![]() |
![]() |
|
Cvet kompjutera Vicevi, slike, sajtovi i ostale „zezalice”... (POSTOVI SE NE BROJE!) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#81 |
Član
Član od: 1.12.2005.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 82 puta na 67 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Član
Član od: 26.10.2005.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 7 puta na 5 poruka
|
![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/Turbo_folk
EDIT: The term turbo folk itself was coined by Rambo Amadeus, who used it jokingly during the late 1980s in order to describe his own strange smorgasbord sound combining various styles and influences. At the time, the term was nothing more than a soundbite, the phrase being intentionally humorous for combining two contradictory concepts - "turbo", evoking an image of modern industrial progress and "folk", a symbol of tradition and rural conservatism. Asked to comment, Rambo Amadeus stated that "I feel guilty for turbo-folk exactly as much as Albert Einstein felt guilt over Hiroshima & Nagasaki". Poslednja ispravka: aRTi (18.9.2007 u 4:42) |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Veteran
Član od: 27.5.2007.
Zahvalnice: 774
Zahvaljeno 504 puta na 244 poruka
|
![]()
BATO, BATO
Zlato, zlaćano slatko luče, slatko, slađano mnogo vrediš, zlatni dečko moj naše usne u poljubac spoj Cmokni me, cmokni me, cmokni u obrazić rumeno beli stavi mi, stavi mi, stavi na usne poljubac vreli Ref Bato, bato, bato, ti si moje zlato na ruci ti spavam, ja te obožavam Ti bi hteo njoj al' ne vredi, ti si uspeh moj moj si, bato, jesi, da znaš drugoj ne smeš ni osmeh da daš Poslednja ispravka: VojaM (8.7.2008 u 19:44) |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka
|
![]()
Vamo kao rokeri i metalci,a cim nema nikog u blizini krisom iz nekog skrivenog foldera vade ove neprevazidjenje hitove
![]() Nego Boban Zdravkovic je jedan od lepsih bisera "Neko moze da prati i modu,a je nemam para ni za vodu" "Ti imas mene imam i ja tebe,zajedno tako jaci smo od stene" ![]() Inace bio je dobar jedan lik koji se na yumetalu potpisao kao Pant-Era Ojdanic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Član
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 76
Zahvaljeno 131 puta na 37 poruka
|
![]()
Ima neka pesma,mrzi me da kopam po DVD-ovima,ovako ide:
Ti uzalud voziš skupa brza kola, al' ništa ne vredi neću biti tvoja-X2 Sve, sve, sve možeš da mi daš, al ja neću s tobom jer si mafijaš. I sve se tako vrti da neće sa njim jer je mafijoza i da neće kola... Neviđena glupost Poslednja ispravka: VojaM (18.9.2007 u 11:33) |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Veteran
Član od: 19.12.2005.
Zahvalnice: 535
Zahvaljeno 194 puta na 118 poruka
|
![]()
''Ako imas cuku,
ako imas herca, pokloni mi bunduuuu od nerca...'' |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Drug Član
Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 772
Zahvaljeno 2.267 puta na 1.686 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.053
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Senio®
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 239
Zahvaljeno 836 puta na 310 poruka
|
![]()
Brena internacionale i striptiz
Ima Breninih pesama koje imaju sasvim solidnu muzičku podlogu, neke od njenih hitova su komponovala priznata imena naše muzike, pa ni reči nekih njenih pesama nisu nimalo loše ... sećam se jedne veoma lepe ljubavne pesme ali pošto ovo nije tema o tome a i nisam nikada bio neki obožavatelj iste, neću više o tome. Jednom prilikom, nešto malo dalje od ove naše Srbijice veče me zateklo u jednom ogromnom hotelu, sa isto tako ogromnim noćnim barom u kojem sam u šarolikom i brojnom društvu provodio prijatne trenutke. U neko doba su se pojavile dve atraktivne ''domaćice'' jedna plavuša i naravno jedna rasna crnka, koje su uz neku disko muziku igrale i potom se crnka uz sve ludji ritam skinula. Sva ta zabava nije na nas ostavila neki utisak i slabo smo to i posmatrali a ni ostala raja koja je bila u priličnom broju to nije propratila nekim ovacijama, više onako hladnim aplauzom kao kod nas na koncertima ozbiljne muzike, ali oni su taki jel'te. E, potom je druga igračica počela da igra i verovatno bi se i to slično završilo da nisu pustili pesmu ''Šeik'' od Brene na šta smo mi u separeu počeli da