Forum Sveta kompjutera  

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Run > Programiranje

Programiranje Programski jezici, tehnike, alatke...

Odgovor
 
Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 18.4.2013, 14:26   #621
2233
Član
 
Član od: 26.2.2010.
Poruke: 57
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Određen forumom Re: How to... Visual Basic

Hvala a da li je moguce da se label podesi SAM , ja sam kuco sledeci kod u labelu i nista

dim datVremedatum as date = Now
do
lblVremeDatum.text= datVremedatum
loop
2233 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 18.4.2013, 15:23   #622
irreal
V.I.P. Programiranje
 
Član od: 9.1.2009.
Lokacija: Beograd, Banovo Brdo
Poruke: 1.157
Zahvalnice: 83
Zahvaljeno 448 puta na 303 poruka
Određen forumom Re: How to... Visual Basic

Citat:
2233 kaže: Pregled poruke
Hvala a da li je moguce da se label podesi SAM , ja sam kuco sledeci kod u labelu i nista

dim datVremedatum as date = Now
do
lblVremeDatum.text= datVremedatum
loop
jel trolujes ili sta ?


kreni sa nekim tutorijalom osnove visual basica pa na dalje.

nauci kako rade kontrole, kako rade eventovi, kako se izvrsava kod, kako rade niti (threadovi) pa ce ti se samo kazati.


u medjuvremenu, mogu da ti kazem da mozes uz pomoc beskonacne petlje da updatujes stalno vreme, ali moras ucitavanje vremena da stavis unutar petlje a ne izvan, jer ce inace uvek pokazivati vreme koje si ucitao pre petlje


drugo, nije pametno tako u petlji koliko god je brzo moguce updateovati, vec dodas pauzu od 1000 milisekundi (ili manje, ali bar neku pauzu, da ne bi previse drndao procesor bez ikakve potrebe) to uradis tako sto unutar petlje pauziras thread.


i na kraju, najbitniji deo, taj kod NE SME da ti se izvrsava u glavnom UI threadu, jer ce beskonacna petlja oduzeti svo vreme tog threada i on nece imati kada da procesira poruke i radi interakciju sa windowsom i program ce ti "zabosti", odnosno windows ce prijaviti da je program "not responding" i updateove neces nikada ni videti, jer nece imati kada da se iscrta.


sve u svemu, moras da kreiras drugi thread koji ce raditi update labele, a za pocetnika, kao sto sam rekao u prvom postu, to je ubedljivo najlakse koriscenjem timer kontrole, jer preko nje ne moras uopste da razmisljas o threadovima, tajmingu, bilo cemu, samo ukucas kod koji hoces da se izvrsava u nekom intervalu i to je to.


mrzi me sad da pisem primer kako bi rucno uradio u VB, jer bi morao konstantno da gledam sintaksu. sigurno ima na netu, a ja mogu da ti napisem, ako hoces, u c# sintaksi kako bi izgledao odvojeni thread koji cuva vreme i pomocu delegata updateuje labelu na UI threadu.
irreal je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 5.5.2013, 0:49   #623
Assassin91
Novi član
 
Član od: 4.5.2013.
Poruke: 5
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Određen forumom Re: How to... Visual Basic

Pozdrav svima, dugo posecujem forum ali nikako da se registrujem pa sam konacno to odlucio jer mi je potrebna pomoc oko Visual Basic-a 2010. Konkretno nasao sam semu na YT kako da napravim .exe file koji ce svakim klikom na dugme izbaciti neki tekst, problem je sto sam nasao samo random tj funkciju Rnd pa on ispisuje tekstove od recimo Case 1 do Case 10 random pa se to cesto i ponavlja a meni je potreban redosled, da svakim klikom ispisuje tekst Case 1, pa Case 2... Evo mog primera Rnd tj Random kako izgleda. Ako vam nije problem mozete mi dati neki savet kako i odakle da pocnem sa ucenjem u ovom programu. Hvala svima.

Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
Dim Key As Integer
Key = (Rnd() * 4)
Select Case Key
Case 1
TextBox1.Text = "Tekst 1"
Case 2
TextBox1.Text = "Tekst 2"
Case 3
TextBox1.Text = "Tekst 3"
Case 4
TextBox1.Text = "Tekst 4"
Assassin91 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 5.5.2013, 1:27   #624
Ivan452
Veteran
 
Član od: 25.7.2008.
Lokacija: Beograd
Poruke: 772
Zahvalnice: 33
Zahvaljeno 189 puta na 152 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Ivan452
Određen forumom Re: How to... Visual Basic

Citat:
Assassin91 kaže: Pregled poruke
Pozdrav svima, dugo posecujem forum ali nikako da se registrujem pa sam konacno to odlucio jer mi je potrebna pomoc oko Visual Basic-a 2010. Konkretno nasao sam semu na YT kako da napravim .exe file koji ce svakim klikom na dugme izbaciti neki tekst, problem je sto sam nasao samo random tj funkciju Rnd pa on ispisuje tekstove od recimo Case 1 do Case 10 random pa se to cesto i ponavlja a meni je potreban redosled, da svakim klikom ispisuje tekst Case 1, pa Case 2... Evo mog primera Rnd tj Random kako izgleda. Ako vam nije problem mozete mi dati neki savet kako i odakle da pocnem sa ucenjem u ovom programu. Hvala svima.
Sto se tice Visual Basica, znam da vecina tutorijala krece pricu od kreiranja programa sa grafickim interfejsom. Medjutim, ja ne mogu da se slozim sa tim preporuka je da krenes od konzolnih programa, za pocetak cisto da te ne zbunjuje rad sa grafickim komponentama.
Jer, koliko je tebi zaista jasno sta je u ovoj funkciji Private, ByVal, Rnd, zasto je pomnozio sa 4 itd.?

Kreni od obicnog Hello World programa. Potom:
1. Rad sa brojevima, stringovima, nizovima.
2. Unos podataka
3. If statement, petlje while i do while
4. Metode, prosledjivanje vrednosti metodama (prosledjivanje po vrednosti i referenci), povratna vrednost metoda.
5. Klase (konstruktori, destruktori) i objekti tih klasa.
6. Paketi i access levels (private, public, protected)

Kada ovih 6 oblasti predjes i naucis onda idi dalje. Takodje, kada ove oblasti predjes taj deo ces moci da radis i u C# ili JAVI (jer je razlika u sintaksi mala).

Ako planiras da se upustis u programerske vode, smatram da je ova 'nezavisna' podloga najbitnija. Da shvatis srz programiranja, i posle ces lako moci da prelazis sa jezika na jezik uceci samo sintaksu, a podloga ce ostati.

Srecno!

p.s
Citat:
Assassin91 kaže: Pregled poruke
a meni je potreban redosled, da svakim klikom ispisuje tekst Case 1, pa Case 2...
Ako ti treba po redosledu, onda ti ocigledno ne treba funkcija random.
Mozes da definises promenljivu tipa Integer inicijalizovanu na 0 (a ti razmisli gde trebas da je definises i inicijalizujes)
Pri svakom kliku da se poveca za jedan i proveri:
ako je 1 onda prikazi Tekst 1
ako je 2 onda prikazi Tekst 2
ako je 3 onda prikazi Tekst 3
ako je 4 onda prikazi Tekst 4 i postavi vrednost promenljive na 0 (kako bi onda opet islo u krug. ili mozes da se igras da ti prikaze 1,2,3,4,3,2,1).

