![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 9.1.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]()
nikako nemogu da se konektujem na net preko modema promenio sam dva modela i idalje nista centala je u zemunu broj mi pocinje sa 19 da li neko ima slican problem?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2005.
Zahvalnice: 186
Zahvaljeno 199 puta na 108 poruka
|
![]()
Jesi mogao ranije da se konektujes ili mislis da je trenutno neki problem nastao?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
tek sam se doselio ovde na drugoj centrali je sve radilo ok a bio sam na analognoj!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 25.12.2005.
Zahvalnice: 198
Zahvaljeno 145 puta na 44 poruka
|
![]()
Probaj da u device manager> modem> properties odcekiras "wait for dial tone before dialing". Opisi malo bolje problem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
Pogledaj modem u deviance menageru i vidi jeli ukucano ATX3 kao neka dodatna komanda( Nemogu sad tacno da se setim imena posto mi je instaliran linux, nadam se da ces se snaci) POZZ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
wait for dial tone before dialing sa odcekirao ukucao sam i atx3 i nece i dalje.
cuje se pistanje ali jednostavno nece da se konektuje probao sam i drugog provajdera nije ni do toga |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
|
![]()
Posto si se preselio problem sigurno nije kompa. Verovatno je problem u stanu - proveri kabl koji ide do modema (prikljuci telefon na taj kabl i vidi da li ima signala).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.053
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]()
Daj još malo informacija, ne možemo sad svi da nagađamo šta je u pitanju. Izbaci li kakvu poruku kad pokušaš da se konektuješ, ima li bilo kakav drajver za modem da je instaliran?
Meni nije hteo jedno vrijeme da se konektuje na net a u pitanju je bilo samo kontakt. Mučio sam se pola sata a na kraju je trebalo malo da uprem kabal u modem da se "zalijepi" i onda radi bez problema. Upri malo kabal u modem dok se konektuje na net, može biti samo kontakt. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Veliki problem sa RAM memorijom | leka | Kvarovi | 10 | 27.7.2006 10:17 |
Problem sa CD rezacem (+savet za DVD rezac) | Cupavi Zeka | Nosači podataka | 3 | 22.7.2006 20:08 |
problem sa PIO i Ultra DMA | Mungos | Kvarovi | 5 | 6.7.2006 19:27 |
YOUR PRODUCT KEY - problem sa upgrade-om WinXP | boljanici | Operativni sistemi | 17 | 27.5.2006 23:23 |
Problem sa video capture karticom | LoneWolf | Video/TV softver | 4 | 14.1.2006 14:47 |