![]() |
![]() |
|
Strateške igre Potezne i real-time strategije... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#61 |
Član
Član od: 23.4.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
igra je totalno razocarenje. nasminkano s ra nje. ocaj zivi itd alal vera za grafiku ali ja bi da igram igru a ne da je samo gledam. Rebelion je 10 puta bolji.A vi vidite koliko je to stara igra ali sa dusom
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Veteran
|
![]()
Ma kakvo bre razocarenje.( osvezavajuche dobar rts za duuuuuuugo vremena) Ovo je stvarno THE STAR WARS igra kako reche QZMA.
Star wars fanovi su na ovo cekali decenijama. I to od pochetka pa do kraja. Inache najavljen je i expansion na E3 -- FORCES OF CORRUPTION A tu ce biti - Vaderov Egzecutor star destroyer, Deth star II kao i YODAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Inache konachno je releasovan MAP EDITOR kao i patch 1.04( koji dozvoljava upotrebu mapa odradjenih u map editoru) |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Veteran
|
![]()
Evo malo slicica od ekspanzije. Lepo se vide nove jedinice, a posebno heroji, neke prepoznajem (Yoda), neke ne. Uffff, al ce biti uzivancije kad stigne. Nove jedinice, novi heroji, poboljsana grafika... CANDY
http://www.lucasarts.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Starosedelac
Član od: 3.4.2006.
Zahvalnice: 256
Zahvaljeno 53 puta na 38 poruka
|
![]()
Ja samo ne shvatam kako to da posle prve borbe imam 18000 kredita?!
Sta je onda fora, nabudzis jedinice ko stoka i saljes ih u besomucnim talasima na neprijatelja. To mi se uopste ne svidja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Veteran
|
![]() Citat:
http://www.tothegame.com/game.asp?id=5530 Najbolje je sto ces moci da igras sa kriminalcima! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Član
Član od: 1.8.2006.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 6 puta na 4 poruka
|
![]() Citat:
Potpuno ispravno - Star Wars: Empire At War je težak smor U početku sve deluje sjajno i očaravajuće ali sve se svodi na isto ..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]()
Meni u igri jedino nije jasno cemu sluzi Boba Fet
![]() Slabiji je od obicne jedinice, a kao heroj je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Veteran
|
![]()
Izasao je FoC! Da li je neko igrao i kakvi su utisci?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Član
Član od: 18.1.2007.
Zahvalnice: 24
Zahvaljeno 38 puta na 21 poruka
|
![]()
Treba mi pomoc.
Instaliram igru i kad je startujem pojavi se intro i onda igra jednostavno iskoci na desktop. Konfiguracija: AMD 1.8 Ghz 256 MB RAM Ati Radeon 9250 128 MB integrisana zvucna |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Deo inventara foruma
Član od: 31.7.2007.
Zahvalnice: 2.949
Zahvaljeno 2.018 puta na 1.040 poruka
|
![]()
Igrica je super...Jedina mi je zamerka sto nema pause dugme...Masivne bitke u svemiru mogu biti veoma konfuzne bez pauze jer ne znas sta da radis sledece...Jel ima neki mod il nesto
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Član
Član od: 19.8.2006.
Zahvalnice: 26
|
![]()
Ljudi ja imam isti problem s igrom kao lik na prethodnoj strani! Znači, pokrenem igru, pojavi mi se ono prvo znači Star wars empire at war ekran, i samo izadje na desktop
![]() Probavao sam i onaj program koji ste mu preporučili ali opet neće. Molim vas ako neko zna odgovor jer mi se nenormalno igra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Banned
Član od: 26.5.2007.
Zahvalnice: 70
Zahvaljeno 95 puta na 54 poruka
|
![]()
trebate sve da iskopirate sto je u crack folderu ne samo i crack.exe nego i ono drugo.Moderatori ne brisite post,hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Član
Član od: 19.8.2006.
Zahvalnice: 26
|
![]() Citat:
![]() EDIT: Evo uspio sam! za one kojima se pojavljivao isti problem, treba samo skinuti najnoviji patch sa officiall site-a ![]() ![]() Poslednja ispravka: Alex91 (27.9.2008 u 11:30) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Član
Član od: 13.4.2009.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Nabavio sam sw empire at war forces of corruption i kada pokrenem igru udje i sve to no kada krenem da igram nema toolbara gde da pravim ono vojsku
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Veteran
|
![]()
Fenomenalna igra. Deluje kao da je starcraft pomesan a i realno docarava film. "Yes Commander"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Član
Član od: 15.10.2008.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 73 puta na 41 poruka
|
![]()
Jedno pitanje koje nije konkretno vezano za igru. Skinuo sam mod za Forces of Corruption, zove se Awakening of the Rebellion. Mod je strava ali nije mnogo optimizovan. Skinem ja verziju 2.05 i instaliram. Pokrenem igru a u donjem levom uglu pise da je verzija 1.01
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Novi član
Član od: 10.2.2010.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Jel ima neka igra ovog tipa, al na temu drugi svetski rat, znaci da mogu u toku igre da imam heroje, npr Hitlera, general Montgomerija, Romela, itd..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
empire at war, star wars |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Star Wars fan filmovi | Ivan1981 | Kompjuteri i film | 16 | 2.5.2011 18:09 |
Najbolji Star Wars | phoenix[illusion] | O igrama uopšte | 115 | 20.7.2010 11:12 |
Star Wars Combine | Faldang | Mrežne igre | 44 | 15.11.2007 1:02 |
Star Wars Battlefront 2 | M@rsh@LL | Mrežne igre | 26 | 28.2.2007 21:04 |
star wars 4um | zleetherius | Zanimljive Web lokacije | 0 | 3.12.2005 22:39 |