Poslednja ispravka: Ivan452 (5.5.2013 u 1:38)
Ivan452 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 30.5.2013, 10:33   #625
2233
Član
 
Član od: 26.2.2010.
Poruke: 57
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Određen forumom Re: How to... Visual Basic

E ovako, hocu da napravim faktorijel funkciju u basicu, samo nemojte da mi kazete da iskoristim ugradjenu, ovo radim zbog vezbe. napravio sam sledece(ovo je glavni deo programa za dugme koji radi ako je unos numericki, nije engativan, ceo broj itd.):

Dim intRezultat As Integer
Dim intBrojevi As Integer
intrezultat = CDbl(txtUnos.Text)
intBrojevi = CDbl(txtUnos.Text)
Do
intRezultat *= (intBrojevi - 1)
intBrojevi -= 1
Loop While intBrojevi = 1
lblRezultat.Text = intRezultat
sta ne valja primetim da mi mnozi borj sa broj-1 i to pocev od trojke, a meni treba sve do 1(FAKTORIJEL)
2233 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 30.5.2013, 11:09   #626
irreal
V.I.P. Programiranje
 
Član od: 9.1.2009.
Lokacija: Beograd, Banovo Brdo
Poruke: 1.157
Zahvalnice: 83
Zahvaljeno 448 puta na 303 poruka
Određen forumom Re: How to... Visual Basic

prvo mala prepravka, cisto da bi bio pregledniji kod

umesto

Kod:
intRezultat *= (intBrojevi - 1)
intBrojevi -= 1
mozes da stavis

Kod:
intBrojevi -= 1
intRezultat *= (intBrojevi)
no, naravno, tvoj problem ne lezi tu, tvoj problem lezi u while uslovu


stoji ti while intBrojevi = 1

taj uslov nije tacan od samog starta (osim ako ne uneses 1 kao pocetni broj)

jedini razlog zasto se uopste bilo sta izvrsava je sto je uslov na dnu petlje, pa prvi put mora da prodje.

to treba da prepravis sa while intBrojevi = 1 na while intBrojevi > 1

dakle, dokle god je intBrojevi josuvek VECI od 1, pokreni petlju ponovo, pomnozi, smanji intBrojevi, opet testiraj.


zapamti da u while uslovu ne pises uslov kada hoces da se zavrsi petlja nego pises uslov koji mora da vazi da bi petlja nastavila da se izvrsava.

naravno, logickim operacijama uvek imas fleksibilnost (kao sto je dodavanje NOT, sto bi takodje popravilo tvoj kod, while not intBrojevi = 1)

a mozda VB jos uvek podrzava i "UNTIL" umesto "WHILE", sto bi takodje resilo tvoj problem.

No, resenje koje sam ti prvo naveo je po meni najcistije i najjasnije, ja bi izabrao to
irreal je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 30.5.2013, 11:15   #627
2233
Član
 
Član od: 26.2.2010.
Poruke: 57
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Određen forumom Re: How to... Visual Basic

Radi sad sam skonto poentu, hvala
2233 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.6.2013, 2:37   #628
Fantom.
Novi član
 
Član od: 20.3.2012.
Lokacija: Kragujevac
Poruke: 17
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Određen forumom Re: How to... Visual Basic

Kada se pokaze ShowDialog moze li se automatski ici na save ili mora klikom ?
Fantom. je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.6.2013, 15:45   #629
irreal
V.I.P. Programiranje
 
Član od: 9.1.2009.
Lokacija: Beograd, Banovo Brdo
Poruke: 1.157
Zahvalnice: 83
Zahvaljeno 448 puta na 303 poruka
Određen forumom Re: How to... Visual Basic

ShowDialog se pojavljuje u mnogim oblicima.

Pretpostavljam da mislis na varijantu kad ga pozivas nad nekim od windowsovih dijaloga ? (save as, open, choose directory, color picker, itd) ?

u tom slucjau, eventualno bi mogao nesto da fakeujes slanjem laznog klika, ali ne vidim poentu i svakako ne preporucujem baktanje sa time.

Zasto zelis da automatski kliknes dugme u dijalogu ? zasto onda uopste prikazujes dijalog, onda uradi sve bez njega?

