![]() |
![]() |
|
Zvuk na računaru Zvučne karte, zvučnici, slušalice... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 28.7.2009.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Od ne davno imam problem sa zvukom na kompjuteru. Imam windows 7, i do sada nisam imao problema sa zvukom... Odjednom, kada sam pustio film, nije bilo prvo zvuka, a onda ni slike... Inace pustio sam ga preko BS Player-a. Kada sam probao da pustim film preko windows media player-a, nije htelo da ga pusti, nego je izaslo... Preko bilo cega da pustim, bilo sta, nema zvuka, a ni slike...
Jel mozda ima neko da je imao ranije ovakav problem, ili da li neko zna kako to da popravim.. skidao sam razne kodeke, ali nikako da uspe...! MOLIM VAS POMOZITE MI!!! ![]() ![]() ![]() ![]() inace, zvuk se cuje kad se kompjuter upali... verovatno je do kodeka, ali ne znam sta da uradim!! ![]() Poslednja ispravka: Deki_NS_RSB (10.1.2011 u 22:03) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 21.12.2005.
Zahvalnice: 187
Zahvaljeno 110 puta na 90 poruka
|
![]()
Probaj ovo,deinstaliraj svaki codec sto imas,pa skini gom player pa probaj,mozda codec-i prave problem(gom ima svoje kodece).
P.S. A jel imas zvuka na bilo cemu,winamp,youtube...?Mozda nisi podesio izlaze od zvucne kartice.Otvori manager od zvucne i za zvucnike "front speaker out" slusalice "headphones"..itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 28.7.2009.
Zahvalnice: 10
|
![]()
e skinuo sam gom player, i instalirao, i sada ima slike, ali zvuka opet nema...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Član od: 21.12.2005.
Zahvalnice: 187
Zahvaljeno 110 puta na 90 poruka
|
![]()
A jel imas zvuka na bilo cemu,winamp,youtube...?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 6.12.2010.
Zahvalnice: 15
|
![]()
e ljudi ja imam slican rpoblem, ali j anemam nigde zvuka, a imam slike,i dole ono gde se podeshava zvuk u start meniu mi je kao nameshteno na mute, al ne moze da se stavi da bude unmute, ne znam do cega je...?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 15.12.2009.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
najverovatnije su u pitanju kodeci, a moguce da je i do zvucne kartice...ako su u pitanju laptop racunari, pa jos ako je npr u pitanju realtec zvucna kartica...onda nije cudo sto ima problema.
@Ivan1995 ne znam do cega je, ali znam da i moj drug ima taj problem, pise mu dole da je na MUTE, ali fora je sto on ima zvuk i sve radi... pa ko ce sad da pogodi sta je... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Starosedelac
|
![]()
da ne otvaram novu temu pitacu ovde.
na ovom lap topu sony vaio inlel 1.5gh i 512mb rama http://reviews.cnet.com/laptops/sony...?tag=mncol;lst nr mogu da pronadjem i instaliram driver za zvuk ,pa aklo moze neko da mi pomogne |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
problem sa zvukom | pantelicdragan | Kvarovi | 1 | 12.7.2010 23:36 |
Problem sa instalacijom windows xp i windows 7! | ledu11 | Kvarovi | 12 | 12.4.2010 23:42 |
Problem sa Windows Live Mailom | Alhemym94 | Internet tehnologije | 11 | 3.11.2009 15:17 |
Problem sa ATI Radeon 3650 na Windows 7 | jevic989 | Grafika | 9 | 18.10.2009 1:11 |
Problem sa zvukom - Windows - | markovuc | Operativni sistemi | 0 | 6.3.2009 12:22 |