![]() |
![]() |
|
Internet tehnologije Komunikatori, pretraživači, servisi i protokoli... |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 4.3.2013.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Caos narode, nadam se da temu postavljam na dobrom mestu
![]() Prvo cu da vam objasni kakvu situaciju imam a onda sta zelim da uradim, pa ako moze neko da mi pomogne? 1.Jos davne 2007 sam napravio account na Youtube-u...i tu pod mojim podacima naveo sam e-mail koji sam tada koristio (rec je o Yahoo! mail-u). Na tom Youtube profilu sam upload-ovo dosta snimaka, sa dosta ljudi se povezao i dr. U sustini dosta sam koristio taj profil. 2.Pre 2-3 godine sam napravio novi e-mail, ali ovaj put kao Gmail. I sada koristim taj email i u poslovne i licne svrhe...sto znaci da gore navedeni Yahoo! mail vise ne koristim i ne zelim. Naravno uz novi mail automatski sam dobio i novi account na Youtube (ali nisam nista radio na njemu jer imam onaj stari koji i dalje koristim). Moje pitanje bi bilo: Da li mogu da koristim stari Youtube account preko novog Gmail, da vise ne moram da korstim onaj stari Yahoo! mail? Nadam se da ste me razumeli ![]() Hvala unapred Dejan |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
GTA 4 za PC! | JJ92 | Akcione igre | 8734 | 22.9.2022 18:10 |
Windows 7 limited account | wog326 | Operativni sistemi | 6 | 30.4.2011 23:33 |
YouTube mi iskasapi video :( | BugA | Video/TV softver | 6 | 4.4.2010 22:13 |
YouTube TV | dacajak | Internet tehnologije | 3 | 25.2.2009 2:09 |
Maliciozni mejl ili ja stvarno imam account u američkoj banci | MilanSM | Zaštita | 13 | 24.9.2007 11:39 |