Forum Sveta kompjutera  

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > O igrama uopšte

O igrama uopšte Uopšteno, dakle sve ono što se ne tiče samo konkretnog igranja i konkretne igre (poređenje raznih igara, o žanrovima, o sociološkom i drugim uticajima igara itd.)

Odgovor
 
Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 14.8.2011, 20:09   #1
nikolapfc89
Starosedelac
 
Član od: 27.10.2008.
Lokacija: Novi Beograd
Poruke: 1.326
Zahvalnice: 1.181
Zahvaljeno 801 puta na 358 poruka
Određen forumom Gamescom



Celebrate the games
Cologne, 17.-21.08.2011,
open for everyone: 18.-21.08.2011

Gamescom,novi sajam igara,uglavnom ocekujemo datume izlaska igara ili demo-a,kao i prikazivanje trejlera i pre svega gejmpleja.

Sajt: http://www.gamescom-cologne.com/en/g..._fuer_alle.php

Ne znam sta bih jos dodao,ako neko ima jos neku korisnu informaciju da polako krenemo,za par dana krece...
nikolapfc89 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku nikolapfc89 na korisnoj poruci:
Asmodeus (15.8.2011), Bratori (15.8.2011)
Stara 14.8.2011, 20:44   #2
jakonicki93
Starosedelac
 
Član od: 18.9.2009.
Poruke: 1.598
Zahvalnice: 177
Zahvaljeno 301 puta na 230 poruka
Određen forumom Re: Gamescom 2011

Cekamo Battlefield 3 Conquest mode + Jets
jakonicki93 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.8.2011, 12:07   #3
nikolapfc89
Starosedelac
 
Član od: 27.10.2008.
Lokacija: Novi Beograd
Poruke: 1.326
Zahvalnice: 1.181
Zahvaljeno 801 puta na 358 poruka
Određen forumom Re: Gamescom 2011

Evo i zvanicnog kanala na YT

http://www.youtube.com/user/mygamescom?ob=5
nikolapfc89 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku nikolapfc89 na korisnoj poruci:
Asmodeus (15.8.2011)
Stara 15.8.2011, 18:40   #4
gagi011t
Veteran
 
Član od: 20.4.2011.
Lokacija: Beograd
Poruke: 727
Zahvalnice: 260
Zahvaljeno 426 puta na 202 poruka
Određen forumom Re: Gamescom 2011

http://translate.google.com/translat...2F&sl=nl&tl=en
Citat:
-The PS3 gets a price drop, many retailers sell the PS3 already 50
euros less than the retail price of 299.99 and now would be standard.
-The multiplayer of Modern Warfare will be 3 (for a limited audience) already playable.
-There will be a Syphon Filter reboot announced. There have long been rumors about a Syphon Filter game for PS3. GamesCom on the game we would for the first time.
-Santa Monica will unveil their latest game, maybe God of War: IV
-Mass Effect 3 multiplayer will be unveiled.
-Microsoft will first show Kinect working on a Halo game.
-We get an exact release date for the PS Vita. Here we do so with a date and more than a 'early 2012'.
-We learn what first party games from Sony certainly are scheduled for release PS Vita. So one day games will be available for the PS Vita.
-There will be a big announcement made in connection with the game Starhawk. An announcement that we would not expect.
-EA will announce a new Syndicate game made by Starbreeze.
-Battlefield 3 will be playable on consoles first.
-DONTNOD Entertainment, a Triple A PlayStation 3 exclusive announcement, called Adrift.
-THQ Saints Row will be a spin-off announced for XBLA and PSN, called Saints Row: Money Shot. You will in this game take on the role of an assassin.
-NCSoft will unveil a new MMORPG.
Evo sta mozemo ocekivati na ovogodisnjem Gamescomu. Mozda neko i iznenadi.
A naravno, ceka se Battlefield 3.
gagi011t je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.8.2011, 18:47   #5
Cugel
Banned
 
Član od: 14.8.2011.
Poruke: 31
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
Određen forumom Re: Gamescom 2011

Nadam se da je ovo istina, već dugo želim da ME serijal dobije multiplejer. Jedva čekam da vidim kako to izgleda u akciji.
Cugel je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.8.2011, 18:59   #6
nikolapfc89
Starosedelac
 
Član od: 27.10.2008.
Lokacija: Novi Beograd
Poruke: 1.326
Zahvalnice: 1.181
Zahvaljeno 801 puta na 358 poruka
Određen forumom Re: Gamescom 2011

Мене као и увек највише занимају спортске игре (Пес,фифа и Нба)..
А сада и БФ3 наравно.
nikolapfc89 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.8.2011, 20:48   #7
Bratori
Starosedelac
 
Član od: 4.6.2010.
Lokacija: There… Earth. I wish you could see it like I do...
Poruke: 1.384
Zahvalnice: 357
Zahvaljeno 1.100 puta na 450 poruka
Određen forumom Re: Gamescom 2011

EA press konferenicja pocinje sutra od 16h po nasem vremenu. Direktan prenos mozete pratiti ovde. Ocekuje se puno informacija o BF3, ME3, SWTOR, FIFA 12 a vise detalja i raspored pogledajte ovde.



