![]() |
![]() |
|
Cvet kompjutera Vicevi, slike, sajtovi i ostale „zezalice”... (POSTOVI SE NE BROJE!) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 |
Deo inventara foruma
|
![]()
@ Dobroslav
Nisi morao da se trudiš, onomad je Ulmawen (raspirivačica kiča ![]() ![]() Kao da joj je komšija. ![]() Poslednja ispravka: zoran845 (12.9.2007 u 16:27) |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Starosedelac
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 123 puta na 48 poruka
|
![]()
Ali... i Tata i Mama, manifest supkulture, 2M i čuveni stihovi:
Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine, mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole. Kakva dubina! |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Čitao sam o čoveku koji je promenio ime i prezime u Mitar Mirić
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Starosedelac
|
![]()
Dajte neku stvar od Nedje Kostica. lol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Starosedelac
Član od: 6.4.2007.
Zahvalnice: 484
Zahvaljeno 920 puta na 515 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() OMG. Čist kemp! Ni "Pajtoni" ne bi bolje smislili! ![]() Da nije urnebesno, bilo bi tragično... ![]() Poslednja ispravka: zoran845 (12.9.2007 u 16:32) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Veteran
|
![]()
@Ulmawen
Ovo je materijal za remake filma "Kako je propao rokenrol", ali najjaci su komentari na YouTube-u... skandalmajstor: Kraljica nad kraljicama! Danijela91: super pesma!!!!Legenda! Strasno! Sto se tice mobilnog telefona, ja sam se te pesme naslusao na ekskurziji u cetvrtoj godini... Pijani kreteni pustali non-stop pesmu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]()
I labavi ume da zabavi
Imam momka vragolana baš je pravi đavo žene kažu - slabić kod njega je sve labavo Ref. 2x: Drugi jesu, ali gde su, samo on je pravi nema loši', sve se troši i labavi ume da zabavi Bela bluza iščipkana na njoj razne šare sebi kažem - pazi mnogi znaju da prevare (Ref. 2x) Ljubim, ljubim vragolana a on stoji pravo tek sad vidim - lažu njemu nije sve labavo (Ref. 2x) Mica Trofrtaljka |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Ad Ministrator
|
![]()
Davorike dajke
Hoćeš da voliš, ne znaš da ljubiš nemoj, Mile, vreme da gubiš Ref. 2x: Davorike dajke, davorike dajke davorike daj, daj, daj, daj, daj samo malo daj Guram, guram, pa neće da uđe moja noga u cipele tuđe haj, mora ući, makar plakajući (Ref. 2x) Svi mi kažu da je moja uska haj, moja uska, ova moja suknja nije, nije, jeste bila prije (Ref. 2x) Ala mi je tesna cipelica desna haj, jesam besna, i leva je tesna (Ref. 2x) Hajte bliže, naš komšija diže krov na kuću, da pijemo vruću (Ref. 2x) Mica Trofrtaljka |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Član
|
![]()
Malo da se ubacim iako je pesma iz (ultraglupog) filma, a ne sa granda
Ono splavovi iz Mi nismo andjeli (2 ili 3, neznam koji tachno) "Splavovi su Meka i Medina Samo nek se okrece turbina" Crko sam od smeha kad sam ovo chuo, to je moro smisliti neko ultra genijalan ili ultra glup |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Ad Ministrator
|
![]()
Mašinka Lukić - Apolo 9
