|
Nosači podataka Hard diskovi, optički uređaji (CD/DVD), flash diskovi, floppy... |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
22.7.2006, 8:40 | #1 |
Novi član
Član od: 29.12.2005.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
Problem sa CD rezacem (+savet za DVD rezac)
Pri kupovini CD rezaca pre par godina bio sam primoran da uzmem LG , ne znam koji je model, reze 52x32x52x. Osnovni problem mi je sto mi u jednom kompu radi normalno a u drugom ne. Naime, sada je nakacen kao secondary master na kompu sa Intel 650MHz, na standardni IDE kabl (40pinski) i ima velikih problema da ocita RW diskove kao i diskove sa glatkom gornjom stranom (no name, Verbatim super Azo crystal i slicne) dok kad isti taj rezac stavim u cimerov komp (Sempron 1600+, takodje kao secondary master na 40pinskom kablu) sve radi savrseno.
Zanima me zbog cega se javlja ovakva razlika u radu? Jedino sto meni pada na pamet je losije napajanje u ovom kompu koje ne moze da obezbedi normalan rad.. I usput, da priupitam, koji DVD rezac mi preporucujete za ovu vremesnu konfiguraciju i kako da ga nakacim? Sta da radim ako i on bude lose radio kao ovaj LG CD rezac ali da ocigledno nije problem do njega? (a da menjam komp trenutno para nemam dok mi je DVD citac hitno potreban, a opcija rezanja manje vise) Pozdrav i unapred hvala. |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme | ||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
ASRock K7VT6 i problem sa SATA RAID kontrolerom | Erdeljan Boris | Osnovne komponente | 2 | 20.7.2006 15:02 |
problem sa ramom i klokom procesora | mad_skillz | Kvarovi | 1 | 18.7.2006 10:50 |
Problem kod razgovora sa 6630 | buda | Aparati i oprema | 4 | 22.4.2006 3:12 |
problem sa tv kartom | Alexandar | Kvarovi | 10 | 5.1.2006 23:32 |
Problem sa smedjim linijama koje se na ekranu pojavljuju sa desne na lijevu... | Jann | Grafika | 4 | 15.12.2005 12:42 |