![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 |
Starosedelac
|
![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]() ![]() ![]() Krenuo sam da skidam ponovo ovaj program jel mi se prosli ubagovao kao sto sam vec napisao dole I cim dodje download na 99% on stane i kaze da ne moze da zavrsi download pa bih molio nekog od vas ako ga ne mrzi da mi posalje mail-om ovaj program.Nije puno tezak!!! plzplzplz ![]() Poslednja ispravka: DonCorleone91 (8.10.2008 u 20:32) |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Starosedelac
Član od: 15.12.2007.
Zahvalnice: 233
Zahvaljeno 129 puta na 109 poruka
|
![]()
Nema novih update-ova, tako da nema potrebe da ga skidas.
Ali i ako neko posalje e-mail, to je attachment, a i to se skida, zar ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Starosedelac
|
![]()
Da.ali ne sa servera
Sve ostalo mi se normalno skine osim ovoga a ono sto sam pre imao od jDownloader-a sam obrisao ![]() pa ako nekome nije tesko da mi posalje ![]() EDIT: Evo uspeo sam da ga skinem preko IE-a nzm zasto nije hteo preko firefox-a ,googleovog browsera (nzm tacno kako se zove ![]() ![]() u svakom slucaju hvala ![]() Poslednja ispravka: DonCorleone91 (8.10.2008 u 20:33) |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Starosedelac
Član od: 22.10.2007.
Zahvalnice: 227
Zahvaljeno 401 puta na 327 poruka
|
![]() Citat:
Update: Nije loše imati instalirane one addone za JD, naročito Chat, jer se onda mogu videti sve aktuelnosti, kao na pr. da je zadnja verzija 0.3.262, da je, Rapid, nažalost, rešio da ponovo maltretira ljude čekanjem, lepo je bilo dok je trajalo. Nije mi sad jasno da li JD ima u sebi ugrađene mehanizme za rekonekciju, za ruter sam video da ima, a kako to radi sa ADSL-om, pojma nemam. Alternativa su ostali share serveri, dok i oni ne počnu da maltretiraju. Sam program me sve više i više privlači, urađen je stvarno majstorski, i može mu se oprostiti nešto manja brzina skidanja u odnosu na IDM. Sad bi konačno trebali da se oglase "maheri", i daju detaljan prikaz svih opcija programa, premda tu i nije potrebna neka velika mudrolija, jer je on sam user-friendly, više su potrebna tehniška objašnjenja. Poslednja ispravka: Suad Novic (9.10.2008 u 0:43) |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Suad Novic na korisnoj poruci: | ||
Haker95 (9.10.2008) |
![]() |
#25 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa pitaj sta te konkretno zanima?
Posto koristim ovaj program oko godinu dana mislim da sam skoro sve potrebno pohvatao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Veteran
Član od: 10.1.2008.
Zahvalnice: 915
Zahvaljeno 79 puta na 69 poruka
|
![]()
Kako u program Flashget da smestim rapidshare fajlove pa da skida kao JDownloader jedan za drugim?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Starosedelac
|
![]()
Rapidshare kaznjava korisnike koji ne placaju tako sto nakon svakog 2. skidanja moras da cekas 15 minuta da bi krenuo sledeci.
I pitanje: Kako da skinem add-on za JDownloader? Poslednja ispravka: Haker95 (9.10.2008 u 23:59) Razlog: Nakon svakog drugog skidanja |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
d-_-b
Član od: 13.10.2007.
Zahvalnice: 1.622
Zahvaljeno 2.302 puta na 1.516 poruka
|
![]()
Ne kaznjava ih, nego je to jednostavno marketinski trik. Puste te neko vreme da skidas k'o blesav bez mnogo cekanja, a onda uvedu nesto striktnije mere kako bi se kod tebe stvorio osecaj: "Blago premium user-ima". A sto se tice add on-a, trebalo bi da te pita pri pokretanju programa da li zelis da instaliras...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Starosedelac
|
![]()
@Haker95
Da probam da ti pomognem, ja sam nešto petljao, i čini mi se da sam uspeo da ih instaliram. Otvori JD-jevu konfiguraciju, i izaberi sekciju Addon Manager ![]() Ona ima dva Taba 1) Settings ![]() 2) Installations & Updates ![]() Na Tabu Installations & Updates čekiraj addone koje želiš da imaš, i klikni na Save & Restart, (on je skroz u dnu prozora sa desne strane, ovde se ne vidi a mrzi me da pravim novu sliku) i kad se JD ponovo pokrene, on će prijaviti Update, u kome će biti addoni koje si izabrao, skinuće ih i instalirati automatski. Transfer ide preko Rapid-a, te ćeš u novoj situaciji sa njim morati da budeš strpljiv dok ih ne skineš. Na Tabu Settings imaš pregled instaliranih addon-a, kao i njihov trenutni status, koji menjaš dugmetom On/Off u dnu prozora. Poslednja ispravka: Suad Novic (10.10.2008 u 3:25) Razlog: Dopuna i popravka posta |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Suad Novic na korisnoj poruci: | ||
Haker95 (10.10.2008) |
![]() |
#32 |
Veteran
Član od: 10.1.2008.