Moras dati mnogo vise detalja, ovako je bas nekulturno da pitas pa da mi pogadjamo sta si ti hteo...
irreal je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.6.2013, 17:47   #630
Fantom.
Novi član
 
Član od: 20.3.2012.
Lokacija: Kragujevac
Poruke: 17
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Određen forumom Re: How to... Visual Basic

Pa vidi ovako...Kad se pokrene to nesto Automatski ti se pali web cam i okida sliku snima je na npr C/windows/system32/ pakuje je u Attachment i salje na Email koji sam odredio...Kad sve uslove ispuni program se gasi ! ! !
E sad mene malo zeza savefiiledialog zato sto iskace.Nesto samo uspeo da resim sa tajmerom i stavio u njega kod SendKeys.Send("{Enter}") i mogu da ti kazem da radi extra.Samo malo mi seljaciki ovo sto sam odradio sa tajmerom

Nadam se da si skontao sta sam napravio ...
Fantom. je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.6.2013, 17:49   #631
water wizard
Deo inventara foruma
 
Član od: 29.1.2008.
Poruke: 17.319
Zahvalnice: 374
Zahvaljeno 3.147 puta na 2.942 poruka
Određen forumom Re: How to... Visual Basic

verovatno postoji neka funkcija savefile..
dijalog služi da primi input od korisnika..
water wizard je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.6.2013, 18:00   #632
irreal
V.I.P. Programiranje
 
Član od: 9.1.2009.
Lokacija: Beograd, Banovo Brdo
Poruke: 1.157
Zahvalnice: 83
Zahvaljeno 448 puta na 303 poruka
Određen forumom Re: How to... Visual Basic

Citat:
Fantom. kaže: Pregled poruke
Pa vidi ovako...Kad se pokrene to nesto Automatski ti se pali web cam i okida sliku snima je na npr C/windows/system32/ pakuje je u Attachment i salje na Email koji sam odredio...Kad sve uslove ispuni program se gasi ! ! !
E sad mene malo zeza savefiiledialog zato sto iskace.Nesto samo uspeo da resim sa tajmerom i stavio u njega kod SendKeys.Send("{Enter}") i mogu da ti kazem da radi extra.Samo malo mi seljaciki ovo sto sam odradio sa tajmerom

Nadam se da si skontao sta sam napravio ...
Pogresno koristis neki kod negde, inace ti ne bi izbacivao dijalog na prvom mestu.

Sama tematika, opis, kao i cinjenica da neces da postavis kod pokauzju vise nego ocigledno da nesto muljas. Najverovatnije neko spijuniranje, prevare, "virus" itd, zar ne?

U tom slucaju apsolutno nikakvu pomoc ne zasluzujes niti ces je od mene dobiti.

Od klinackih za*****cija do ozbiljnih malverzacija, prezirem ljude koji pisu zlonameran softver -_-
irreal je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku irreal na korisnoj poruci:
Belphegor (15.6.2013)
Stara 15.6.2013, 18:29   #633
Fantom.
Novi član
 
Član od: 20.3.2012.
Lokacija: Kragujevac
Poruke: 17
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Određen forumom Re: How to... Visual Basic

Dobro bre brate sta si se istripovo...Pa kako da znas da se zastitis ako ne znas da stvoris
Ne radim ovo da bi naneo bilo kakvu stetu.Samo ubijam vreme

