![]() |
![]() |
|
Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje… |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Imam problem sa deljenjem Wireless internet konekcije na moja dva kompjutera. Sve sam dobro podesio sto se tice deljenja postojece internet konekcije, IP-a, Firewall-a,oba kompjutera su se prepoznala bez problema i na Client kompjuteru je cak i vidljiva ikona od internet konekcije (u Network Connetions prozoru), cak je moguce da se sa Client komp konektujem i diskonektujem ali koji god web browser probam nemogu da otvaram ni jednu stranu, kao da uopste nije na internetu. Oba kompa su povezana preko LAN-a. Da li je potrebno da uradim jos neka podesavanja ili se tu pojavio nekakav problem. Evo prilozio sam sliku jednog dela koji me najvise interesuje, a to je da li u ovom Advanced Settings prozoru treba jos nesto da otkacim ili ovo nema nikakve veze sa tim. Da li mi neko moze pomoci oko ovoga. Unapred zahvalan
![]() P.S. konekcija je brzine 512KB http://www.flickr.com/photos/10666477@N02/2368916616/ Poslednja ispravka: Boris Zegarac (28.3.2008 u 15:52) Razlog: prevelika slika |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa wireless povezivanjem laptop-a na internet. | NSadian | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 5 | 30.11.2007 12:42 |
Problem sa RAM memorijom! | zdravko77 | Operativni sistemi | 22 | 7.4.2007 11:24 |
Problem sa standalone tjunerom | djek512 | Grafika | 1 | 15.3.2007 16:43 |
Veliki problem sa RAM memorijom | leka | Kvarovi | 10 | 27.7.2006 10:17 |
problem sa PIO i Ultra DMA | Mungos | Kvarovi | 5 | 6.7.2006 19:27 |