![]() |
![]() |
|
Internet tehnologije Komunikatori, pretraživači, servisi i protokoli... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#221 |
Starosedelac
Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 1.147
Zahvaljeno 815 puta na 489 poruka
|
![]()
To je bila prvobitna namera, od koje se odustalo. Odlučili su da šalju verifakcioni kod na primarnu email adresu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.603
Zahvaljeno 10.860 puta na 6.955 poruka
|
![]()
@Nautrino
apsolutno se slažem sa svime što si rekao. Samo sam konstatovao da je potpuno svejedno da li plaćaš 2, 5 ili 10 evra, kad već plaćaš. EDIT: Evo reče mi lik iz Rumunije, kod njih je uvedeno ovo pravilo i plaća se dodatnih 2.9€ za svakog korisnika sa kojim deliš nalog. A pretplate isto koštaju kao i kod nas - 5,8 i 10€. Poslednja ispravka: DeCoy (25.5.2023 u 18:06) |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 | |
Deo inventara foruma
Član od: 30.6.2008.
Zahvalnice: 986
Zahvaljeno 3.948 puta na 2.372 poruka
|
![]() Citat:
Ja sam plaćao neko vreme full... sada već godinu ipo freeload-ujem kod poznanika koji prosto neće kintu, a plaćao bih i punu cenu ako treba. Tj. ne plaćam tek onako jer je tako ispalo a Netflix mi dopušta. Neki broj će sigurno rage-quitovati sada, naviknu se ljudi na besplatnu uslugu bez obzira koliko je to nerealno i neodrživo. Kad ih prođe tantrum onda će se većina vratiti kao pretplatnici i idemo dalje. Ja inače imam naloge na Netflix, HBO i Disney+ čiji je kombinovani sadržaj ogroman a moj lični trošak ukupno za sva tri je 4.66€ mesečno, svi sa 4K i HDR. Kad sam bio klinac za tu kintu sam mogao 5 filmova da iznajmim na 24h svaki i još su uvek bili nepremotani. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Deo inventara foruma
Član od: 17.6.2011.
Zahvalnice: 94
Zahvaljeno 3.302 puta na 1.991 poruka
|
![]()
A onda shvatiš da sa porezom, koji se recimo "strancima Amerikancima" ne obračunava, plaćaš istu cenu za sadržaja koji je u Serbistanu debelo skresan zbog regionalnih restrikcija i producentskih dilova.
Doduše, da ne grešim dušu, Srbija je jedna od retkih država u kojoj je još uvek dostupan pun katalog Star Trek serija na Netflixu, što je recimo prava retkost vani ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.6.2008.
Zahvalnice: 986
Zahvaljeno 3.948 puta na 2.372 poruka
|
![]()
Arčim neki VPN i kačim se ponekad na US. Šta znam, ima tu nekog sadržaja koji ovde fali ali mi se čini da ima solidno i kod nas što fali njima. Npr. Office koji gledam ovih dana po prvi put i još ponešto iz my list nestane. Meni se sad tako pogodilo da više gledam naše "ekskluzive".
Po tom pitanju me je još više iznervirao HBO max koji za naše tržište npr. nema Real Time with Bill Maher iako je to lično njihov šou. Verujem da je samo pogrešno neko nekad štiklirao taj naslov... pisao sam podršci jer me smara zezanje sa VPN kad želim jednu epizodu onako usput da okrenem u pozadini na TV. Samo neka generička reakcija je bila naravno. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Stig'o aparat (sa popravke) | DarkNemos | Fotografija | 1 | 28.11.2008 14:42 |