio 5 insa,ali je oko njega bio copor "majstora dota-e" koji su mu govorili sklapaj ovaj/onaj recept,idi tamo/vamo... ![]() Na taj i sl. nacine moze svako pobediti(nemoj misliti da ti omalovazavam druga naprotiv),ali pobedom se treba hvaliti kada sam i bez icije pomoci uspes uraditi nesto slicno.. ![]() BTW igrao na b.net-u (uz enorman lag) jednu 5v5 partiju sa holy knight-om gde sam imao goodlike,pa koje zainteresovan da vidi neka mi javi na pm pa cu mu poslati mejlom replay i neka se sam uveri-uzgred partija je bila neizvesna do samog kraja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Član
Član od: 28.1.2006.
Zahvaljeno 8 puta na 7 poruka
|
![]() Citat:
gde imaju dota replayevi? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Starosedelac
|
![]()
@ vagabundo
Nisam se uvredio Ovako, drug mi je rekao da je taj lik igrao sam Faceless Void-om, da je u toku partije spojio: 1. Power Treads 2. Sange & Yasha 3. Ono sto svima okolo skida po 60hp/s 4. Ono za bash E sada dosta o DOTA-i, malo o normalnom Warcraftu. Ima soba DOTA, ko hoce neka tamo prica... |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
Član
Član od: 30.11.2005.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Veteran
Član od: 1.12.2005.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 32 puta na 20 poruka
|
![]()
Lepo vas molim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
blizzard, dota, frozen, throne, warcraft |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
DDay warcraft mapa | Gorgoroth | Mrežne igre | 62 | 12.10.2008 10:13 |
Throne of Darkness instal problem | kasapin | Role-Play | 4 | 5.5.2008 13:10 |
World of Warcraft Pre Paid Kartice!!! | mare [bre] | Mrežne igre | 40 | 4.10.2007 21:37 |