![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
Član od: 1.12.2005.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 32 puta na 20 poruka
|
![]()
Naime, kad skidam neke vece fajlove (npr. preko 50-60 mb), download teche lepo, da bi samo odjednom poceo da opada, pao na nulu i tako ostao. Ja probam ponovo da downloadujem sa iste lokacije, medjutim izlazi mi poruka da fajl ne postoji. Ponavljam da se to deshava SAMO sa vecim fajlovima (muzhicki albumi, spotovi i sl.). Da li neko mozhe da mi kazhe u chemu je problem ? Hvala!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
V.I.P. Phone Zone
|
![]()
Najvjerovatnije da nije problem do tvoga racunara, a najvjerovatnije je problem sa serverom sa koga skidas te fajlove.
Taj problem se cesto javlja ako skidas sa nekih megalomskih servera koji su puni muzike, spotova i onoga sto se mnogo trazi i skida. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
Član od: 1.12.2005.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 32 puta na 20 poruka
|
![]()
^ Kao npr. Rapidshare ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 2.9.2006.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Ipak je možda problem i sa IDM. Meni se dešavalo da prekida konekciju i sl. Pokušaj da skineš broj delova (8 je default) na 2. Ako i tada pravi probleme, beži na GetRight ili Flash Get
![]() btw. na rapidu nema garancije! |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
ASRock K7VT6 i problem sa SATA RAID kontrolerom | Erdeljan Boris | Osnovne komponente | 2 | 20.7.2006 15:02 |
problem sa ramom i klokom procesora | mad_skillz | Kvarovi | 1 | 18.7.2006 10:50 |
Problem sa Zone Alarm-om | Devil | Zaštita | 13 | 27.4.2006 20:22 |
Problem sa sa LG combo!! | mileki | Kvarovi | 22 | 23.4.2006 20:53 |
Problem sa izlaznim naponom Mustek-a | holodoc | Kvarovi | 7 | 2.2.2006 22:32 |