![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 7.11.2005.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Dakle koji progam mogu koristiti da bih u video obliku sacuvao sadrzaj sa desktopa...
Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 19.12.2005.
Zahvalnice: 0
|
![]()
Camtasia studio.Snima u avi formatu.Ja sam koristio taj program i ima najvise mogucnosti.Postoji i BB Flashback (ili slicno).Snima u flashu.Nije los ali Camtasia je mnogo bolja i profesionalnija stvar.
rapidshare.de/files/11382661/TechSmith_Camtasia_Studio_3.1.0.rar.html Naravno sa rapidshare skidas bez download managera,ali je zato full verzija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
Član od: 15.12.2005.
Zahvalnice: 334
Zahvaljeno 334 puta na 149 poruka
|
![]()
Ne znam samo po koji put ovo spominjem na ovom forumu, ali reći ću još jednom: Snagit je zakon! Zašto? Nabavite Snagit i uverite se sami.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Član
Član od: 19.12.2005.
Zahvalnice: 0
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Novi član
Član od: 7.11.2005.
Zahvalnice: 4
|
![]()
Hvala svima skida se Camtasia, probao sam i Screen VidShot 2.1 odradio mi je posao ali ipak cu sacekati Camtasiu...
THNX |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 2 puta na jednoj poruci
|
![]()
Da li postoji neki ovakav program koji moze da se stavi na portabilan disk (flash).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.7.2006.
Zahvalnice: 3.536
Zahvaljeno 1.792 puta na 756 poruka
|
![]()
Cam Studio...program je neverovatno lak za upotrebu.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Član
Član od: 12.4.2006.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 5 puta na 4 poruka
|
![]()
SnagIt je dosta dobar,samo nece da snima video klipove
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
Član od: 15.3.2007.
Zahvalnice: 52
|
![]()
Ja takodje koristim SnagIt za video capturing desktopa, dosta je dobar ali , sam se i dosta namucio dok sam ga provalio , tj oce da mi snima samo sa DivX encoderom u realnom vremenu, sto daje dobre rezultate ali audio capturing je dosta slab, sto moze audio zapis da snima samo u PCM tj. wav formatu, pa da bi bio kvalitetniji audio zapis mora se postaviti na stereo + 44KHz i 128kbps, tako da onda audio zapis ispadne mnogo veci od video zapisa, e sad kad bi audio zapis mogao da ide u mp3 bilo bi super, ne znam da li to moze sa Camtasia-om, i da li mi vredi da je uopste skidam, zato sto je 30mb a za to treba dosta vremena na dial up-u. Pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Veteran
Član od: 11.7.2006.
Zahvalnice: 163
Zahvaljeno 182 puta na 147 poruka
|
![]()
Ja sam koristio Snagit od verzije 6 do 8, a onda mi je osmica tražila da instaliram štampač
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Skini slobodno Camtasia-u ponudice ti dosta bolje mogucnosti od SnagIt-a, audio zapis moze da snima ne samo u mp3 formatu vec u svim formatima za koje imas instalirane kodeke, isto vazi i za finalni avi fajl posle snimanja izaberes encoder sa kojim ces da ga iskompresujes (divx,xvid,...) kao sto mozes i da ga odradis u drugim formatioma kao swf, wma, dvd itd..
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Predrag Stankovic na korisnoj poruci: | ||
Win32 (16.3.2007) |
![]() |
#13 |
Član
Član od: 15.3.2007.
Zahvalnice: 52
|
![]()
Ok skinuo ja Camtasiju, ima strasne mogucnosti, samo treba malo vremena dok provalis sta sve moze i kako se radi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa video capture karticom | LoneWolf | Video/TV softver | 4 | 14.1.2006 14:47 |
Video unazad? | Kokan | Video/TV softver | 4 | 19.12.2005 21:49 |