Zahvalnice: 915
Zahvaljeno 79 puta na 69 poruka
|
![]()
Da li u JDownloaderu mogu da promenim neku opciju da mi ne izbacuje captcha image nakon zavrsenog downloada svakog fajla ili to zavisi sa kog sajta se downloaduje?
Kod fajlova sa rapidshare-a nije toga bilo, sada downloadujem sa filefactory-a i posle svakih 100MB treba da upisujem onu sifru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Starosedelac
|
![]()
Dosta sam skidao u zadnje vreme, te mi je JDownloader (JD) bio stalno u pogonu, da prekratim vreme, odigrao bih poneku partiju preferansa, koristeći pritom DosBox emulator, i onda sam primetio čudnu stvar: izgleda da Dosbox režim zezne nekako ostale programe, tako da se kod JD-a fina mreža za razdvajanje fajlova koji čekaju na download u njegovom prozoru više ne vidi, naprosto se izgudi. Dalje, u normalnim okolnostima (bez aktivnog Dosbox-a), desnim klikom na okončane transfere u JD-u, mogu da ih sklonim sa liste, no kad to probam sa aktivnim Dosbox-om, ili pak nakon završene partije Preferansa, sa isključenim Dosbox-om, takav pokušaj rezultuje "zamračivanjem" JD prozora, naime, nestane celokupna lista, neznam uopšte jeli trenutni transfer aktivan, prozor je prazan, te moram ponovo da ga pokrenem.
Pored toga, ikona My Documents, koju čuvam na Desku, deformisana je, i ima izgled iz ranijih verzija Windows-a. Šta bi moglo da bude u pitanju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Starosedelac
|
![]()
Dodavanje JDownloader-a u Firefox
Startovati FF->File->Open file... pa u JD-jevom instalacionom folderu iz podfolrera Tools odabrati file jdownff.xpi, (koji najpre treba skinuti sa JD-jeve Home page, dovoljno je odabrati ga iz paketa, i biće skinut sa sledećim update-om) Ostalo će završiti FF. Ako hoćete JD-jevu ikonu u toolbar-u, desni klik na prazno na toolbar paleti, odabrati Customise, naći i prevući JD ikonu na toolbar. ![]() Još da skontamo kako ovo radi. Dalje, JD je dostupan u FF prozoru nakon desnog klika sa opcijama za download. Pretpostavljam da ikona na Toolbar-u radi tako što se selektovani linkovi prevuču na nju. Sam desni klik na nju ne rezultuje ničim. Uzgred, rešio sam i pitanje rekonekcije, ali neko nas gleda...Ako modovi dozvole, postaviću i to, no možda i nema potrebe jer je u pitanju stara dobra skript ruter fora. Poslednja ispravka: Suad Novic (16.10.2008 u 6:50) |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Član
Član od: 5.4.2008.
Zahvalnice: 66
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Pozdrav možel neko da mi kaže ,Dali ovaj program služi za skidanje fajlova sa RapidShare servera ,i dali to znači da kada koristimo ovaj program nemoramo da čekamo 60 sec prije downloada i 11 min posle downloada?
Odgovor portreban htno hvala svima unaprjed ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Deo inventara foruma
Član od: 10.7.2006.
Zahvalnice: 788
Zahvaljeno 1.618 puta na 1.389 poruka
|
![]()
Ovih minut pre downloada MORAS da cekas, a ovih 11 hm, pa ako uspes s njim da promenis IP adresu onda NE
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Veteran
Član od: 19.11.2005.
Zahvalnice: 583
Zahvaljeno 296 puta na 148 poruka
|
![]()
Овај програм ми једе ресурсе ко луд?! Виндоуз ми се драстично успори...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Mozda tebi @ miki1987. Meni ceo dan radi tj u taskbaru mi je i ne primecujem nikakvo usporenje.
@xsalex - da, sluzi za download fajlova sa rapid-a. Kao sto znas kod rapid-a trenutno moze da se skine jedan fajl pa da se ceka oko 15min. Ti mozes da skratis to vreme prostim rekonektom. Sad sve zavisi koji ti tip rekonekcije treba...da li imas ruter, modem ili nesto trece? |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Free download manager | Dushan | Internet tehnologije | 21 | 13.12.2018 20:35 |
Rapidshare download manager | Atm0lifter | Aplikativni softver | 15 | 19.2.2010 13:57 |
Free Download Manager za RapidShare... pitanje | wu-gambino | Internet tehnologije | 45 | 8.8.2009 19:42 |
Premium Rapidshare i free download manager? | zokocx | Aplikativni softver | 1 | 20.2.2008 1:00 |
Free download manager u Mozilli? | Cheguevara | Aplikativni softver | 1 | 28.12.2006 21:34 |