![]() |
![]() |
|
Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!) (Pravila pisanja: kliknite ovde.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#101 | |
Starosedelac
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 123 puta na 48 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#102 | |
Veteran
Član od: 19.3.2006.
Zahvalnice: 1.236
Zahvaljeno 762 puta na 295 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#103 |
Član
|
![]()
Vidim da vecina vas smatra da muzika mora da ima neki obrazovni nivo,zadatak ili tome slicno.Da sadasnji klinci koji slusaju koji slusaju ovaj ili onaj pravac sutra ima da se ponasaju ovako ili onako.....Mislim i znam da to nije neminovno!
Iako sam odrastao uz drustvo Lepe Brene,Cece,Dragane Mirkovic koje su zapocele posast zvanu turbo folk,na vreme sam izabrao pravi put:ROAD TO HELL ![]() Ma zezam se!Rock tj.Heavy Metal sam poceo da slusam ne da bih se uklopio u drustvo,kako to cine narodnjaci uglavnom,vec zbog same muzike,zvuka gitare,ritma,atmosfere.Ne mogu sad da kazem i zbog tekstova jer sam tada imao 10 godina,3-4 razred osnovne otprilike.Dakle nisam potpao pod uticaj mase vec me je vodilo nesto sto je meni prijalo,nesto sto me je ispunjavalo. I dan danas metal slusam vise zbog muzike nego zbog tekstova. Iako sam preslusao mnogo toga nisam izrastao u sektasa,nisam obozavao Djavola (pa ne verujem u Boga,samim tim ni u ovog drugog) niti imam nalete ludila.Dakle zdrav sam i normalan a nisam slusao ono sto "slusaju ostali normalni ljudi" iako sam nosio majce sa "kosturima" i slusao sataniste! I glupo je smatrati da je svako ko pomene 666 u pesmi djavolji sledbenik,evo Dickinson je cist satanista a uz to predaje studentima istoriju stare Engleske na Oksfordu ![]() Ovim postom sam dakle hteo da kazem da muzika ne mora i nije osmisljena da nekog UCI i OBRAZUJE kroz zivot vec da ulepsa isti,i treba je slusati iz ljubavi i ne mesati je sa stvarnim zivotom i stilom zivljenja.A to ko ce sta da slusa zavisi prvenstveno od prefinjenosti duha i sluha za odredjen ritam a tek onda na red dolazi uticaj drustva.Izgleda da sluh za ritam kod nas srba vise naginje ka "nemoj nemoj da mu das" nego ka "your poison running through my vein"! Das smo dziberi vala jesmo ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.053
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]()
Pošto juče nisam bio na forumu dan posle postavljanja ove teme i već se nakupilo 5-6 strana za čitanje. Kad sam sve isčitao tada sam završio sa čitanjem ove teme.
![]() Juče ja idem po hleb, ulazim u prodavnicu i dok čekam na red vidim novi Skandal!, a na naslovnoj preko čitave strane Cecina slika i piše:"Bruka!". Imao sam se izvaljati od smeha po prodavnici..... ![]() I društvo.... gledajte šta pišete. Nije to o čemu ste pisali nego kako ste pisali. Stvarno imate dosta grešaka, ali sigurno tako i ja imam. Bez ljutnje. ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Darth Moderator
Član od: 15.10.2005.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 84 puta na 38 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() Drugo, u Srbiji je razna stoka nakupljala i vise ljudi (hint politicari) iako ne zasluzuju nikakvo postovanje razumnog coveka. Cifra nema veze za postovanjem. |
|
![]() |
![]() |
#106 |
Superb Moderator
Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 2.872
Zahvaljeno 3.664 puta na 1.118 poruka
|
![]()
Kraj. Svi su rekli svoje. Kome nije dosta neka sve cita ponovo iz pocetka, ionako se ponavljamo.
|
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
OGame! Pridružite nam se! | suzie | Mrežne igre | 603 | 18.3.2017 20:16 |
Gori u paklu, bedni skote... (zavisnost od racunara) | Smoke | Brbljaonica | 141 | 8.5.2007 22:07 |
x264 kodek, ko ga je od vas sve isprobao i šta kažete o njegovom kvalitetu? | Kostarum Rex Persia | Video/TV softver | 29 | 8.10.2006 1:22 |
Kako putpuno izolovati Linux od Windowsa | The Finest Serbian Since '82 | Operativni sistemi | 9 | 31.3.2006 23:52 |