![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#41 |
Novi član
Član od: 16.2.2011.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Mozda je meni usao neki opasan virus :/ ... Mozda on prodje kroz neku fazu skeniranja od virusa kada prodje kroz C disk a posto sam ga ja direktno na D ekstraktovao mozda mi je usao taj neki virus pa me zeza :/ ... skinucu aviru i pokusati da vidim :/ daj boze da je to u pitanju x)
Poslednja ispravka: buraZZer (17.2.2011 u 20:49) |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Starosedelac
|
![]()
Ma nema se cimas. Ako mislis da su virusi skini ovo i pokreni u safe modu.
Ne verujem da su virusi al ajde. http://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/AVPTool/ |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku EpicG na korisnoj poruci: | ||
buraZZer (17.2.2011) |
![]() |
#43 |
Novi član
|
![]()
Skinuo program, skenirao u safe modu, ali i dalje nista.... :/
Poslednja ispravka: buraZZer (17.2.2011 u 22:50) |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Novi član
|
![]()
Znaci to je to.... vise necete da mi pomazete ? :P
Valjda cu se snaci sam vec.... :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Starosedelac
|
![]()
Nema sta vise da se opmaze...produvaj kontakt,vrati particije u normalu,i nadaj se da ce da nastavi da radi normalno...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Novi član
|
![]()
2 kabla su mi prikljucena na hard...1 od maticne (ATA), a drugi valjda od napajanja...reci mi samo jel smem oba da iskljucim, da li moze da se desi da izgubim neke podatke, ili nece biti nikakvih problema ? Nisam nikad ranije nista slicno radio....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Član
Član od: 18.11.2010.
Zahvalnice: 103
Zahvaljeno 29 puta na 26 poruka
|
![]()
Iscupaj slobodno oba kabla,nece doci do gubljenja podataka...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Novi član
|
![]()
Iscupao sam kablove, nije pomoglo.... Nece ni da formatira disk :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Novi član
|
![]()
Kad odem na opciju "Izbrisi volumen" on mi izbacuje upozorenje da ce se svi podaci izbrisati....Dobro, to nije problem, samo zelim da mi kazete dal cu ja ponovo dobiti svu memoriju koju sam imao na tom disku da bih napravio novi disk ? :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2006.
Zahvalnice: 579
Zahvaljeno 1.747 puta na 1.039 poruka
|
![]()
Ako disk nije hardverski zeznut onda ne bi trebalo da bude nikakvih problema da ti dostupno bude svih 465,8 GB koliko je stvarna velicina raspolozivog prostora.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Novi član
|
![]()
Marti pogledaj one slike na kojima sam slikao Acronis*Disk*Director*Home (bilo koju od slika)
Dole pise da su i particija C i particija D primarne, iako ja imam samo jedan operativni sistem....da nije to mozda prouzrokovalo problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Video sam i kao sto rekoh veoma sam zbunjen dobijenim narocito sa onim unallocated prostorom jer mi je nemoguce da imas taj prostor velicine celog HDD a da opet vidi i obe particije!
![]() Inace to sto su obe primarne ne bi trbalo da bude problem jer su meni sve particije primarne, samo mi je razlika u tome sto je samo C particija aktivna, i sve radi kako treba. Ja i dalje sumnjam da sa HDD-om nesto nije u redu bez obzira na rezultate testa koji kaze da je on zdrav narocito posto ni HDD Sentinel ne vidi tu D particiju ali dobro - to je samo moja sumnja. Ne znam sta da ti kazem - ja bih jos skinuo Hirens Boot i pomocu njega pretrazio hard za bed sektorima posto je sve moguce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Novi član
|
![]()
Uspeo sam ! Skinuo sam "Partition Wizard" i prvo skenirao za bad sektorima al posto ih nije bilo spojio sam C i D.... I evo sad imam samo C disk sa 465 GB i svim sadrzajem koji se nalazio u D
![]() ![]() E ovako....sad mi trebate za jednu drugu stvar.... kako bih mogao ponovo da napravim particiju D i vratim sadrzaj koji se ranije nalazio u disku D... sav sadrzaj D-a se nalazi u jednoj fascikli merged_partition_content tako da pretpostavljam da nece biti problem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |||
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Citat:
![]() Citat:
Oznaci tu C particiju i klikni na Split Volume, odredi velicine za obe particije koje ti nudi, cekiraj opciju "Move selected files to create volume", klikni na select i tu odaberi folder "merged_partition_content" idi na OK, zatim Commit (zastavica) i dalje znas. |
|||
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Marti Misterija na korisnoj poruci: | ||
buraZZer (20.2.2011) |
![]() |
#55 |
Novi član
|
![]()
E Marti...."da nije bilo kosmodiska sad ovo slatko ne bi bilo na mom stolu" ili u prevedenom znacenju da nije bilo tebe verovatno bih izbrisao particiju i sve podatke xD....
Mnogo ti hvala ! ![]() ![]() ![]() Marti, snasao sam se ovo za splitovanje i trajalo je od 15:57 (bas sam merio!) do 23:23 o.O Ali evo na kraju je sve ipak ispalo dobro ! ![]() Jedina glupost koju sam uradio jeste ta sto sam otvorio racunar da bih izvukao kablove iz HD-a (tada sam mislio ta to moze pomoci) i time izgubio garanciju koju bih inace imao jos citavih godinu ipo dana, ali nema veze....sta ce mi garancija kad imam vas ! ![]() Vidimo se ljudi ! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Drago mi je sto je sve proslo kako treba i sto se sve zavrsilo dobro!
Nadam se da vise neces imati potrebe da trazis pomoc jer bi to znacilo da je sve OK ali ako ti zatreba - tu ima dosta ljudi koji ce ti rado pomoci koliko god je u njihovoj moci. ![]() Sent from my HTC HD2 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Marti Misterija na korisnoj poruci: | ||
buraZZer (20.2.2011) |
![]() |
#57 |
Veteran
Član od: 6.9.2011.
Zahvalnice: 130
Zahvaljeno 65 puta na 51 poruka
|
![]()
Marti ne znam da li si jos uvek aktivan na forumu,vidi sta je moj problem moj laptop ne vidi drugu particiju ali u Acronisu je ima i pise mi da je unallocated disk.Sta treba uciniti da li treba da formatiram tu drugu particiju preko acronisa jer preko Disk managed ne radi nikakva opcija.
edit: namestio sam Poslednja ispravka: soneje (20.8.2013 u 15:17) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Tv karta - obicna antena (Treba mi pomoc oko izbora tv karte) | milanp | Foto i audio/video | 16 | 17.8.2006 10:26 |
Treba mi pomoc za pes 5 plz | Francesko | O igrama uopšte | 3 | 17.5.2006 19:47 |
da l' je programiranje ili ne... ali pomoc mi treba :) | absonic | Programiranje | 2 | 25.3.2006 3:25 |
Treba mi mala pomoc? | BeerBaron | Šta da kupim? | 11 | 29.1.2006 4:50 |
Treba mi pomoc oko konfiguracije | polarnimeda | Šta da kupim? | 8 | 10.11.2005 19:00 |