![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 1.2.2009.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Imam problem sa čestom pojavom crnog ekrana tokom rada na kompjuteru.
Naime, kada uključim kompjuter, nakon iščitavanja komponenata, pre Windows-ovog logoa mi se pojavi crn ekran i stoji oko 20-ak sekundi, tokom tog vremena lampica za očitavanje rada hard diska se ne pali. Monitor nije ugašen, nego je samo ekran crn, i posle tih 20 sekundi krene normalno da radi. Kad se digne sistem, pokrenem MSN, opet se pojavi crn ekran, traje 2-3 sekunde, vrati mi sliku i pokrene program. Kada udjem u Counter Strike i promenim u Video opcijama renderer sa Softwarea na OpenGL, monitor se ugasi, i ne mogu ništa da radim dok ne restartujem komp. Taj problem mi se počeo pojavljivati odnedavno, nakon reinstalacije Windowsa. Probao sam 3 drajvera, jedan matori, drugi koji sam koristio i pre reinstalacije Windowsa, i nakon tog problema sam nabavio najnoviji drajver sa sajta, i opet ista stvar. E sad, ovo deluje malo čudno, ali su se problemi pojavili nakon priključivanja ADSL modema, Huawei HG520s, internet sam uzeo u Telekomu Srbija. Ostale komponente kompjutera su procesor AMD Athlon 2000+, 256 MB RAM, GeForce FX 5200 grafička, Maxtor 40 GB hard. Šta može biti problem?? ![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa obaranjem sistema | Tintoreti | Kvarovi | 2 | 5.1.2009 0:48 |
Problem sa podešavanjima TV i monitora | bacacar | Grafika | 2 | 3.1.2009 13:06 |
Problem sa 3DSM 8 - problem sa konjem | M.A.G.E | 3D radovi | 7 | 29.12.2008 11:27 |
Problem sa TASKBAROM | Dapper | Operativni sistemi | 6 | 11.12.2008 17:01 |
Problem sa reprodukcijom DVD materijala | Dimo | Kvarovi | 7 | 27.4.2008 16:05 |