![]() |
![]() |
|
Strateške igre Potezne i real-time strategije... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 | |
Novi član
Član od: 4.3.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Veteran
Član od: 18.12.2005.
Zahvaljeno 12 puta na 5 poruka
|
![]()
Evo samo da kazem da sam je konacno probao...
Pa sta reci... igra je EXTRA!!! & pri tom poprilicno teska. APSOLUTNA PREPORUKA!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Član
Član od: 3.12.2005.
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Igrica je fantasticna.
Ja imam: Intel Celeron 2.4GHZ 768MB Ram ASUS N6200GE 128MB I igram na medium-high i ponovo zaseche,zasto? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Starosedelac
|
![]()
Nisam stigao ovih dana da igram...Al sad ću da nastavim borbu protiv zla u galaksiji
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Član
|
![]()
Igra je zahtevna po pitanju cega (ako ne svega)!? RAM-a, CPU-a, GPU-a!?
Ne mora da bude pokrenuta na maximum...neka ide na minimum grafickih stelovanja....moze li onda Ti kartica da izvuce nesto iz igre, a da ona ne secka!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Član
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 6 puta na 6 poruka
|
![]()
Ja cu da spekulisem na IceMan-ov problem, ovih dana bi igra trebala da stigne do mene a isto imam 6200GE:
Ako je CJ-u na 9200 radila na max-u, na 9550 na max-u i na 6600 a svako kaze da mu drugacije izgleda, engine verovatno ima mogucnosti koje ukljucuje samo na c00l karticama, a pritom 6200 nema dovoljno snage da izgura neku od njih. Cuo sam da je podrzan 'softshadows' koji je katastrofalno zahteva, a (meni) nije od esencijalne vaznosti, pa bih rekao da je problem tamo. A opet, mozda nesto sasvim deseto ![]() Cini mi se da je engine izuzetno fleksibilan i optimizovan, pa na kartici kao sto je 6200 ne bi trebalo da bude problema...a ni na GF4xxx Ti |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Veteran
Član od: 14.1.2006.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 64 puta na 26 poruka
|
![]()
uuu pa kako to ako nema soft shadows u igri onda je igra definitivno glupa
![]() ![]() Treba i ja ovo cudeso da nabavim, posto svi pricaju da je luda igra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Starosedelac
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 812 puta na 454 poruka
|
![]()
Ajde neko da kaze kakva je zapravo igra? Jel klasicni rts, tipa stancovanje kao u C&C, ili vise kao RTW, ili UFO ili civilization, kombinacija svega navedenog
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Član
Član od: 4.2.2006.
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]() Citat:
Kakva je igra? Hmmm, ne znam, tutorial je bio uzasno smarajuci (cini mi se 7 misija), nakon cega sam igrao jos sat-dva kampanje, i presao na neke druge igre, koje trenutno igram. Sigurno cu nastaviti igranje Empire at war - igra je mnogo kompleksnija od uobicajenih rts-ova. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Samo da ti kazem kada igras po misijama kao RTW je tj. zauzimas planete, ali kad hoces da zauzmes vojska dolazi u obliku reinforcemensa.A kad branis planetu imas neprestano spawnowanje vojnika! Onda drugo je skirmish posebno od zauzimanja planeta, jer to je igranje radi zaje*ancije ko Skirmish u BFME, i tu imas da upgrade-jues vojsku pravis vojsku itd. Najbolje od svega je to ako igras zajedno sa nekim drugom preko interneta imate zajednicku bazu i zajednicki sve radite! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Veteran
Član od: 11.3.2006.
Zahvalnice: 249
Zahvaljeno 252 puta na 147 poruka
|
![]()
Poz svima,
Danas sam nabavio empire at war i mogu vam reci da sam se zestoko smorio jer ne mogu da pokrenem igricu!!! Samo da naglasim da se ne radi o nesposobnosti masine da pogura igricu. Nakon mountovanja imagea u DEAMON TOOL (emulation secureom) i clicka na start game nakon kraceg ucitavanja ispadne sledece obavestenje: Citat:
p.s. dali je igrici potreban crack ![]() Let the force be with you ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Član
Član od: 3.11.2005.
Zahvaljeno 6 puta na 6 poruka
|
![]()
Prvo, sram te bilo ako hoces da igras piratsku igru! :P
Drugo, ako hoces da igras sa backup kopije a imas original, treba ti CureROM za zaobilazenje blacklisting-a. Interesantno je da je i meni pravila problema (GF6200ge) sa maximalnim podesavanjima pa sam morao da napravim kompromis...a sto je jos cudnije, kada mi namestim da radi normalno mogu da ukljucim i antialiasing i nece da secka...otkad je AA manje zahtevan od senki?!? Polako zavrsavam kampanju sa imperijom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.893 puta na 1.078 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Veteran
Član od: 11.3.2006.
Zahvalnice: 249
Zahvaljeno 252 puta na 147 poruka
|
![]()
Pre svega hvala na programcicu,pomogao mi je donekle! To jest resio je postojeci ali se na zalost pojavio novi problem! Sve u svemu prilicno je nelogican tako da je izgleda problem sa covekom koji je narezivao disk! Manjak iskustva! haha To ti je Srbija! Plati i pomoli se bogu da radi! Ne ostaje mi nista drugo nego da opet spremim kes pa sta mi bog da! U svakom slucaju hvala na pomoci!
![]() Poslednja ispravka: _Maximus_ (14.3.2006 u 0:50) |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Starosedelac
|
![]()
Igra me je smorila.Jedina SW igra na duge staze je SW:Battlefront II
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Starosedelac
Član od: 15.12.2005.
Zahvalnice: 334
Zahvaljeno 334 puta na 149 poruka
|
![]()
@ Carl Jonson CJ
Slažem se za Battlefront II, ali ako uspeš da je pređeš, svaka ti čast... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Starosedelac
|
![]()
SW:BF II je lep u tome što je težak a zanimljiv.SW:EEW je užasno teška a nezanimljiva.Mada kako kome...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Veteran
|
![]()
Ima par dana da igram SW:Empire at war i sve shto mogu reci je da je igra fenomenalna.Atmosfera u igri je nevjerovatna,nijedna strategija me ovoliko nije odusevila(izuzev Warcrafta 3 kad se pojavio),igra je ludilo.Imam athlon 64 3000+,1gb ram,6600 le silencer 256 i igram je na max detaljima i ukljuchenim aa 2x, bez seckanja.Perverzija
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Veteran
Član od: 10.12.2005.
Zahvalnice: 27
Zahvaljeno 27 puta na 17 poruka
|
![]()
igra je bruka! i optimizovana je do j*j*, ja imam ati 9200 i izgleda savrseno!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
empire at war, star wars |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Star Wars fan filmovi | Ivan1981 | Kompjuteri i film | 16 | 2.5.2011 18:09 |
Najbolji Star Wars | phoenix[illusion] | O igrama uopšte | 115 | 20.7.2010 11:12 |
Star Wars Combine | Faldang | Mrežne igre | 44 | 15.11.2007 1:02 |
Star Wars Battlefront 2 | M@rsh@LL | Mrežne igre | 26 | 28.2.2007 21:04 |
star wars 4um | zleetherius | Zanimljive Web lokacije | 0 | 3.12.2005 22:39 |