![]() |
![]() |
|
Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje… |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2.151
Zahvaljeno 1.899 puta na 1.390 poruka
|
![]()
Hteo bih da nekako povežem laptop i TV, ali ne samo za gledanje filmova i slušanje muzike (za to koristim Serviio), već kao da su povezani HDMI-jem (dakle, da dobijem kloniranu ili extended sliku sa laptopa na TVu).
Da li je to uopšte moguće? Laptop je Asus (Win7 64bit), a TV je LG smart 42". |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Phhhh
![]() Ja sam više mislio na neko softversko rešenje, nešto kao TeamViewer, samo unutar jedne mreže. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ex Parrot
|
![]()
Ako se ne varam, u novijim verzijama VLC može da strimuje desktop, koliko je to upotrebljivo moraš sam proveriti...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 47
Zahvaljeno 1.518 puta na 1.051 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
OK, TeamViewer je tu naveden samo radi pojašnjenja šta bih želeo
![]() ![]() Šteta je što DLNA softver (npr. pomenuti Serviio) ne mogu da strimuju sve, a ne samo filmove, muziku i slike ![]() @ Goran: pogledaću to za VLC. Ja sam mislio da on to može samo preko Neta, ne i lokalno. Vredi proveriti, ali sumnjam u kvalitet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Novi član
|
![]()
e ovako, opisaću vam moj mali problem. veceras je moja supruga nešto čačkala oko bluetooth-a i nekako sam spojio , tj. mogu da pustim film sa lap topa na tv, a tv je samsung LE 32C650, bežično. to radim preko windows media player-a. interesuje me da li može nekako da se ubaci i subtitles na tv, ako već film gledam na tv-u. na kompu su mi film i subtitle u istom folderu i na kompu u filmu ih prikazuje. možda je malo glupo al ne znam kako da tražim to na googlu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Član
Član od: 5.2.2011.
Zahvalnice: 25
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku megatronserbia na korisnoj poruci: | ||
Mr. White (10.2.2014) |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Teško da ste TV i laptop povezali preko BT-a
![]() Da niste ubacili WiFi dongle u TV, pa je uključivanjem BTa na laptopu uključen i WiFi? Koji laptop? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Novi član
|
![]()
Vidi, TV sam kupio pre dve godine u dobroj firmi tu kod nas. Prodavac mi je rekao da je to neka serija 6 i da je to vrhunski Tv za to vreme. Nisam ništa budžio u njega sem HDMi kabla i usb-a. Ja imam u tv-u neku ikonicu u obliku wi-fi-a na tv-u, ali ne verujem da tv ima wf. Ja je uključim i lap top Hp probook 4720 s ga pronadje i jednostavno kliknem na film desnim klikom i kaže play with, i ja izaberem tv samsung, on ga loading-uje, Boga mi, skoro minut, i pusti film na tv. Mislim da i tv ima windows media player jer je odmah ispod ikonice wf. U uputstvu mislim da ne piše ništa o wf ili btooth-u, mada sam ga vrlo površno pročitao, tako da ćete vi bolje znati o čemu se radi i sve to ...
ps Zahvaljujem se megatronserbia, mada još nisam probao i ne znam još da li funkcioniše. Ne, ne funkcioniše, tj ne mogu da pustim titl na tv-u i kad su im isti nazivi, samo što prevod ima ekstenziju srt. Ja se izvinjavam, zaboravio sam da napomenem da je tv povezan na internet kablom preko rutera. Poslednja ispravka: Mr. White (10.2.2014 u 23:24) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
povezivanje laptopa i tv-a | picok | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 22 | 21.12.2012 11:34 |
Povezivanje laptopa na internet | JankoSa | Internet usluge | 4 | 21.9.2012 11:14 |
Koji HDMI za povezivanje laptopa i TV-a? | Marvi | ŠDK - Ostale komponente | 1 | 27.11.2011 15:49 |
Povezivanje laptopa i LCD TV-a | Marti Misterija | Grafika | 0 | 20.12.2008 1:21 |
Povezivanje pc-a i laptopa | TAtila | Prenosni računari | 2 | 10.9.2007 14:43 |