![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 16.2.2011.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ljudi molim vas pomozite
Skinuo sam neku igricu preko torenta, krenuo sa instalacijom i odjednom racunar upali plavi ekran krene da ispisuje na brzinu nesto i restartuje se. I kada se upalio delovalo je sve kao i obicno ali kad sam usao u moj racunar nije bilo druge particije. Ugasio sam racunar iz struje, sacekao neko vreme, upalio ga, ali druge particije i dalje nema. :/ Ostala mi je particija C od 31 GB na kojoj se nalazi windows, a druga particija D od 426 GB na kojoj se nalazi sve ostalo je nestala. Trazio sam po nekim stranim sajtovima i naisao sam na neki program R-studio, ali ne znam koliko je program dobar i za sta tacno sluzi pa sam dosao vama da se obratim. Ne mogu da uradim oporavak sistema, zadnja tacka oporavka je pre godinu dana, a i "rezervna kopija" mi se nalazila na ovoj drugoj particiji. Molim vas za pomoc, hvala unapred. |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Tv karta - obicna antena (Treba mi pomoc oko izbora tv karte) | milanp | Foto i audio/video | 16 | 17.8.2006 10:26 |
Treba mi pomoc za pes 5 plz | Francesko | O igrama uopšte | 3 | 17.5.2006 19:47 |
da l' je programiranje ili ne... ali pomoc mi treba :) | absonic | Programiranje | 2 | 25.3.2006 3:25 |
Treba mi mala pomoc? | BeerBaron | Šta da kupim? | 11 | 29.1.2006 4:50 |
Treba mi pomoc oko konfiguracije | polarnimeda | Šta da kupim? | 8 | 10.11.2005 19:00 |