![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 20.10.2010.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Do sinoc mi je sve lepo radilo, prebacivao sam neke fajlove sa kompa na laptop i od jutros mi se javlja ovaj problem: ubacim kabal, na laptopu mota onaj kruzic i pojavi se trouglic zuti, a na kompjuteru i dalje stoji kao da kabal nije ubacen, pojavi se da su povezani posle nekih 15-ak minuta ali kao da nisu povezani. A sto mi je jos cudnije, kad odem na properties ovog Broadcom Gigabit Controller-a, pise mi da mu je location: PCI slot 2 (PCI bus 2, device 3, function 0), iako je integrisana, dakle nije ubacena u PCI slot. Sto je toliko zaglupeo, zanima mene?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
Sasvim je moguće da su prolupali drajveri, uninstaliraj ih i probaj instalaciju najsvežijih.
Sent over section_one subnet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Nokia e71 i problem sa USB konekcijom | PsyDuck | Aparati i oprema | 5 | 1.12.2010 15:17 |
Problem sa PLAVIM EKRANOM | backo87 | Kvarovi | 7 | 25.10.2010 18:12 |
WBR-3408 11g Wireless Broaband Router- Problem sa umrežavanjem | Hich | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 1 | 19.2.2010 9:42 |
HP DeskJet f4180 - problem sa instalacijom | vanila | Ostale komponente | 3 | 12.3.2009 19:22 |
Problem sa reprodukcijom DVD materijala | Dimo | Kvarovi | 7 | 27.4.2008 16:05 |