![]() |
![]() |
|
Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Starosedelac
|
![]()
...polako postajem fan serijala.
![]() Najveca novost u odnosu na prethodne delove GH serijala je da ce GHIV pored gitare ponuditi i sviranje pomocu bas gitare i bubnjeva, kao i pevanje. ![]() ![]() ![]() Wikipedia Guitar Hero Community Najnovije vesti |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
Član od: 8.7.2006.
Zahvalnice: 584
Zahvaljeno 910 puta na 523 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]()
Ovo drugo. Igra nije nesto posebno. Proslavila se na konzolama. Igra se na PC tastaturom a postoji poseban kontroler u obliku gitare sa 5 tastera u boji i jednim tasterom kojim imitiras piking trzalicom i onda klikces onu boju koja se pojavi na ekranu... malo retardo ako si muzicar ali zna da bude zabavno.
Igra koja ce podrzavati da ubodes bas svoju gitaru i da przis se pravi i bice uskoro ali sam joj zaboravio ime ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku genius na korisnoj poruci: | ||
Dreamfall (20.5.2008) |
![]() |
#4 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.040
Zahvaljeno 4.889 puta na 2.828 poruka
|
![]()
Mapiraj komande na tastere ~, 1, 2, 3 i 4, okidanje na desni shift, okreni tastaturu naopako i tako je drži kao gitaru.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 559
Zahvaljeno 794 puta na 489 poruka
|
![]()
Ja bas i ne vidim poentu igre gde ubodes pravu gitaru i sviras stvarno... Mislim, cemu to? A i bilo bi prekomplikovano za true gejmere sa zapada
![]() Zar nije bolje lepo kupiti pojachalo, i przis ko covek ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku WhenDarknessFalls na korisnoj poruci: | ||
Yonai (2.8.2014) |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Hmm,a da li ce za komp postojati nesto na fazon gitare,kao prikljucak,zaista nisam upucen
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Veteran
|
![]()
Po mom misljenju, potpuno bez veze...
Ova igra je besmislenija od tetrisa, i osim grafike, na polje igara ne donosi apsolutno nista novo (pa cak ni toliko divnu grafiku). Gameplay je u najmanju ruku monoton (uvredice se neko ako kazem glupav ![]() Ako neko zeli da bude gitarista, nek kupi gitaru, i uci da svira. Nadam se da nisam nikog uvredio. Ako se neko ipak uvredio, naredjujem da se odma' odvredi... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() @fingerprint & ostali kojima se igra ne svidja: Ma nema problema, kapiram da vama, iskusnim gitaristima, ova igra izgleda besmisleno. Tako je i meni izgledala dok je nisam probao i zarazio se. Nadam se da smo zakljucili da je igra totalno smece i da necete to ponavljati kroz citavu temu. ![]() Poslednja ispravka: Dio37 (19.5.2008 u 22:32) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() I necu se vise pojavljivati ovde, jer nemam razloga da vam bez veze smetam. PS : Nisam gitarista ![]() PPS : Nije sama igra ono sto mi je odvratno, vec ovo : http://cache.kotaku.com/assets/resou...0110425163.jpg Ko do djavola zeli da bude takav ![]() Sto se tice igre - jednostavno nije moj tip... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.053
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]()
Znate kako: Grand Theft Auto serijal, Counter Strike, Max Payne (1 i 2) i slične igre su totalno glupe i ne znam zašto su ih pravili. Mislim, platiš igru 50 evra a za te pare možeš da uzmeš neki pištolj (možda polovan, ne pratim to
![]() ![]() Prvo pljujete Guitar Hero 3 (eno, puna tema poruka sličnih kao što sam ja ovo iznad napisao) a sada ste krenuli ovde sa istim. Mislim, nije kul, jel? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Sto se tice pljuvanja, samo iznosim svoje misljenje. Cini mi se da ga nisam izneo u temi za GH3 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.053
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]() Citat:
![]() Evo, kažeš da se fudbal, košarka i ostale stvari više isplati raditi u stvarnom životu nego za kompjuterom/konzolom. Ja nisam nešto sportski tip (sve i svašta sam trenirao i uvek posle nekog vremena pukne zbog nekog levog razloga...) i ne volim fudbal da igram. Košarku volim sa vremena na vreme ali fudbal nikako. Ali mi je zato zadovoljstvo da skoknem do druga da pičimo PES na PS2. Tako ni nekome tamo liku nije važno da zna da svira pravu gitaru nego samo da se zabavi na što prostiji mogući način a da "svira". Mišljenje je kao du*e... Svako ga ima i svakome smrdi. Eto, to ti je neko moje mišljenje. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Poenta je sto rock n roll i njegovi sinovi u vidu metala i drugo umiru (ako vec i nisu mrtvi) jer je produkcija muzike takva da unistava rnr i forsira rnb, hip hop i ostalo... ionako je malo malih ljudi koji prihvataju rnr i onda kad mu uvalis 5 dugmeta umesto da mu dozvolis da stvarno nauci da svira samo pogorsas stvari...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]() Citat:
![]() Poslednja ispravka: SirDuck (20.5.2008 u 11:37) Razlog: breziše, previše :D |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku SirDuck na korisnoj poruci: | ||
WhenDarknessFalls (20.5.2008) |
![]() |
#17 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Hehe... vecinu tih pesama sviram na Fenderu tako da mi medium i hard stvarno nisu bili zanimljivi na tastaturi...
Meni je jako drago sto su GH izabrali za jednu od tema u Southparku i sto su na pravi nacin opisali ljude koji postignu high score... ko nije gledao neka odgleda do kraja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
Član od: 8.7.2006.
Zahvalnice: 584
Zahvaljeno 910 puta na 523 poruka
|
![]()
Jer sve ovo znaci da ne mogu da ubodem Ibaneza u komp
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Deo inventara foruma
|
![]()
U to ime genius uzima svog vernog fendera u ruke i snazno ga privijajuci uz svoje telo ispusta zvuke pesme Carry on Wayward Son (http://www.deezer.com/track/10791) a klincima ostavlja da se muce sa Dragonforce-om na expert nivou
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Intelov plaćenik
|
![]()
Kao prvo za pravo sviranje gitare treba imati sluha i razumeti muziku, za doticnu igru trteba samo imati zelju za gorenavedeno.
Drugo, it is jut a fu*kin' game, don't wuss 'bout it. EDIT: mada u GH ne postoji "muzika" koja se servira moji vrsnjacima i mladjim od mene, kao "sve sto vole mladi"... That is a plus!!! |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Wolverine na korisnoj poruci: | ||
Yonai (2.8.2014) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
guitar hero |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Guitar Hero III: Legends of Rock | Dio37 | Akcione igre | 271 | 17.7.2016 23:32 |
Frets on Fire - Guitar Hero za PC! | MiDa | Akcione igre | 73 | 13.1.2012 16:34 |
Kontroler za Guitar Hero? | taXicity | ŠDK - Ostale komponente | 3 | 6.7.2008 0:13 |