![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Hitno mi je potrebna pomoc ! Nesmem da restartujem komp,Jer se cudne stvari deshavaju...
Instalirao sam novi procesor Pentium4 650 (sve po PS-u super pasta super hladnjak,chak mi je sada jos bolja temp,mislim niza) na Gigabajtovu plochu 8I865775-G,Chieftech350w,DVDRW NEC4571,Maxtor40(ata) & Maxtor160 (sata) ( sa starim OS,a imao sam Celleron D 346) i krene boot OK sve. . . Udje u Windows redovno.. i kada se ceo toolbar popali (svi programi i ostalo) Win detektuje ACPI Multiprocessor PC i kao...Windows mozda nece raditi dobro ako se racunar ne restartuje...E tada nastaje drama (ja kao neko ko se razume u kompove za 2+ ili 3- ![]() Kada se restartuje ochita memoriju BIOS i Procesor uredno Hardove sve ok i pre Win logoa poznati skrin: --Last good known ...state ili sta vec --Starting Win ...normaly... --Safe Mod...ista ti jaznam sta (znate vec na sta mislim...) Koju god od ovih opcija da ukljuchim restartuje se i nista nevredi.... ![]() Sva sreca imam ghost od pree par dana i tako vam pishem ovo... ![]() I nesmem da restartujem Komp jer opet nece dici sys... *---Sta da radim ,dali mora ponovo WIN (jer su mi Ghostovi sa Celleronom) ili nekako mogu ovo da reshim ruchno HVALA UNAPRED I NESMEM DA GASIM DOK NECUJEM ODGOVORE!!!! B U D N O C H E K A M S A V E T E ! ! ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
CSC
Član od: 23.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2.585 puta na 1.855 poruka
|
![]()
Nadam se da imaš instalacioni CD sa windowsom XP
-Ako je odgovor potvrdan probaj sledeće. Rekao si u tvom prvom postu da možeš nekako da podigneš sistem , kada to učiniš urdi sledeće . U baci instalacijoni CD sa XP-om u drajv > brauzuj sledeću putanju : (X:\SUPPORT\TOOLS\) X označava lokalni drajv gde si ubacio instalacioni disk. U tom folderu ćeš naći DEPLOY.CAB fajl . Prekopiraj ga na neku od partivcija i odpakuj ga . kada ga odpakuješ u novo nastalom folderu ćeš pronaći fajl sysprep.exe pokreni ga. Taj sićušna altka bi trebala uz par klka mišem da vrati Windows na fabrička podešavanja (Fabričke Drajver) , i samim tim bi trebalo da reši tvoj problem . Resetuj mašinu kada to bude zahtevano od tebe , i nakon restarta bi trebao da se Win podigne normalno. Nakon startovanja instaliran drajvere koje si dobio uz komponente računara. To bi odprilike trebalo da bude rešenje tvog problema Poz. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
U.E.G novi trejler ONLINE | nesonjacc | Grafički softver i radovi | 15 | 28.7.2007 7:19 |
Direct x test - restart ? | miksajlo | Kvarovi | 2 | 27.1.2007 18:59 |
Novi kompjuter | neshov | Šta da kupim? | 14 | 7.11.2006 3:19 |
Novi Matrox XTools | palco | Video/TV softver | 0 | 3.9.2006 0:19 |
Novi moderator - Patton | Chivan | Forum o forumu | 0 | 27.12.2005 21:45 |