![]() |
![]() |
|
Ostale komponente Kućišta, napajanja, periferije, štampači, skeneri, tastature, miševi, džojstici... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 19.5.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Nedavno je prestao da mi radi točkić na mišu, pa sam kupila novi. Međutim, i sa novim imam isti problem - miš radi, ali samo delimično, tj. scroll ne radi. Da li neko ima ideju u čemu je problem? Da li možda postoji neka opcija kojom se "zaključava" scroll na mišu, pa da sam je ja slučajno uključila?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
aka Shon3i
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 191 puta na 129 poruka
|
![]()
To je malo cudno. Da li si dobila pratece drajvere uz mis, probaj njih da instaliras da vidis kakv je efekat
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]()
Odeš u Control panel, nađeš gde su podešavanja za miša pa pogledaš šta tu može da se uradi. Eventualno da kažeš da imaš miš sa točkićem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
Član od: 2.7.2006.
Zahvalnice: 0
|
![]()
Problem je u drajveru.Trebas da instaliras drajver koji dobijes uz mis ali potpuno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 4.6.2006.
Zahvalnice: 3
|
![]()
I ja imam sličan problem sa mišem.Kupio sam neki MS industrijal,optički.Ima 7 tastera.Instalirao sam i drajver,ali mi od tada ne rade F tasteri na tastaturi,a ni tastere na mišu ne mogu da programiram kako ja hoću,mada teoretski mogu da im dodelim bilo koju funkciju,ali je ne prihvata svaki.Ako neko ima savet,biću zahvalan,mada sam već digao ruke od mogućnosti da ih programiram po želji.
E,da probao sam ja i da ga deinstaliram,ali F tasteri mrtvi i dalje. Zamislite muku kada u pasijansu moram da delim mišem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 9.8.2013.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Dok traje podizanje windovsa XP sija svetlo na MISU ali cim se windovs podigne svetlo se ugasi i MIS ne reaguje kao ni Tastatura. Kako bilo sta raditi kad nista ne reaguje.Hvala za neki odgovor
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
V.I.P. Phone Zone
|
![]()
Radi li u BIOSu, mozes li tamo koristiti tastaturu. Ako mozes problem je softverske prirode. Kad se podigne windows mozes li ubaciti usb flesku, prepozna li je?
P. S. Ozivljema tema. Iz 2006te Sent from my IDOL 3 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
Član od: 9.8.2013.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Dok sam u BIOSU tastatura radi,cim izadjem ne radi ni mis ni tastatura.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
V.I.P. Phone Zone
|
![]()
Probaj radi li u safe mode. Probaj reinstall usb drajvere. Ocigledno je da je softverski problem
Sent from my IDOL 3 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa sa LG combo!! | mileki | Kvarovi | 22 | 23.4.2006 20:53 |
Problem sa DVD rezacem i MP3 Playerom… | Mefisto | Kvarovi | 3 | 7.4.2006 12:55 |
Problem Sa Grafikom | Branislav Živaljević | Grafika | 14 | 4.2.2006 17:19 |
problem sa tv kartom | Alexandar | Kvarovi | 10 | 5.1.2006 23:32 |