![]() |
![]() |
|
Internet tehnologije Komunikatori, pretraživači, servisi i protokoli... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 6.1.2009.
Zahvalnice: 60
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Imam jedan problem sa svojom konekcijom koji strašno nervira!!
![]() Od kad sam kupio wireless internet, kompjuter mi stalno ''zabada'' (blokira).Kompjuter se skroz zablokira na odprilike 5,6 sekundi pa se odblokira isto na oko 5,6 sekundi pa ponovo zablokira i tako stalno dok se ne diskonektujem.To se dešava samo kad je kompjuter konektovan na internet.Da li ima rešenja za ovaj problem?Ne znam da li je do nekih programa za modem ili nešto drugo ne znam ni ja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]()
Šta imaš od IM programa i koji virus kiler?
Recimo, poznato je da se ne vole Skype i Nod32 (bar stara verzija 2.7 koju ja koristim) pa mora nešto da se petlja (da se stavlja u izuzetke) po Nodu da bi proradilo. Simptomi su isti kao kod tebe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Imam NOD32 antivirus ali nemam skype od IM programa imam windows live messenger.Tj. imam skype ali sam ga skoro instalirao tako da on nema veze sa problemom (valjda), problem je počeo još mnoge pre toga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
Reinstalirao sam windows.Taman sam se ponadao da ce sada sve biti u redu kad ono opet po starom.Ali sam saznao da je do adaptera koji koristim za svoju wireless konekciju.Kada pocne da koci samo iskljucim adapter i sve je u redu.Adapter koji koristim je TP-LINK 802.11 b/g wireless adapter.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Novi član
Član od: 21.2.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
I ja imam isti problem, neznam sta da radim dodje mi da kupim nov racunar. Samo sto kod mene kad zakuje, mogu samo da ga restartujem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa driverom za monitor | pharaon.92.bc | ŠDK - Grafika | 10 | 26.10.2008 17:24 |
Problem sa internetom | Zewsina | Kvarovi | 0 | 13.8.2008 14:36 |
Problem sa wireless downloadom | Acid | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 3 | 9.2.2008 10:07 |
Problem sa net konekcijom - ISDN | Sh0ne_L0z | Kvarovi | 1 | 1.11.2007 22:31 |
sporo startanje windowsa sa wirelessom | Paladin | Internet usluge | 9 | 19.7.2006 20:40 |