![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da li neko moze da mi kaze koja je rzlika izmedju VTP i VCP? I koji je bolji? I da li moraju da se instaliraju u safe modu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 16.6.2007.
Zahvalnice: 53
Zahvaljeno 71 puta na 42 poruka
|
![]()
Koristio sam i jedan i drugi od navedenih ali meni licno se nijedan nije svideo , ja sam nekada koristio Universal Vista Inspirat Brico Pack Ultimate 2 1.0 ali sam i njega posle jednog vremena obrisao i odlucio da nikad vishe necu stavljati takve programe u windows mozda obican XP skin nije bash neshto narocito lep ali funkcionalniji je od ostalih
Ako te interesuju skinovi za komp bez ostalih g***a koje dolaze sa tim programima , predlazem ti da skinesh StyleXP i nadjesh odgovarajuci skin koji lici na vistu i na taj nacin ti se brzina kompa nece smanjiti ( bar ne vidljivo ) Ali na tebi je odlucish a ako bash hocesh da birash izmedju ova dva navedena programa ja bih ti preporucio Vista Customization Pack , malo , ali samo malo je bolji od drugog ( bar ja tako mislim ) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Interesuje me da li sa njim dobijam providnost prozora kao kod viste? I da li mora da se instalira u safe modu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Probao sam i jedan i drugi ali ni jedan nece da mi promeni u vista okruzenje! Samo su zvukovi promenjeni! Zasto?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
V.I.P. Phone Zone
|
![]() Citat:
Za providnost prozora možeš da koristiš zasebne programe tipa PowerMenu koji je par stotina kilobajta. Sem podešavanja providnosti imaš i još neke korisne opcije. Poželjno je da se instalira u Safe Mode ali može i u normalnom modu. Jednostavno nisi ga dobro instalirao jer su kod mene i jedan i drugi radili bez problema. Mada uspore računar i to značajno, naročito VTC 6. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 30.1.2006.
Zahvalnice: 72
Zahvaljeno 43 puta na 40 poruka
|
![]()
Meni se vise svidja Vista Transformation Pack. Nisam primetio neko usporenje, mada ja sam pogasio side bar, clock, i jos neke sitnice! Znaci samo su mi bile promenjene ikonice i startup screen, zvukovi, meni bar i mozda jos po nesto
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
V.I.P. Phone Zone
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Starosedelac
Član od: 16.5.2006.
Zahvalnice: 555
Zahvaljeno 617 puta na 284 poruka
|
![]()
Moze se ubaciti providnost prozora ali ako se ne varam u Visti nije ceo prozor transparentan nego samo njegov shiri okvir a to se ne moze uraditi na xp-u nijednim programom (bar koliko sam ja upucen).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kod viste je samo okvir prozora providan!E sad da li je kod VTP-a okvir providan?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
V.I.P. Phone Zone
|
![]()
Ako me dobro sjećanje služi jedan, dakle ili VTP ili VCP imaju tu opciju, sada koji od njih ne znam. Ali sa programom koga sam maloprije pomenuo možeš da napraviš da je cijeli prozor providan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Mozes i da uzmes WindowBlinds on podrzava i skinove sa alpha blendingom tako da mozes da dobijes tu providnost kao u Visti (providini su samo okviri prozora) ima jedan skin za WB koji je najslicniji onom iz Viste samo sam zaboravio kako se zove.
Inace ja koristim VTP 6 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
V.I.P.
|
![]()
Postoji programcic koji se zove GLASS i on cini prozore providnima u XP. Ima definisano 10, 20... % i custom. Posto kuckam post na telefonu, ne mogu da ostavim link, ali pitajte Velikog G.
Poslednja ispravka: Spawn BG (14.7.2007 u 14:30) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ne znam meni NOD nije nista prijavljivao, ako si skidao sa softpedie onda sigurno nije virus nego te KAV upozorava na moguce rizike instaliranja VTPa. Napravi restore point pre nego sto instaliras pa vidi sam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Instalirao sam i ne svidja mi se! Izbrisao sam ga ali su ostale ikone i kad se restartuje komp na pocetku pise Windows Vista a ne Windows XP! Kako to da vratim na XP?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Vista transformation pack | Gerovit | Kvarovi | 14 | 8.11.2006 2:39 |
vista transformation pack | jagodanbg | Aplikativni softver | 2 | 27.8.2006 23:11 |
windows Vista theme pack | Master Neo | Modovi | 1 | 6.12.2005 20:09 |