Sony svoju press konferenciju pocinje sutra u 19h. Ocekuje se vise informacija o PSP Viti i nekoliko iznendadjenja. Vise detalja ovde.

2K je obecao prikazivanje Borderlands 2 u petak 19. avgusta 17h po nasem vremenu, a uzivo mozete pratiti ovde.

Vise o Gamescom 2011 i vestima ovde.
Bratori je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Bratori na korisnoj poruci:
nikolapfc89 (15.8.2011), uros@3D (15.8.2011)
Stara 15.8.2011, 20:52   #8
uros@3D
Deo inventara foruma
 
Član od: 10.6.2006.
Lokacija: Beograd
Poruke: 5.632
Zahvalnice: 1.193
Zahvaljeno 1.918 puta na 966 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku uros@3D
Određen forumom Re: Gamescom 2011

GamesCom pocinje i zavrsava se isto kad i Beer Fest Koja slucajnost...

Ceka se BF3 i conquest gameplay. Inace sutra bi trebalo d'izadje novi MP trailer.
uros@3D je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.8.2011, 22:36   #9
dex3108
V.I.P. Test Play
 
Član od: 1.6.2008.
Lokacija: Banja Luka
Poruke: 14.703
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 7.591 puta na 3.507 poruka
Određen forumom Re: Gamescom 2011

Mene najvise zanima Rockstar jer je na listi izlagaca a osim L.A. Noire igre za PC nista nisu najavili GTA V ili Max Payne 3 demo?
dex3108 je sada online   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku dex3108 na korisnoj poruci:
nexexcalibur (16.8.2011), Rainman (16.8.2011)
Stara 16.8.2011, 16:41   #10
jakonicki93
Starosedelac
 
Član od: 18.9.2009.
Poruke: 1.598
Zahvalnice: 177
Zahvaljeno 301 puta na 230 poruka
Određen forumom Re: Gamescom 2011

Gamescom (Live): Citizens of Earth! Ovaj k'o da je pao sa Marsa.....
jakonicki93 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.8.2011, 16:53   #11
gagi011t
Veteran
 
Član od: 20.4.2011.
Lokacija: Beograd
Poruke: 727
Zahvalnice: 260
Zahvaljeno 426 puta na 202 poruka
Određen forumom Re: Gamescom 2011

David Rutter: "DIŠ JIAR"
Ako 20 puta nije rekao nije ni jednom...
gagi011t je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 16.8.2011, 18:32   #12
Uros12
Deo inventara foruma
 
Član od: 2.1.2008.
Lokacija: Zvezdara
Poruke: 3.942
Zahvalnice: 481
Zahvaljeno 798 puta na 548 poruka
Određen forumom Re: Gamescom 2011

Jedva cekam da pocne,da vidimo kakav je to ME3 Multiplayer
Uros12 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 17.8.2011, 2:22   #13
gagi011t
Veteran
 
Član od: 20.4.2011.
Lokacija: Beograd
Poruke: 727
Zahvalnice: 260
Zahvaljeno 426 puta na 202 poruka
Određen forumom Re: Gamescom 2011

Pregled EA konferencije:
PWNED

BF3 pocinje na 4:25.
U narednim danima posetioci ce imati priliku da igraju 64p conquest na PCju, onu co-op misiju na PS3 i TDM na PCju.
gagi011t je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku gagi011t na korisnoj poruci:
Apprentice (17.8.2011), Asmodeus (17.8.2011), Bratori (17.8.2011)
Stara 17.8.2011, 20:09   #14
Bratori
Starosedelac
 
Član od: 4.6.2010.
Lokacija: There… Earth. I wish you could see it like I do...
Poruke: 1.384
Zahvalnice: 357
Zahvaljeno 1.100 puta na 450 poruka
Određen forumom Re: Gamescom 2011

Nagrade na ovogodisnjem Gamescomu.

