![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Ne razumam. Kako je moguce da Opera nema download manager koji podrzava CRASH RECOVERY ?
Pre neki dan preko njega skinem 2 giga i fajl je u radu, posle toga zelim da skinem fajl od 900 mega medjutim kada god kliknem na RESUME on krece da skida od NULE !!! Ja kao ajde nema veze, krenem sa GetRight-om, skinem fajl ali fajl ne valja!!! I ja, naravno, odlepim! Kako je moguce da je taj fajl od 2 giga mogao da nastavi a ovaj ne moze? Mislim, server ili to podrzava ili ne podrzava. Postoji li neki plug-in za to? Ima li firefox tu mogucnost? Stvarno mi nije jasno ali STVARNO !!! Zbog ovakvih stvari cu da pocnem da MRZIM Operu !!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 28.12.2005.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Na nekim serverima ne mozes da nastavis prekinuti download.Opera te o tome ne obavestava ali ako koristis download accelerator on ce pre pocetka download-a da te obavesti da neces moci da nastavis download ako ga prekines.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Opera je browser, a ne download manager i zato od nje ne ocekuj da skidanje i RESUME radi kao svajcarski sat. Meni se desavalo (ali retko) da nastavi download. Isto vazi i za Firefox, pukne mi download i posle toga se jednostavno zaglupi.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
Kao da je to neka mudrost da se napravi. Opera nije ni mail ni news klijent pa i to postoji. Poenta je da ako su zeleli da integrisu sve to u program (kao sto jesu) onda je trebalo to posteno da odrade a ne da svaki cas izlaze nove verzije a da problemi ostaju isti!
|
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
Član od: 25.10.2005.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 28 puta na 20 poruka
|
![]()
Skini plugin za dl manager ako postoji. Ja sam skinuo za FlashGet
|
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 1.12.2005.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
@Ogi:Molim te nemoj otvarati glupe topice i pljuvati po download manageru opere kad ne znas o cemu govoris.Opera podrzava "crash recovery" ali samo kod onih servera koji takodje to dozvoljavaju.
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Najbolji download manager? | Psychon@ut | Aplikativni softver | 75 | 12.4.2008 13:29 |