![]() |
![]() |
|
Registracija | Uputstvo | Spisak korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi forume kao pročitane |
Sportske simulacije Svi sportovi, fliperi i druge takmičarske igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1441 |
Deo inventara foruma
|
![]()
''Faco'', il' si ćorav ili vidiš samo ono što želiš da vidiš. Pogledaj (ako ti nije teško) par post-ova gore...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1442 |
Član
Član od: 25.10.2008.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
brate necu da skidam dresove djibuti,tanzanija,hong kong , nego prave od danske,egipta a to niko nije uradio...a i nigde nema sve lepo odradnjeno,nego moras traziti skidat jedan po jedan za svaku reprezentaciju...njesra
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1444 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da si otišao na PESEdit-ov sajt, video bi da sve to što ti tražiš, ima.
Novi Patch PESEdit-a ima sve lepo sređene dreseve skoro svih reprezentacija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1445 |
Veteran
|
![]()
Rajo zna li iko gdje mogu naci onaj patch sto mozes da zakoljes sudiju?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1446 |
Starosedelac
|
![]()
Ako nađeš javi...
Igram Master Ligu i kad pokušam da loadujem taj save izbaci me u Win. Da li se nekome dešava nešto ovako. Ne mogu nijedan save da učitam. Dešavalo se i da izbaci dok nameštamo taktiku na Exibition, a ML ne mogu nikako da učitam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1447 |
Član
|
![]()
Ja dok sam igrao,imao sam u igri 3-4 tim sa kojima i protiv kojih nisa uopste mogao da igram,secam se da je jedan od tih bio Wolves,ja uzmem njih,drugar uzme nekog drugog i dok namestamo taktike ono izbaci iz igre...Jbm li ga sto je to tako...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1448 |
Deo inventara foruma
|
![]()
NaraYan, ako koristiš pesedit patch, OVOLIKIM slovima je napisano šta raditi pre prvog pokretanja ML.
![]() Pokreni ovo sa slike pre igre i onda učitaj, kreni i sačuvaj ML. Nakon toga ne moraš više paliti ML Switch. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dzonihsv na korisnoj poruci: | ||
NaraYan (9.2.2010) |
![]() |
#1449 |
Starosedelac
|
![]()
Uradio sam nešto drugo pre nego što sam to zamjetio.
![]() Hvala na iscrpnom objašnjenju. Obično pročitam sve ali... Izgleda da je to zbog delimične predrasude prema 2010. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1450 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja cu zivota mi da dignem ruke od gamingaccesa i da predjem na PESEdit:http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=23120
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1451 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.598
Zahvaljeno 3.654 puta na 1.765 poruka
|
![]()
jel moze ovo preko neta da se djuska? na onu verziju mislim...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1452 |
Starosedelac
|
![]()
Pih... odigr'o malo ML sa Partizanom i aj dovedoh neke igrače malo u nižoj ligi, ali, otkad sam prešao u Premier i sa level 3 scoutom nisam uspeo nijednog da dovedem, a pokušavao sam cele polusezone i svakakve igrače (može samo one koji su na transfer listi i to poneke, uglavnom ni na loan ne mogu, a ti isti igrači koji neće kod mene u 1 ligu odlaze u neke Koblence i tako šta bez problema)... Baš su ga lepo izbalansirali... Kažem ja da su napravili mambio džambo uzalud... Pa zabatalih rabotu.
Uzeću lepo svoj omiljeni Ajax da mu dam još jednu šansu. Ako krene opet sa ovakvim ili sličnim glupostima ima da popije hladni uninstalllll... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1453 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Devilish Soldier na korisnoj poruci: | ||
nexexcalibur (11.2.2010) |
![]() |
#1454 |
Starosedelac
Član od: 26.11.2006.
Zahvalnice: 165
Zahvaljeno 1.210 puta na 500 poruka
|
![]()
Kakva je ovo komedija, u 2 broja dva opisa, jedan gde se igra hvali a drugi gde se igra kudi
![]() http://www.sk.rs/2009/12/siop10.html http://www.sk.rs/2009/11/siop13.html Ovaj prvi opis je prava komedija, povrsan i jadan i nema veze nisacim, lupetanja na sve strane... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1455 | |
Veteran
Član od: 13.7.2007.
Zahvalnice: 122
Zahvaljeno 97 puta na 64 poruka
|
![]() Citat:
Pristrasan si...PES u odnosu na next-gen verziju FIFA-e je NULA (dobro,preuvelicavam,ali FIFA je jako realisticna,odlican fudbal,igrao sam u igraonici...). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1456 |
Starosedelac
Član od: 26.11.2006.
Zahvalnice: 165
Zahvaljeno 1.210 puta na 500 poruka
|
![]()
Pa oba opisa su za next gen!!!
Nisam pristrasan i to nema veze sa tim, opis u kome se sve vreme aludira na fifu, gde se skoro u celom opisu pominju bagovi, problemi a pritom su neki i izmisljeni, a opis o novostima sta igra donosi nema nigde a ima ih podosta... tu se svaka prica zavrsava, smesno bre... i sad neko ko nema veze sa PES serijalom i uzme da procita opis i kakvu ce pretstavu da dobije o igru, nikavu i naravno zaobicice je ![]() http://www.sk.rs/2009/11/siop13.html Za ovaj opis svaka cast, nevezano za ocenu! P.S. Moja ocena igre je 8/10 ![]() Edit: Meni i dalje nije jasno cemu 2 opisa iste igre??? |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku maremas na korisnoj poruci: | ||
nikolapfc89 (12.2.2010) |
![]() |
#1457 |
Starosedelac
Član od: 27.10.2008.
Zahvalnice: 1.181
Zahvaljeno 801 puta na 358 poruka
|
![]()
I ja ne znam cemu to poredjenje sa fifom ?? Pes je pes fifa je fifa i nema sta tu da se poredi...Imamo dva odlicna fudbala birajte koji vam se svidja i tu je kraj...Ja sto vise igram 2010 sve vise mi se svidja i sudije i golmane sam davno prevaziso pa ne obracam paznju na bagove...
Pitacu vas za par godina sta je bolje...jer fifa isti fazon na konzoli fura od pocetka serijala pes je sve bolji/// |
![]() |
![]() |
![]() |
#1458 | |
Član
Član od: 19.12.2008.
Zahvalnice: 18
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1459 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Sve cesce se u temama pise o FIFA & PES rivalitetu,sta je bolje,sta ce biti bolje itd.Napisano je to X puta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1460 |
Član
Član od: 19.1.2007.
Zahvalnice: 186
Zahvaljeno 86 puta na 63 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
pes 2010, pro evolution soccer |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pro Evolution Soccer - Golovi, akcije | Patton | Sportske simulacije | 35 | 21.9.2008 19:54 |
Pro Evolution Soccer 2008 PC resenje za sve | relja1234 | Sportske simulacije | 7 | 3.6.2008 10:01 |
Pro Evolution Soccer Playmaker - konacno nesto novo u sim.fudbala | renegade_of_funk | Konzole | 3 | 1.4.2008 14:32 |
Winning Eleven Pro Evolution Soccer 2007 | Nikola Stankovic | Sportske simulacije | 5 | 3.2.2008 23:47 |
Laptop za Pro Evolution Soccer? | Sledge_Hammer | ŠDK - Prenosni računari | 20 | 20.10.2007 22:14 |