Citat:
Public Class Form1
Const WM_CAP As Short = &H400S
Const WM_CAP_DRIVER_CONNECT As Integer = WM_CAP + 10
Const WM_CAP_DRIVER_DISCONNECT As Integer = WM_CAP + 11
Const WM_CAP_EDIT_COPY As Integer = WM_CAP + 30
Const WM_CAP_SET_PREVIEW As Integer = WM_CAP + 50
Const WM_CAP_SET_PREVIEWRATE As Integer = WM_CAP + 52
Const WM_CAP_SET_SCALE As Integer = WM_CAP + 53
Const WS_CHILD As Integer = &H40000000
Const WS_VISIBLE As Integer = &H10000000
Const SWP_NOMOVE As Short = &H2S
Const SWP_NOSIZE As Short = 1
Const SWP_NOZORDER As Short = &H4S
Const HWND_BOTTOM As Short = 1
Dim iDevice As Integer = 0
Dim hHwnd As Integer
Declare Function SendMessage Lib "user32" Alias "SendMessageA" (ByVal hwnd As Integer, ByVal wMsg As Integer, ByVal wParam As Integer, ByVal lParam As Object) As Integer
Declare Function SetWindowPos Lib "user32" Alias "SetWindowPos" (ByVal hwnd As Integer, ByVal hWndInsertAfter As Integer, ByVal x As Integer, ByVal y As Integer, ByVal cx As Integer, ByVal cy As Integer, ByVal wFlags As Integer) As Integer
Declare Function DestroyWindow Lib "user32" (ByVal hndw As Integer) As Boolean
Declare Function capCreateCaptureWindowA Lib "avicap32.dll" (ByVal lpszWindowName As String, ByVal dwStyle As Integer, ByVal x As Integer, ByVal y As Integer, ByVal nWidth As Integer, ByVal nHeight As Short, ByVal hWndParent As Integer, ByVal nID As Integer) As Integer
Declare Function capGetDriverDescriptionA Lib "avicap32.dll" (ByVal wDriver As Short, ByVal lpszName As String, ByVal cbName As Integer, ByVal lpszVer As String, ByVal cbVer As Integer) As Boolean

Private Sub LoadDeviceList()
Dim strName As String = Space(100)
Dim strVer As String = Space(100)
Dim bReturn As Boolean
Dim x As Integer = 0
Do
bReturn = capGetDriverDescriptionA(x, strName, 100, strVer, 100)

x += 1
Loop Until bReturn = False
End Sub

Private Sub OpenPreviewWindow()
Dim iHeight As Integer = picCapture.Height
Dim iWidth As Integer = picCapture.Width
hHwnd = capCreateCaptureWindowA(iDevice, WS_VISIBLE Or WS_CHILD, 0, 0, 640, 480, picCapture.Handle.ToInt32, 0)
If SendMessage(hHwnd, WM_CAP_DRIVER_CONNECT, iDevice, 0) Then
SendMessage(hHwnd, WM_CAP_SET_SCALE, True, 0)
SendMessage(hHwnd, WM_CAP_SET_PREVIEWRATE, 66, 0)
SendMessage(hHwnd, WM_CAP_SET_PREVIEW, True, 0)
SetWindowPos(hHwnd, HWND_BOTTOM, 0, 0, picCapture.Width, picCapture.Height, SWP_NOMOVE Or SWP_NOZORDER)
btnSave.Enabled = True
btnStop.Enabled = True
btnStart.Enabled = False
Else
DestroyWindow(hHwnd)
btnSave.Enabled = False
End If
End Sub

Private Sub btnSave_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnSave.Click
Dim data As IDataObject
Dim bmap As Image
SendMessage(hHwnd, WM_CAP_EDIT_COPY, 0, 0)
data = Clipboard.GetDataObject()
If data.GetDataPresent(GetType(System.Drawing.Bitmap) ) Then
bmap = CType(data.GetData(GetType(System.Drawing.Bitmap)) , Image)
picCapture.Image = bmap
ClosePreviewWindow()
btnSave.Enabled = False
btnStop.Enabled = False
btnStart.Enabled = True
If sfdImage.ShowDialog = DialogResult.OK Then
bmap.Save(sfdImage.FileName, Imaging.ImageFormat.Bmp)
End If
End If
End Sub

Private Sub ClosePreviewWindow()
SendMessage(hHwnd, WM_CAP_DRIVER_DISCONNECT, iDevice, 0)
DestroyWindow(hHwnd)
End Sub

Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
LoadDeviceList()
End Sub

Private Sub btnStart_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnStart.Click
OpenPreviewWindow()
btnStart.Enabled = False
btnStop.Enabled = True
End Sub

Private Sub btnStop_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnStop.Click
ClosePreviewWindow()
btnStart.Enabled = True
btnStop.Enabled = False
End Sub

Private Sub btnstart_Click_1(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnstart.Click

End Sub
End Class
To je kod bez attachmenta i nekih pojedinosti...Koje nisu toliko bitne ...
Fantom. je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.6.2013, 18:37   #634
Markonije
Veteran
 
