![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#41 |
Starosedelac
Član od: 22.10.2007.
Zahvalnice: 227
Zahvaljeno 401 puta na 327 poruka
|
![]()
Sa ekstraktom fajlova nešto ne ide. NAime, nakon obavljenog prenosa, JD ih čuva u napravljenom folderu, i počeo je da mi šalje poruke o neuspelom ekstraktu u vidu obojenih redova kod fajlova iz transfera u njegovom osnovnom prozoru, premda je među password-e unet onaj potrebni. Skidam Vuka Karadžića, i ekstrakciju moram ručno da odradim.
Može li neko da postavi Extract Tab sa pravilno unetim podešavanjima, jer je izgleda do toga. JD-jeva Forumska podrška je dosta haotična, valjda jer je "mlada". |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.269
Zahvaljeno 4.079 puta na 2.660 poruka
|
![]() Citat:
Inace, glavna svrha progama je da lepo legnes uvece da spavas i da je ujutru download gotov, a ne na svakih pola/sat vremena da moras da klikces na rapidu da skida novi segment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Veteran
Član od: 23.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 79 puta na 50 poruka
|
![]()
Desava mi se cudan bag sa ovim programom. Kad ga ostavim da radi duze (tipa preko noci), program zabode i moram da ga gasim na end process. Samo sve u prozoru bude belo.
I jos jedna stvar: imam SBB flat paket da li je moguce da postavim program da mi sam menja IP adresu (rekonektuje) i kako? |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Starosedelac
Član od: 15.12.2007.
Zahvalnice: 233
Zahvaljeno 129 puta na 109 poruka
|
![]()
I ja imam problem - kada skidam ovim programom brzina je manja nego kad skidam rucno!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Član
Član od: 28.9.2007.
Zahvalnice: 35
Zahvaljeno 15 puta na 15 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Član
|
![]()
Nešto me zeza JDownloader pa sam prešao na FreeRapid Downloader...
Još je i bolji... |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Član
|
![]()
Koristim FreeRapid Downloader i skidam pretezno sa RapidShare Servera. Posjedujem i Premium Account, pa cekanja nema.
Ono sto me interesuje, da li neki od Free RapidSher Downloader, tipa CryptLoad, JDownloader, ima opciju da se trenutni download pauzira i nastavi posle izvjesnog vremena??? Recimo stigen do 50% i onda ga pauziram, da bi prilikom sledeceg pokretanja poceo ponovo od 50%. P.S. Ova opcija u FreeRapid Downloader-u nema, ili ja nisam uspio da namjestim. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
V.I.P.
|
![]()
Ne znam za premium korisnike, ali za free čini mi se ne može nikako
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Član
|
![]()
Za free i premium korisnike rapidshare-a koji koriste FreeRapid Downloader znam da ne moze nikako, ali sam mislio da neki drugi rapid downloader moze da pruzi tu funkciju.
Koliko se secam, prosle godine sam koristio getright i rapid premium i mogao sam da pauziram download, pa da ga nastavim, ali je bio problem sto u getright-u nisam mogao da skidam fajl za fajlom tako da ih stavim u neku listu kao u FreeRapid Downloader-u. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Free download manager | Dushan | Internet tehnologije | 21 | 13.12.2018 20:35 |
Rapidshare download manager | Atm0lifter | Aplikativni softver | 15 | 19.2.2010 13:57 |
Free Download Manager za RapidShare... pitanje | wu-gambino | Internet tehnologije | 45 | 8.8.2009 19:42 |
Premium Rapidshare i free download manager? | zokocx | Aplikativni softver | 1 | 20.2.2008 1:00 |
Free download manager u Mozilli? | Cheguevara | Aplikativni softver | 1 | 28.12.2006 21:34 |