![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Dakle, važnost datoteka je maksimalan !
Potreban mi je softver za vraćanje pretežno *.vcd datoteka stvorenih u "Virtual Drive"-u. Isprobao sam "Recover My Files v2.12" i nije uspelo. Preporučite mi neki program ako ste imali slične probleme. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
getdataback
bitno je da NISTA ne snimas na particuju sa koje hoces da vratis podatke meni je vise puta uspelo, koristio sam verziju za NTFS ali mislim da ima i za FAT32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 24.1.2006.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
dobar ti je i Easy Recovery pro. Ima za fat32 i za ntfs.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
aka Shon3i
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 191 puta na 129 poruka
|
![]()
Easy Recovery, PC Inspektor File Recovery, i po meni najbolji Nucleus Kernel FAT+NTFS. E sad za njega ce ti trebati registracija posto nema nigde cracka na netu jer je program odlican. Najpre porbaj sa Easy Recovery-om.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Veliko hvala
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
|
![]()
e ljudi ima veliki problem izbrisali mi se dvd filmovi (nrg)sad trazim neki program da povratim ako bedem uspeo.koji mi preporucuje te od gore navedinih programa
hvala na odgovoru P.S sad skidan neki GetDataBack Data Recovery for NTFS |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
aka Shon3i
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 191 puta na 129 poruka
|
![]()
Probaj EasyRecovery 6
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Veteran
|
![]() Citat:
brate probo sam jedno 5,6 programa i nijedan nece da mi vrati nrg files a najgore sto oni njih nadju ali pokazu da imaju 0 bites ![]() ![]() ![]() neznam vise stacu da radim..poludeo sam trazeci 5 filmova nestade u nikad ih necu vise imati ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
CSC
Član od: 23.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2.585 puta na 1.855 poruka
|
![]() Citat:
Sto se tice Nucleusa ja sam na EMuli nasao verziju 4.03 uz koju sam dobio i registracioni kljuc tako , duzina datoteke je 2.04 MB ..... radi savrseno !!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|