![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 147 puta na 101 poruka
|
![]()
Pre nedelju dana kada sam radio nešto na kompu samo mi se iz čista mira isključio i pojavio plavi ekran. Naravno restartujem i ništa se nije događalo do sada. Primetio sam veoma jako seckanje u bilo kojoj igri, dok sam igrao Tiberian Sun iz 2000 i Titan Quest često mi je veoma usporavalo na nekim deonicama gde pre nije usporavalo. Onda sam sa neta skinuo za titan quest itemus mapu i u readme-u sam pročitao da je mapa prenatrpana detaljima pa treba jači komp. Radila je solidno naravno sa seckanjem ali je radila. Onda sam uključio Jdownloader i skidao nešto sa neta. Onda sam upalio titan quest i tu mapu (da kažem mod) i usred igre mi zasecka veoma dugo, nekih 10 sekundi zabaguje se skroz i pojavi se plavi ekran. Zanemarim i to a onda juče uzmem da režem neke filmove (sve vreme radi jdownloader najnovija verzija) i posle trećeg dvd-a mi se isključi net i nemogu ni da otvorim aplikaciju za konektovanje, probam odjavim modem za net (sezampro) i isključim pa uključim i posle pet sekundi opet plavi ekran.
Izvinjavam se zbog ovolikog posta ali mislim da je sve ovo potrebno da navedem. Inače imam sp3, nod 32, i spy bot s&d. Hardware je amd athlon 1.89 ghz 3000+, ati radeon x1300pro, matična k9N Neo, hard wd 160 gb 7200 rpm. Merio sam i u hw monitoru temperaturu i procesor ne prelazi temperaturu preko 44 i 2200 rotacija coolera. Ako može neka pomoć neka bude tačno navedena, da ne bude reinstall system. A ako to baš bude moralo gde mogu da nabavim norton ghost pošto mi je sistem gostovan, i neki sajt gde ima uputstvo za gostovanje. Hvala unapred svima koji imaju neko rešenje. Poslednja ispravka: ilic stefan (17.9.2009 u 20:03) |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
bsod, plavi ekran smrti |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Vicevi | Oblivion | Cvet kompjutera | 5481 | 27.5.2022 5:52 |
Plavi ekran, da l' od starosti, čega li? | Purple | Kvarovi | 8 | 8.7.2009 11:12 |
Plavi ekran i resetovanje računara | donboske | Kvarovi | 5 | 19.3.2009 16:03 |
Plavi ekran | slaven | Kvarovi | 2 | 23.11.2008 21:26 |
Sta je plavi ekran u windowsu? | yahhoo | Kvarovi | 15 | 11.1.2008 4:14 |