![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.603
Zahvaljeno 10.860 puta na 6.955 poruka
|
![]()
Malo sam ponovo uzeo da igram ovaj RPG iz 2004.
Igru su pravili Slovaci, 3D People, izometrijski RPG, koji je negde između pravog RPG-a i hack`n`slash naslova. Glavni lik je jedna devojka koja je poslata da uništi mač GodSlayer, ali on biva ukraden te kreće vaša potraga za njim. Igra ima sistem koji pomalo liči na onaj iz TES-a...znači ako dovoljno dugo koristite neko oružje, oklop, dobićete njegov attunement tj. navićićete se na njega i dobiti određene bonuse u daljem korišćenju. Takođe, u igri postoji i paralelni svet Dream World, što rešavanju questova daje još jednu dimenziju. Sve u svemu igra, nije loša...igrao sam je i kada se pojavila, dogurao dosta, ali pala je neželjena reinstalacija sistema (čitaj crk`o hard disk ![]() Screenshotovi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
Igra ima veliki potencijal, mada ipak meni se tada cinilo da ima malo komplikovane komadne i da je bilo nezgodno snalazenje po mapi. Mada mi se cini da je imala neku vecu dozu nelinearnosti.
Videcu da nekada odigram igru malo vise, nije mi se igrala tada, jer mislim da sam bas tada zavrsio sa Diablom, pa mi je bilo dosta h'n's igara. Inace, mozda cete zanimati da uskoro treba da izadje nastavak: Heretic Kingdoms: Reluctant Hero trebalo bi da izadje u maju, mada za sada nema previse informacija, ali, ako te zanima, baci pogled ovde i ovde. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
Jako zanimljiva igra, ima dobru priču. Doduše, jedna od mana koju bih ja naveo je upravo u vezi sa specijalizacijom za određena oružja, odnosno veštine. Za šta god da se odlučite na kraju ćete sve četiri (ili pet
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Član od: 26.9.2007.
Zahvalnice: 538
Zahvaljeno 291 puta na 243 poruka
|
![]()
da li u igri postoje odredjene tezine igre kao u diablu 2,to jest ako predjem naprimer igru na normal,da exportujem mog lika na sledeci nivo tezine pa da opet prelazim i sakupljam bolje stvari i budzim lika
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 908
Zahvaljeno 582 puta na 361 poruka
|
![]()
Da da secam se ove igre , ovo je primer kako igra nemora da ima neku mega zbudzenu 3D grafiku, nego i ova je meni dovoljna da kazem da mi je vrlo prijatna za oko. Prosao sam celu igru (tj. sve sto se moglo preci u njoj), jedino nisam uspeo da otvorim onu kutiju koja je stajala na onom brdu (ko je sad igra videce). I da secam se na kraju da sam imao neki mega jak Bow sa kojim sam otkidao sve zivo i lepo podesene attunement.
Nadam se da ce nastavak biti isto tako zabavan i zanimljiv i da poveca nivo nelinearnosti... i najvaznije da donese mogucnost promene izgleda heroja ili heroine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ah taj Kult... kad se samo setim... moj debi u Svetu Kompjutera
![]() Jako lepa, sarena, ali zato i pregledna grafika. Mada je imala neki trip sa mapama, ako se dobro secam, nikad nisam znao tacno gde sam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Intel Inside
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Starosedelac
Član od: 26.9.2007.
Zahvalnice: 538
Zahvaljeno 291 puta na 243 poruka
|
![]()
jel ova igre vise vuce na makljazu kao diablo ili pricu s npc-ovima + malo makljaze?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Oblivion style sa makljazom
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Intel Inside
|
![]()
Nešto kao Sacred, doduše neprijatelja ima malo manje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Basterd...
|
![]()
nekom prilikom sam rekao da bilo koji HnS mora da bude izuzetno dobar da bi me naterao da ga odigram...za sada tu spadaju Diablo i Kult...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Starosedelac
Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 908
Zahvaljeno 582 puta na 361 poruka
|
![]() Citat:
Lepa igra ja sam je odigrao dosta davno i moram priznati da sam uzivao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Basterd...
|
![]()
mada, krasi je ista boljka kao i Diabla2, a to je los balans... kod D2 su u pitanju skillovi (da li sa nekromanserom summonovati 2k kostura ili jednog zesce zaj***nog baju), a ovde su to elementi... mislim da je sa air-om besmisleno igrati (on valjda daje one speed bonuse)...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Seven Kingdoms: Conquest | saratov | Strateške igre | 27 | 16.2.2015 14:53 |
[Symbian] Emulator za Doom 1 i 2, Heretic i slicno | darko90 | Igre za mobilne telefone | 15 | 13.2.2008 23:27 |
Medieval 2 Total War: Kingdoms | masteri | Strateške igre | 142 | 10.12.2007 17:20 |
Rising Kingdoms | voodoo_ | Strateške igre | 1 | 12.8.2006 10:42 |