pravimo urnebes, da aplaudiramo, navijamo i sl. Devojka je bila apsolutno šokirana i odmah je došla do našeg stola i ostali gosti više nisu postojali ... Bili smo fini, ne brinite, nismo je penjali na sto ali je napravila haos u separeu sve uz našu žestoku podršku. Lepa Brena Šeik Dodje jednom sa istoka bogat šeik crna oka kad me vide, on zastade pa mu nešto na um pade Odakle si, lepotice pokloni mi belo lice ubrzaj mi srcu ritam kol'ko košta ja ne pitam Ref. 2x Hej, Šeki, Šeki tako ti Allaha dovescu te, Šeki do prosjačkog štapa Šeik silno blago nudi hoće za mnom da poludi i veliku kesu dreši da probleme moje reši Kunem se u svoga brata dajem tol'ko crnog zlata i sve svoje beduine da me pusta želja mine Ref. 2x Šeik ne zna želje moje ne zna kako stvari stoje i da celi Kuvajt ima ost'o bi u dugovima Kunem se u svoga brata nemam tol'ko crnog zlata velike su želje tvoje i za ludo srce moje Ref. 2x PS. Šta reći i sada mi je simpatično kada čujem tu pesmu i njen zavodljivi ritam ... a reči, pa sada kada ih čitam mislim da nisu ni bitne i da onaj koji ih je napisao nije ni mislio da pravi neko remek delo ... rekao bih da mu je želja bila da se zeza i da pesma bude koliko toliko zabavna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Starosedelac
Član od: 3.12.2006.
Zahvalnice: 370
Zahvaljeno 240 puta na 131 poruka
|
![]()
ma ljudi odgedajte "dzet set", biser ismevanja turbo folka, ona minelina pesma "lek za dusu" za siroke narodne mase, ono je smesno koliko i zalosno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Drug Član
Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 772
Zahvaljeno 2.267 puta na 1.686 poruka
|
![]()
Budi govedo Bobane, budi govedo
![]() ![]() Zeeno jel znash ko je ono? Booobaan, Booobaan Zdravkoovic bre i najache: Paori JURISH ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Veteran
Član od: 19.12.2005.
Zahvalnice: 535
Zahvaljeno 194 puta na 118 poruka
|
![]()
Hehe Jet Set, tolike napade smeha verovatno ne bih preziveo da imam slabije srce!
![]() Al' da poruka ne bi bila off, evo josh par bisera nase t-f scene: ''Ginem, ginem da ti skinem, haljinu sto susti, ako, ako, neka ginem, poginucu muski!'' |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Veteran
Član od: 27.5.2007.
Zahvalnice: 774
Zahvaljeno 504 puta na 244 poruka
|
![]()
Ja sam se cepao od smeha dok sam gledao Anđele 3.Najbolje je one parodije na turbo-folk:
Splavovi su Meka i Medina samo nek se okreće turbina. Plejboč luka sedenje me žulja igraj druže nemoj da si bu#a. Splavovi su Meka i Medina samo nek se okreće turbina. Ambi(s),zvezda Amsterdam sve ih druže stobom osećam Ambi(s),zvezda Amsterdam noćas druže sve ću da ti dam. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ovaj život ništa mi ne znači
ja te volim kučko zbog mene ne plači ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Starosedelac
Član od: 15.12.2005.
Zahvalnice: 334
Zahvaljeno 334 puta na 149 poruka
|
![]() Citat:
![]() evo pesme u originalu pa ko voli nek' izvoli ![]() Poslednja ispravka: [Imzadi] (18.9.2007 u 14:55) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Novi član
Član od: 3.7.2007.
Zahvalnice: 64
Zahvaljeno 85 puta na 56 poruka
|
![]() Citat:
![]() Preporuceno za pogledati i malo se razonoditi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Član
Član od: 15.9.2006.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 62 puta na 32 poruka
|
![]()
Mislim da mi se smanjio IQ posle citanja ovih tekstova.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Senio®
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 239
Zahvaljeno 836 puta na 310 poruka
|
![]() Citat:
![]() Mrzelo me da se prijavljujem ali sam video da ima zanimljivih sličica, kao što je ona mačka što svira gitaru. Dodajem parče po parče iz raznih bećarca. • Dođi pope da nam krstiš dete, oću qrac zašto se je.ete. • Ide jesen idu i svi sveci, alaj će nam škripati kreveci. • Da sam znala ne bi za milion, sa barabom sela u kamion. • Jedva cekam da mi zena krepa, da se lola svastike docepa. • Nije mene ranila granata, vec curina od sobice vrata. • Iza crkve podigla se frka, uhfatili popa kako spava. Poslednja ispravka: Simke (19.9.2007 u 17:00) Razlog: Dodao šašave bećarce ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
smesno, turbo-folk |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |