![]() |
![]() |
|
Operativni sistemi Windows, Mac OS, DOS... |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 8.8.2013.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Zdravo,
Imam problem jer ne mogu da instaliram Ubuntu zato što mi prijavljuje: Force UEFI Installation? This machines's firmware has started this installer in UEFI mode but it looks like there maybe existing operating systems already installed using BIOS compatibility mode, If you continue to install Debian in UEFI mode,it might be difficult to reboot into any BIOS-mode operating system. ... I nešto nešto kao ako isforsiram UEFI mod onda neću moći da se boot-ujem kako treba. Dakle imam Windows 10 u Legacy modu i trebam nekako Ubuntu da instaliram u Legacy modu preko fleške. Koliko sam shvatio guglajući, pošto mi je Win 10 u Legacy-u onda mora i Ubuntu. Uzgred, razmišljao sam se da napravim virtuelnu mašinu, ali nisam siguran kako bi mi u njoj radio Android Studio na Ubuntu 16.04 ??? ![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
dual boot, ubuntu, windows |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Ubuntu 9.10 review [od strane Windows korisnika] | Djordje Turjacanin | Slobodni softver | 12 | 14.1.2010 15:56 |
Windows 7 - Build 7600+ (RTM) | oluja | Operativni sistemi | 1204 | 22.10.2009 20:37 |
Windows 7 boot problem | Sass Drake | Operativni sistemi | 2 | 10.4.2009 21:42 |
Dual Boot između Windows XP i Vista RC1 sistema | Kostarum Rex Persia | Operativni sistemi | 5 | 26.12.2008 22:05 |
Dual Boot | Snoopy | Slobodni softver | 11 | 10.4.2008 0:10 |