Winner
-Category, Game, Company-

"Best of Gamescom" - Battlefield 3, Electronic Arts

"Best Hardware or Hardware Accessories" - PlayStation Vita, Sony Computer Entertainment

"Best Console Game" - FIFA 12, Electronic Arts

"Best Mobile Game" - Uncharted: Golden Abyss, Sony Computer Entertainment

"Best Online Game" - Star Wars: The Old Republic, Electronic Arts

"Best PC Game" - Diablo III, Blizzard Entertainment

"Best Browser Game" - The Sims Social, Electronic Arts

"Best Family Game" - Sesame Street: Once Upon a Monster, Warner Bros. Interactive Entertainment
Bratori je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Bratori na korisnoj poruci:
Apprentice (17.8.2011)
Stara 18.8.2011, 12:39   #15
gagi011t
Veteran
 
Član od: 20.4.2011.
Lokacija: Beograd
Poruke: 727
Zahvalnice: 260
Zahvaljeno 426 puta na 202 poruka
Određen forumom Re: Gamescom 2011

It's show 2 of 3 of PWNED from GamesCom 2011.


P.S. Jel zna neko koje su se jos konferencije odrzale osim EA i Sony?
gagi011t je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 24.7.2012, 16:45   #16
dex3108
V.I.P. Test Play
 
Član od: 1.6.2008.
Lokacija: Banja Luka
Poruke: 14.703
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 7.591 puta na 3.507 poruka
Određen forumom Re: Gamescom 2011

Prodje E3 a blizi nam se Gamescom

Prve glasine su vec krenule:

WB bi trebao najaviti 2 nove igre na Gamescom-u od kojih je jedna od velikog znacaja

http://www.vg247.com/2012/07/24/warn...major-release/
dex3108 je sada online   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 30.7.2012, 16:22   #17
dex3108
V.I.P. Test Play
 
Član od: 1.6.2008.
Lokacija: Banja Luka
Poruke: 14.703
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 7.591 puta na 3.507 poruka
Određen forumom Re: Gamescom 2011

Evo i raspored:

Tuesday 14th August

Capcom – 10am UK Time, 11am CET, 5am Eastern, 2am Pacific

Sony – 6pm UK Time, 7pm CET, 1pm Eastern, 10am Pacific

EA – 3pm UK Time, 4pm CET, 10am Eastern, 7am Pacific

Wednesday 15th August

Ubisoft – 2pm UK Time, 3pm CET, 9am Eastern, 6am Pacific
dex3108 je sada online   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dex3108 na korisnoj poruci:
Isko (13.8.2012)
Stara 8.8.2012, 19:27   #18
Bratori
Starosedelac
 
Član od: 4.6.2010.
Lokacija: There… Earth. I wish you could see it like I do...
Poruke: 1.384
Zahvalnice: 357
Zahvaljeno 1.100 puta na 450 poruka
Određen forumom Gamescom 2012

mogla bi da se preimenuje tema...

Relevantna vest:

Gameinfomer AU je trebao da otkrije novu naslovnu pocetkom ovog meseca ali su odlozili zbog nekog izdavaca koji je zatrazio da se otkrije tek 14. avgusta. Znaci tada ce biti zvanicno otkrivanje igre na Gamescomu. Eto, dobijamo barem jedan novi reveal za nekoliko dana...

Bratori je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 13.8.2012, 13:24   #19
Assassinator
Veteran
 
Član od: 11.3.2012.
Lokacija: Beograd
Poruke: 812
Zahvalnice: 102
Zahvaljeno 457 puta na 225 poruka
Određen forumom Re: Gamescom

http://www.ign.com/videos/2012/08/10...m-2012-preview
Assassinator je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 13.8.2012, 13:58   #20
Isko
Deo inventara foruma
 
Član od: 25.8.2006.
Lokacija: Fortress in Transylvania
Poruke: 3.070
Zahvalnice: 1.212
Zahvaljeno 666 puta na 345 poruka
Određen forumom Re: Gamescom 2011

Citat:
dex3108 kaže: Pregled poruke
Evo i raspored:

Tuesday 14th August

Capcom – 10am UK Time, 11am CET, 5am Eastern, 2am Pacific

Sony – 6pm UK Time, 7pm CET, 1pm Eastern, 10am Pacific

EA – 3pm UK Time, 4pm CET, 10am Eastern, 7am Pacific

Wednesday 15th August

Ubisoft – 2pm UK Time, 3pm CET, 9am Eastern, 6am Pacific
Znaci ovo je raspored. Super. Nadam se da cemo videti dobre igre. Ocekujem da vidim Watch Dogs, Rome TW2 i nadam se da ce najzad objaviti nesto o EA o Generals 2.
Isko je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Alatke vezane za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno


Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Fifa 11 WU TANG CLAN Sportske simulacije 4770 30.5.2017 17:32
NBA 2k11 Cofi Sportske simulacije 2235 16.2.2016 14:23
Gamescom soulfly Brbljaonica 0 2.6.2011 2:48


Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 23:49.


Powered by vBulletin® verzija 3.8.7
Copyright ©2000–2019, vBulletin Solutions, Inc.
Hosted by Beograd.com