![]() |
![]() |
|
Video/TV softver Video programi, formati, kodeci, konvertori, DVD/TV softver, satelitski/DVB programi, DivX i sl. |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 19.6.2006.
Zahvalnice: 57
Zahvaljeno 69 puta na 41 poruka
|
![]()
Skoro sam nabavio kameru marke canon zr600.Snimljeni matereijal sam hteo da prebacim na hard disk,ali tu nastade problem!Od izlaza na kameri postoje AV izlaz i za njega sam dobio kabl koji sam prikljucio u tv karticu(s-video)i desava se sledece imam zvuk nemam sliku(koristim intervideoDVR3 player),posto nemam firewire konektor na kompjuteru , a ni kabl moze li neko da mi pomogne oko ovoga.Takodje na kameri postoji i mini usb,ali komp ne vidi kameru osim kada prbacim prekidac na karticu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 19.4.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 14 puta na 13 poruka
|
![]()
Da nebi puno komplikovali to sto nemas firewire karticu neznaci da netreba da je kupis (1100,00 din ) . Jer kad vec imas kameru ulozi jos koji dinar i radi ovo kako treba . Od softa probaj vegas nije komplikovan ali je super.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Povezivanje kamere sa računarom | felixfelix | Foto i audio/video | 4 | 26.4.2009 16:46 |
Ne mogu da kopiram neke fajlove (uglavnom .dll) sa DVD-a na HDD!!? | polarnimeda | Kvarovi | 5 | 9.8.2006 23:42 |
Losa slika sa VHS-a na DVD? | Devil | Video/TV softver | 5 | 1.5.2006 9:55 |
Datum i vreme sa mini DV kamere i VHS kaseta! | Kokan | Foto i audio/video | 5 | 24.2.2006 1:43 |
prebacivanje slike sa graficke na tv problem | tool.keenan | Grafika | 3 | 12.1.2006 13:18 |