![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 10.8.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Vec neko vreme imam sledeci problem: kada se povezem na internet(koristim dial-up) ikonica u systrayu pokazuhe povezanost ali se neki sajtovi ne otvaraju
koristim firefox ali se ovo desava i u drugim broswerima. Najcudnije je sto nekad sve lepo radi a nekad ne. Ponekad se strana otvori tek posle nekoliko pokusaja. Probao sam razlicite provajdere, proverio kabl ali i dalje isto. molim pomoc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
verovatno je do centrale, ili cega vec...jer i meni se desava da tako odlepi, ponekad...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Starośeđelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Član
Član od: 5.8.2006.
|
![]() Citat:
Da li to znachi da vishe nemash PCM ??? Ajde ako sam u pravu,daj i meni recept,kako da ga se otarasim ![]() Da ne bih otvarao novu temu(izvinjavam se autor ove teme)ako je neko imao iskustva sa PCM-om (pozitivna)nek napishe ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Neozbiljni kolega
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 245
Zahvaljeno 2.933 puta na 1.238 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Imao sam ja do pre nedelju dana. Onda je volšebno nestao! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
Hah, pa zar mislish da nisam do sada isho i u poshtu i u telekom ?
![]() Svakim danom sam sve ubedjeniji da mi PCM nece skinuti dok u telekom ne odem tenkom i pod punu ratnu opremu,i tom istom "GLAVONJI"ne nabijem cev od bazuke u usta ... ![]() Ovo je metaforichno,nemoj neko da pokushava ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Neozbiljni kolega
|
![]()
Onda ti jedino preostaje da čekaš i nadaš se njihovoj milosti i novim centralama ili da pređeš na neki vid konekcije koji je nezavistan od telefonske linije. Ne može ADSL, ne znam da li imaš kablovsku TV pa da pokušaš sa kablovskim internetom, ali ti zato uvek osteje Wireless. Ako si baš u nekoj vuko'ebini pa nema ni toga, možeš da se osvetiš telekomu tako što ćeš uvesti dvosmerni satelitski link!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
Ma kakva bwe vuko*ebina,zivim u centru Nisha ... kablovsku nemam (zaebali me cale i kewa)
![]() ![]() ![]() Inache,izgledacu ja ovako -> ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Neozbiljni kolega
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Starośeđelac
|
![]() Citat:
![]() ![]() @Rocker Ja tesko da imam uslova za ADSL,ali perhaps satelitski net dodje u obzir jer imam satelitsku TV,medjutim njesra je u tome sto mi je prijem los(zavisi od vremenskih uslova),mozda je to do antene,a imam i analogni risiver,a ne digitalni(znaci nista od Hrvatskih,Srpskih i ostalih kanala,primam samo program sa Astre-njemacke kanale,Vivu,njemacki MTV)tako da je i to vjerovatno otezavajuca okolnost ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Član
Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 12 puta na 11 poruka
|
![]() Citat:
![]() Recept i to proveren postoji. Odeš u centralu na koju ti je povezan broj (ne u poštu) i TAMO nadješ glavonju i u gornji levi džep bluze/košulje staviš mu 50 evrića i ... čuudoooo : tehnički uslovi su se stvorili. Za dan-dva ti imaš direktnu liniju, bez PCM, bez dvojnika. Kakva čarolija !!! Što se tiče PCM uredjaja on deli postojeći opseg linije na tri: 52 kb/s /3 = 17 kb/s. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Starośeđelac
|
![]() Citat:
![]() By the way,mislio sam da PCM dijeli liniju na dva dijela,ja i jos neko(neki neobavjesteni tipus iz Donje Bukovice u podnozju Sinjajevine vjerovatno,koji misli da je 20 kbps postojeci maximum...) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Neozbiljni kolega
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Neozbiljni kolega
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa mišem | Natasa | Ostale komponente | 8 | 31.12.2015 1:36 |
Problem sa zvukom | GameFREAK | Kvarovi | 0 | 12.8.2006 1:00 |
Cudan problem sa Internetom | nikornla | Kvarovi | 1 | 22.5.2006 9:41 |
Problem sa kablovskom konekcijom! | Nikola_BN | Internet usluge | 5 | 17.5.2006 22:04 |