(Tekst i muzika: Obren Pjevović, prati ansambl Perice Negovanovića) Spavam, jadna, u drveni krevet A moj Mile u Apolo devet Momci nam se veru na Veneru Devojke im kiselicu beru. Suve šljive i planete A na zemlji plače dete Traži 'leba i salate Gladno dete, brate. Kaži, Mile, vasionski brate Na mesecu ima li salate Il' salate, il pršute stare, Il' su tamo sve same pustare? Napredno sam i ja dete Želim s tobom na planete Na zemlji nas đavo vreba Sve zbog džaboleba. Ko li našu zemlju špijunira Iz letećih nečijih tanjira? Da l' su oni od Apola veći Il su možda neki ljudi treći? Navalila buka, jeka, Dvadesetog našeg veka Iz ove se naše kože Nikuda ne može. Poslednja ispravka: VojaM (12.9.2007 u 19:19) |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Veteran
|
![]()
A niko da spomene mog omiljenog pevacha
![]() Nervozni Postar i pesma Marko Kamiondzija Dole ispred zgrade moj komsija Marko parkira svoj stari kamion Svakoga dana u sest ujutro brm, rm, brm, rm pali ga on Probudio bi Marko i medjeda u pecini kako ne bi nas u cik zore deset zgrada okolo se budi Izlazi raja bijesna na prozore REFREN U pidzami izletjeli bi mi rado bi se s Markom pobili svi al na oci mu niko ziv ne smije mogao bi sam sve da nas pobije jednog je kera rukama zadavio Ali jednog jutra oko sest sati Kad je Marko stao s kamionom drndati Viknuo je neko, sto ga grlo nosi nije, nije, nije mog’o vise to da podnosi ma prestani krkane Gledao je Marko dugo u prozore Ne bi li spazio deliju toga zvao ga je lijepo izadji majmune da ti Markan pokaze cetiri Boga REFREN Brm, rm, brm, rm (2x) REFREN |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Ad Ministrator
|
![]()
Mašinka Lukić - Džajo, Džajka
Svaka naša cura ima svog mladića, a ja samo želim Dragana Džajića. Pod jastukom mojim, mesto krsne slave, Džajićevu sliku čuvam ispod glave. Dža dža dža dža Džajo Džajka živela ti majka, srećna bila vila koja te rodila. Naše cure vole Zvezdine mladiće, ja ovako mala jednog izabrala. Vitak kao jela, lagan k'o gazela, pročuo se Džaja širom sveta cela. Dža dža dža dža Džajo Džajka živela ti majka, srećna bila vila koja te rodila. Dođi meni, Džajo, dođi ružo bela, povedi me s tobom preko sveta cela. Poslušaj me, Džajo, lepo bi to bilo, da čobanka ljubi prvo svetsko krilo. Dža dža dža dža Džajo Džajka živela ti majka, srećna bila vila koja te rodila. Poslednja ispravka: VojaM (15.7.2008 u 15:57) |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Starosedelac
Član od: 15.12.2005.
Zahvalnice: 334
Zahvaljeno 334 puta na 149 poruka
|
![]() Tina Ivanovic
Cabrio Porsche Ko tvrdjava neosvojiva tako sam teska na recima losa iskustva s muskarcima zato sam takva ja Jer jos se taj nije rodio ko bi me celu dobio ne cini vatru jedna varnica sta je garancija kad nema ljubavi dobra je i kompenzacija Ref. Ne bi bilo lose da Cabrio Porsche parkiras u moju garazu full koza, klima i dva rubina da mi se sa ocima slazu Ne bi bilo lose, Cabrio Porsche sta je to za tebe, sitnica da oni sto me mrze mrze jos vise da nestane im osmeh sa lica Ko tvrdjava neosvojiva uvek od drugih drugacija na muske lazi alergicna zato sam takva ja ![]() *** Tina Ivanovic Bunda od nerca Pokazi mi da si sarmantan pokazi se da si galantan potrudi se pa me zavedi s boginjom me uporedi Pokazi da si musko na delu da nisi snob u skupom odelu pokloni mi sitnice razne pusti reci prazne Ref. 2x Ako imas petlju, ako imas herca pokloni mi bundu od nerca ako imas petlju, ako imas cuku dijamantski prsten stavi mi na ruku Pokazi mi imas li smeka da vidimo kakva si zverka pokazi sada koliko vredis