![]() |
![]() |
|
Internet tehnologije Komunikatori, pretraživači, servisi i protokoli... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 4.3.2013.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Caos narode, nadam se da temu postavljam na dobrom mestu
![]() Prvo cu da vam objasni kakvu situaciju imam a onda sta zelim da uradim, pa ako moze neko da mi pomogne? 1.Jos davne 2007 sam napravio account na Youtube-u...i tu pod mojim podacima naveo sam e-mail koji sam tada koristio (rec je o Yahoo! mail-u). Na tom Youtube profilu sam upload-ovo dosta snimaka, sa dosta ljudi se povezao i dr. U sustini dosta sam koristio taj profil. 2.Pre 2-3 godine sam napravio novi e-mail, ali ovaj put kao Gmail. I sada koristim taj email i u poslovne i licne svrhe...sto znaci da gore navedeni Yahoo! mail vise ne koristim i ne zelim. Naravno uz novi mail automatski sam dobio i novi account na Youtube (ali nisam nista radio na njemu jer imam onaj stari koji i dalje koristim). Moje pitanje bi bilo: Da li mogu da koristim stari Youtube account preko novog Gmail, da vise ne moram da korstim onaj stari Yahoo! mail? Nadam se da ste me razumeli ![]() Hvala unapred Dejan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 427
Zahvaljeno 3.900 puta na 3.631 poruka
|
![]()
najbolje da promeniš email na starom YT accountu..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.631
Zahvaljeno 3.752 puta na 1.830 poruka
|
![]()
^ ne ide to tako lako...google je jako los sistem napravio, uopste nije user-friendly...
Mislim da je ovo resenje za tvoj problem http://support.google.com/youtube/bi...answer=1120835 prati proceduru... A ako si vec linkovao YT nalog sa google accountom, onda moras da ih razdvojis http://www.youtube.com/my_account_unlink |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 6.7.2009.
Zahvalnice: 730
Zahvaljeno 595 puta na 466 poruka
|
![]()
meni uopste nije jasan taj ceo sistem i vec dugo me jako nervira.
Imam YT profil koji se vodi na yahoo email adresu, ali preko google account naloga. skroz retardirano. Pa se tako desava da se, kad se ulogujem na gmail account, YT account izloguje sam od sebe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 770
Zahvaljeno 845 puta na 517 poruka
|
![]()
Evo meni danas kaze "Your password is correct, but we no longer support signing in with your YouTube username. Please enter your Google Account email address (moja_adresa@yahoo.com) to sign in. A ja i ne koristim gmail, to mi je sestric pre 2 god otorio sebi gmail i youtube i sad bukvalno nemogu da se logujem sa mojim akauntom vec moram taj gmail da koristim, neznam koj vise kur*c izvode
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
V.I.P. Phone Zone
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 770
Zahvaljeno 845 puta na 517 poruka
|
![]()
Uzas, sad mi nudi preko nekom mog starog mejla koj je valjda povezan sa google da se logujem ali pasvord mi ne radi jer to nisam koristio 100 god i sad mogu samo da se slikam. i evo sad sam se ono diskonektovao sa starog mejla i ponudio mi opciju da se konektujem preko novog mejla i ja lepo povezem taj mejl sa guglom i povezem se sa youtube i trt, nema mi ni chanels ni likes, nista sto sam imao. Dakle kolke pare uzimaju a samo ******u ko foke. Ispravka Watch later i Favorites su tu ali likes je prazno kao i my subscriptions
Poslednja ispravka: Nestor (18.3.2013 u 15:58) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nestore, gmail nalog i google nalog nije ista stvar.
Ti ocigledno imas legacy youtube nalog koji moras eventually da povezes sa google nalogom. Najzgodnije bi bilo da povezes na google account na kojem koristis gmail...Ako ne koristis gmail (w00t), onda napravis novi google nalog i na njega povezes youtube... |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
GTA 4 za PC! | JJ92 | Akcione igre | 8734 | 22.9.2022 18:10 |
Windows 7 limited account | wog326 | Operativni sistemi | 6 | 30.4.2011 23:33 |
YouTube mi iskasapi video :( | BugA | Video/TV softver | 6 | 4.4.2010 22:13 |
YouTube TV | dacajak | Internet tehnologije | 3 | 25.2.2009 2:09 |
Maliciozni mejl ili ja stvarno imam account u američkoj banci | MilanSM | Zaštita | 13 | 24.9.2007 11:39 |