![]() |
![]() |
|
Nosači podataka Hard diskovi, optički uređaji (CD/DVD), flash diskovi, floppy... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 |
Član
Član od: 13.1.2009.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Imao sam nekih problema sa xp-om pa sam po preporuci skinuo program sa neta (slax) onaj koji se kopira na flesh i onda butuje sa njega, ali nije hteo da bootuje jer prvo treba nesto da se pokrene u windows-u da bi se napravio butabilan, to sam uradio i posle restarta nisam odma butovao nego sam uspeo da ukljucim xp i usao u xp i cela particija od 370 GB na kojoj skladistim podatke, znaci nije sistemska je bila obrisana ili sta vec i pisalo je H: is not accessible. The file or directory is corrupted and unreadable. Da li postoji sansa da se ti podaci povrate ponovo na tu particiju kao da se nista nije desilo. I da ne zaboravim, nisam je formatovao ostavio sam tako
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
Naravno da postoji sansa da se vrate. Instaliraj Acronis Disk Director Suite i vrati podatke.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 13.1.2009.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Probao sam ga ali on ne nalazi ni jednu particiju da je obrisana. Pokusao sam sa hirens boot cd-a ontrack easy recovery i on je nasao sve obrisano, ali kada sam obelezio to sto ocu da brati i kliknuo next ubagovao se
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
V.I.P. Phone Zone
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Program sa spajanje vishe mp3 fajlova u jedan | Dushan | Aplikativni softver | 7 | 15.5.2007 8:20 |
Problem sa gledanjem video fajlova - "secka slika" | DylanDog | Kvarovi | 19 | 13.9.2006 20:52 |
Nemogucnost kopiranja vecih fajlova sa DVD-a | Hard2geT | Kvarovi | 3 | 25.4.2006 10:29 |
Hitno potreban softver za povratak fajlova sa formatirane particije! | Aksic Srdjan | Aplikativni softver | 8 | 12.3.2006 15:42 |