zar na meni da se stedis Pokazi da si musko na delu da nisi snob u skupom odelu pokloni mi sitnice razne pusti reci prazne Ref. 16x ![]() * * * "nemoj da mi cmizdrukas na pragu, da mi vrata ne povuku vlagu" "aoj mala od pokojnog Vase, dodji 'vamo, zaklali smo prase" "moja mala progutala zvaku, pa joj raste balon u stomaku" "ti me varas s mojim drugom Stojkom dok se mucim sa karijes dvojkom" "vise volim tvoje noge krive nego gajbu sarajevske pive" "moja mala nema prednji zubi kad me ljubi, jezikom me ubi" "ja sam postar, nervozan i ostar nije bitno, poljubi me ekspres hitno" *** Gara - Zoran Kulina Ja sam Ratko koji svira kratko, plati, druze, da sviramo duze. (obori momak do zore) Gari Garo sto garila nisi svoju babu i njega barabu gari Garo koga hoces sada i mene si garila nekada. Op mala bosonoga kako zivis bez onoga, kako zivis bez onoga lole garavoga. Cim curice garis obrvice garim garom - lolinom cigarom ??? tu se moja gari ljepotica Op mala bosonoga... Vedro nebo, ja bi Garo leg'o miran budi lezi mi na grudi tri put si me ljubila Dobrila neces vise da si me rodila. Op mala bosonoga... Garo, Garo, ne volim te vise imam volju da promenim bolju Garo, Garo, hvala ti k'o sestri ja cu sebi plavusu dovesti. Op mala bosonoga... ![]() ![]() *** Poslednja ispravka: VojaM (8.7.2008 u 19:47) Razlog: malko sređeno |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Starosedelac
Član od: 1.8.2006.
Zahvalnice: 1.485
Zahvaljeno 2.094 puta na 760 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Senio®
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 239
Zahvaljeno 836 puta na 310 poruka
|
![]()
• Moja mala nije svikla čuvat ovce bez bicikla.
• U kanjonu reke zete rodilo se crno dijete, (ima još pa ako neko zna neka nastavi) • Ko te ljubi boljeli ga zubi. - Naslov pesme čije reči na žalost nisam zapamtio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Veteran
Član od: 6.11.2006.
Zahvalnice: 568
Zahvaljeno 169 puta na 94 poruka
|
![]()
Evo jednog odlomka:
Slatka mala lažljiva,u lažima nepažljiva,prvi put,drugi put, ne,ne,ne,ne,treći put ti lud ne opraštam ![]() Imam CD "Šoferska je tuga pregolema!!!".Kada nadjem neki zanimljiv tekst postovaću ga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Starosedelac
Član od: 1.8.2006.
Zahvalnice: 1.485
Zahvaljeno 2.094 puta na 760 poruka
|
![]()
Jao pa kako ste svi zaboravili na ovo...
![]() ![]() Ana Kokic - Mojne, mala Mojne, mojne da mojne da, mojne da nemoj, nemoj da nemoj da, nemoj da 8x ![]() Znam da to je samo patka znam da to je samo patka kad mi kazes da sam slatka kad mi kazes da sam slatka foliras se da me volis a na moga se decka lozis decka lozis, decka lozis Ref. Mojne, mala mojne, mojne, mojne da mojne, mojne, mojne da da si mu dala, da sam te videla vide, vide, videla Da si mu dala nemoj, nemoj, nemoj da nemoj, nemoj, nemoj da da si mu dala mojne, mojne, mojne da mojne, mojne, mojne da Poljubis me kad me vidis poljubis me kad me vidis trebalo bi da se stidis trebalo bi da se stidis satro meni mesto cuvas a sa mojim se deckom muvas deckom muvas, deckom muvas Ref. 2x Kad obucem nesto fino kad obucem nesto fino u krilo mi prospes vino u krilo mi prospes vino lukava si, nisam slepa ljubomorna si jer sam lepa jer sam lepa, jer sam lepa, jer sam lepa Ref. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Ad Ministrator
|
![]() |
![]() |
![]() |