Član od: 14.3.2009.
Poruke: 1.171
Zahvalnice: 200
Zahvaljeno 268 puta na 173 poruka
Određen forumom Re: How to... Visual Basic

^
anti virus nece dozvoliti takvo ponashanje tvog programa,o firewall-ovima da ne pricam


i sto kaze Irreal,ako hoces vec da je sve 'ispod haube' da zrtva ne vidi,koji ce ti dijalozi????


plus ne znam da li bi smeo o necem takvom da pises na ovom forum
Markonije je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.6.2013, 18:39   #635
irreal
V.I.P. Programiranje
 
Član od: 9.1.2009.
Lokacija: Beograd, Banovo Brdo
Poruke: 1.157
Zahvalnice: 83
Zahvaljeno 448 puta na 303 poruka
Određen forumom Re: How to... Visual Basic

nista ti tu neces nauciti kad si kod kopirao i pasteovao sa razlicitih mesta.

Bez shvatanja sta si kopirao, zasto, kako to radi, nista neces iz cele price nauciti.


No, razumem te, uvek je kul da pozoves drugare da im pokazes kakav si haker zato sto pravis viruse i da im pretis da ces im "upasti" u komp i hakovati fejs itd...
irreal je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.6.2013, 18:44   #636
Fantom.
Novi član
 
Član od: 20.3.2012.
Lokacija: Kragujevac
Poruke: 17
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Određen forumom Re: How to... Visual Basic

U pravu si 99%...Aj sretno vam bilo...I hvala na savetu...
A taman sam pomislio da sam hakler
Ubiste mi iluziju
Fantom. je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.6.2013, 19:10   #637
water wizard
Deo inventara foruma
 
Član od: 29.1.2008.
Poruke: 17.319
Zahvalnice: 374
Zahvaljeno 3.147 puta na 2.942 poruka
Određen forumom Re: How to... Visual Basic

takvi hakeri samo navuču viruse tako da su ti dali dobar savet
water wizard je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.6.2013, 19:19   #638
Fantom.
Novi član
 
Član od: 20.3.2012.
Lokacija: Kragujevac
Poruke: 17
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Određen forumom Re: How to... Visual Basic

Citat:
water wizard kaže: Pregled poruke
takvi hakeri samo navuču viruse tako da su ti dali dobar savet
Tebi bi sine bilo bolje da izucavas srpski jezik,kaze se "NAVUKU"
Fantom. je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.6.2013, 19:23   #639
water wizard
Deo inventara foruma
 
Član od: 29.1.2008.
Poruke: 17.319
Zahvalnice: 374
Zahvaljeno 3.147 puta na 2.942 poruka
Određen forumom Re: How to... Visual Basic

beži bre korektoru počni da pišeš ćčđš .. pre neko nekog počneš da ispravljaš
water wizard je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.6.2013, 19:30   #640
Fantom.
Novi član
 
Član od: 20.3.2012.
Lokacija: Kragujevac
Poruke: 17
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Određen forumom Re: How to... Visual Basic

Citat:
water wizard kaže: Pregled poruke
beži bre korektoru počni da pišeš ćčđš .. pre neko nekog počneš da ispravljaš
korektoru ???


http://www.letnjaskolasrpskogjezika.com/
Obavezno da se upises...
Fantom. je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Tagovi
how to, vb6, visual basic, visual basic 6

Alatke vezane za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno


Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Visual Basic pomoć HITNO!!! TamindzaNS Programiranje 2 3.4.2009 14:43
Visual Basic 6: Online Serveri Bojan Pravljenje igara 3 8.11.2007 21:15
Visual Basic 6.0 Tutorial DobroslaV Programiranje 10 4.8.2007 14:05
Microsoft Visual Basic vladix Pravljenje igara 5 17.11.2006 19:18
Visual Basic PeTkO Programiranje 20 17.11.2006 14:15


Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 2:27.


Powered by vBulletin® verzija 3.8.7
Copyright ©2000–2019, vBulletin Solutions, Inc.
Hosted by Beograd.com