![]() |
![]() |
|
Operativni sistemi Windows, Mac OS, DOS... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Ovaj problem postoji otkako sam stavio windows 7 x64. Nije mi se javljao na XP x64.
Dakle svaki put kad restartujem ili upalim PC windows odbija da detektuje mapirani network location. Medjutim kad udjem u MyComputer i uradim dupli klik na taj location otvori se bez problema, nestane taj crveni X i sve radi normalno do sledeceg restarta. Da li postoji nacin da se ovo resi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
Anybody?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 31.8.2005.
Zahvalnice: 974
Zahvaljeno 965 puta na 571 poruka
|
![]()
Kada mapiraš mrežnu lokaciju, potrebno je da štikliraš "Reconnect at logon" da bi ti se automatski konektovao. Da li si to uradio?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Odradi ponovo mapiranje i odradi kako je Chivan rekao "Reconnect at logon". Trebalo bi da sljaka normalno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
Ta opcija je cekirana po difoltu tako da sam poprilicno siguran da je ta opcija bila cekirana kada sam kreirao taj network location. Sad sam opet nesto cackao i kreirao i proverio dal je cekirano tako da cu videti dal radi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Umrežavanje Windows 7 sa XP, problem | saxius | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 8 | 3.10.2010 14:43 |
WinRaR problem u windows 7 | son Pavle | Kvarovi | 4 | 29.8.2010 21:27 |
Windows installer | nikolapfc89 | Operativni sistemi | 6 | 16.11.2009 0:13 |
Problem sa Adobe Flash performansama na Windows Vista x64 Home Premium OS-u | VladimirBalt | Kvarovi | 0 | 23.8.2009 0:29 |
PROBLEM: windows detected a hard disk problem | marko94 | Operativni sistemi | 25 | 16.7.2009 14:24 |