![]() |
![]() |
|
Simulacije vožnje Auto-moto + simulacije letenja... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#61 |
Veteran
Član od: 27.4.2008.
Zahvalnice: 230
Zahvaljeno 255 puta na 137 poruka
|
![]()
Traileri i screenshotovi nista ne znace,to moze da se uradi potpuno ne vezano za igru npr.samo da ubace neka kola koja se mozda uopste ne pojavljuju u igri svi se napale i otrce da kupe igru kad ono same s*it different package.Ova tema jeste sastavljena od 90% postova koji bezdusno pljuju po igri,ali i sluzi da se sumiraju utisci prethodnih NFS-a pre izlaska nove igre
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Član
|
![]()
niste me razumeli u vezi trailera i silka ali nema veze...
nisam ni rekao da igrica zavisi od toga ali veb pljuju kako ce biti isto i ovo i ono a nista nisu videli vec samo text neki... u svakom slucaju veoma glupa tema... |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Starosedelac
Član od: 25.1.2007.
Zahvalnice: 213
Zahvaljeno 300 puta na 236 poruka
|
![]()
Glupe su sve teme koje se pojave pre nego sto izadje igra... al ajde, moramo negde da iskazemo nezadovoljstvo i razocarenje koje smo doziveli sa prethodnim delovima
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku <Rio_da> na korisnoj poruci: | ||
dallyborr (30.6.2008) |
![]() |
#64 |
Starosedelac
Član od: 6.7.2007.
Zahvalnice: 64
Zahvaljeno 776 puta na 399 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 860
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
![]()
Samo da isključe ova oštećena vozila kao što ima u PSu, jbt, ja sam ranije na precizne udarce u krivine i kasno kočenje prije istih sekunde i sekunde uzimao, a ovo sad kao da igram dosadni Nascar...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Veteran
|
![]()
Zar udaranje u zid ne bi trebalo da te drastično uspori? I to znatno više nego pravovremeno kočenje i biranje idealne putanje za izlazak iz krivine?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Veteran
|
![]()
To i nije tako losa stvar to bi trebali da ostave povecava se realnost igre.Onako u NFSU i NFSU 2 ko da si u luna parku,udaras u zastitnu ogradu i odbijas se
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku HaveBreak na korisnoj poruci: | ||
RUSuper (1.7.2008) |
![]() |
#68 |
Starosedelac
|
![]()
Kakvu kod slamu mi mlatili ovde, oni su sa Underground zavrsili, sa Pro Street napravili totalni promasaj, a ovo Undercover ili vec kako ga god krste bice samo lutanje u pokusaju da se napravi hit.
Voleo bih da gresim ali ajd' da vidimo. U sustini EA pravi jednu nenormalno glupu gresku, pravi NFS za ciljnu grupu tipa "tata daj pare da kupim novi NFS"... E sad, vec sam to rekao jednom, kada bi se bar malo ugledali na Test Drive Unlimited, novi NFS bi bio VRH! Kako god, ajd' da cekamo pa ce mo videti, mada novi, Test Drive Unlimeted 2, izlazi verovatno posle nove godine, i po svemu sudeci bice ono: "Ubice ga Bili kao zeca!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
aka Shon3i
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 191 puta na 129 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Veteran
|
![]()
Imacemo zanimaciju slicnu temi GTA 4,da lupetamo i nagadjamo kakva ce igra biti,sve dok EA ne objavi zvanicnu,da saljemo linkove ka sajtovima gde neki balavac odvali i popali masu.Znaci identicna tema kao i GTA 4,sto bi nas narod rekao "Isto s*anje drugo pakovanje"
![]() PS:Kakav je to tekst ode mi monitor u stranu |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Starosedelac
|
![]()
Sta im znaci "missions with ability to use weapon" oce li ovo da bude Twisted Metal ili NFS?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Lepo piše pri vrhu citata: "NFS UC: Weird rumours - fake!" (fake=eng. lažno, neistinito, prim. PA) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
aka Shon3i
|
![]()
@dallyborr, Pelagijska Argosija, ne znam sta se vama toliko svidelo u TDU-u, meni je to igra gora cak i od NFS ProStreet-a, inace ProStreet mi je ipak bolji od Carbona i Most Wanted-a.
TDU jednostavno odskace od NFS setijala, i znam raniji Test Drive 5 i Test Drive 6 su mi bili po necemu dobri. Ovaj TDU jednostavno nema po cemu da bude referenca za kvalitet jedne igre. Po meni je on izmedju neke simulacije (Colin Mcraee Rally) i Arkade (NFS, Juiced, Burnout). Cak ga opet ne bih mogao svrstati u recimo igre tipa Driver ili pak GTA. IMHO ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Deo inventara foruma
Član od: 1.12.2006.
Zahvalnice: 1.929
Zahvaljeno 1.916 puta na 819 poruka
|
![]()
Presekao sam se kad sam video sta pise.
![]() Dobro je da je fake. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku zdravkelja na korisnoj poruci: | ||
RUSuper (3.7.2008) |
![]() |
#76 |
Deo inventara foruma
Član od: 10.3.2007.
Zahvalnice: 318
Zahvaljeno 780 puta na 600 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Starosedelac
|
![]()
Stvarno je dobro da je "FAKE". Zamisli NFS...samo 10-ak automobila...pucanje iz pistolja...GTA fazon...nedao Bog nikome, pu, pu, pu, pomeri se s'mesta...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Ono što mi se nije dopalo je što nema nekakvog sistema oštećenja i to što je u pitanju baš arkada. Mogli su malo da dotegnu ponašanje vozila, jbg... 2. TDU, a bogami ni NFS nemaju nikakvih dodirnih tačaka sa tim žanrom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Veteran
|
![]()
Ja bih volio da bude nesto kao Undergorund 2,mnogo trka,mnogo auta, i puno customization opcija,to volim u svakoj igri.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | ||
aka Shon3i
|
![]() Citat:
Citat:
Znaci bice vrela zima ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Need for speed XI: Pro Street | tomas | Simulacije vožnje | 1443 | 1.10.2018 21:30 |
Need For Speed: Undercover | Expressionism | Konzole | 1 | 19.6.2008 12:19 |