![]() |
![]() |
|
Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 | |||
Banned
Član od: 13.4.2014.
Zahvalnice: 389
Zahvaljeno 1.009 puta na 514 poruka
|
![]()
Experience the complete Ghost of Tsushima DIRECTOR’S CUT on PC, featuring all additional content released to date. - Experience Ghost of Tsushima with unlocked framerates and a variety of graphics options tailored to a wide range of hardware, ranging from high-end PCs to portable PC gaming devices.* - Get a view of even more of the action with support for Ultrawide (21:9), Super Ultrawide (32:9) and even 48:9 Triple Monitor support.* - Boost performance with upscaling and frame generation technologies like NVIDIA DLSS 3, AMD FSR 3 and Intel XeSS. NVIDIA Reflex and image quality-enhancing NVIDIA DLAA are also supported.** - Japanese lip sync – enjoy a more authentic experience with lip sync for Japanese voiceover, made possible by cinematics being rendered in real time by your PC. - Choose how you control the action: experience haptic feedback and adaptive triggers through a wired DualSense™ controller…*** - …or go with mouse and keyboard, with fully customizable controls. - Haptic feedback – master your blade through the DualSense™ controller’s immersive haptic feedback.*** - Adaptive triggers – enhance your accuracy with a bow using adaptive trigger resistance.*** |
|||
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Stenmark na korisnoj poruci: | ||
DaniloNS (6.3.2024), pentraksil (6.3.2024) |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 9.5.2014.
Zahvalnice: 36
Zahvaljeno 45 puta na 36 poruka
|
![]()
Koliko sam hajpovan toliko i nisam,imam los osecaj da ce ovo biti optimizovano slicno kao Tlou..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Starosedelac
Član od: 10.11.2007.
Zahvalnice: 586
Zahvaljeno 641 puta na 299 poruka
|
![]() Citat:
Ništa nije nemoguće, ali su šanse za loš port jako male. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Član od: 7.5.2006.
Zahvalnice: 468
Zahvaljeno 496 puta na 345 poruka
|
![]()
Nema greske sa Nixxes, ako i bude neki problemcic resice ga brzo kroz neki patch
Inace, uzivacete u igri. Ne treba ko junac juriti 100% ali proci glavnu pricu, uraditi tu i tamo neku sporednu misiju i odigradi i DLC Ikki Island je super iskustvo. Meni jedna od omiljenih igara koju sam presao na PS5. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
Član od: 1.1.2006.
Zahvalnice: 120
Zahvaljeno 239 puta na 154 poruka
|
![]()
Ovo na PC može da zasija bolje nego na ps5, lepo što je Sony tako darežljiv, za naslov ovakvog kalibra nikad nije prekasno da izađe. Nema mnogo kvalitetnih naslova koji su smešteni u ovoj period. Dobro je da je na meniju ovako nešto kvalitetno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.878
Zahvaljeno 998 puta na 619 poruka
|
![]()
pa sad, dal je darezljiv ili bi da zaradi jos malo... svakako svi na dobitku.
|
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku polarnimeda na korisnoj poruci: | ||
MARE GSX R (8.3.2024), pentraksil (9.3.2024) |
![]() |
#7 |
Starosedelac
Član od: 28.9.2011.
Zahvalnice: 434
Zahvaljeno 654 puta na 444 poruka
|
![]()
Ova igra je remek delo i svako ko ima priliku bi trebao da je odigra. A to sto Sony sam sebi izbija pare iz dzepa je dobra tema za neki naucni rad.
I da, igra nema Denuvo, as expected. Do with that information as you please. Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Starosedelac
Član od: 26.6.2016.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 610 puta na 369 poruka
|
![]()
Svakako, nije kao da igru može iko da kupi u Srbiji, samo idite na Steam stranicu i videćete
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Inace izgleda su potpuno sklonili igru sa Steam liste ako ne moze da se aktivira u tvom regionu, ranije si mogao da vidis stranicu i citas recenzije itd......Sada je stranica potpuno sakrivena...
Kakvi nevidjeni ljigavci, planirao sam inace da sacekam malo pa da vidim da li ce se opametiti ali covece ovo ne zasluzuje pazar ni kad srede situaciju, ni na popustu.... Zao mi je Sucker Punch-a jer igra zaista izgleda vrlo dobro ali kada su ovi iz Sonija nevidjeni debili onda sta ocekivati? A ne slazem se da su EA i slicni prosli bas nekaznjeno, Bethesda i Ubisoft pogotovu su trenutno na jako losem glasu i pitanje je kako ce proci na dalje sto se tice najavljenih naslova. Ocigledno je da njihovi uspesi uopste nisu kao sto su nekada bili. Jedan od razloga zasto su ljudi sada automatski toliko kivni i na Sony i ostale su upravo prethodne baljezgarije vecih izdavaca gde su se ljudi vise puta opekli. Sto je mnogo mnogo je |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Veteran
Član od: 1.9.2019.
Zahvalnice: 612
Zahvaljeno 207 puta na 143 poruka
|
![]()
Ima SSAO performance , quality
zatim HBAO+ i XEGTAO Ambient Occlusion . Ovaj AI na brave mi kaze da je najprecizniji XEgtao i da se zasniva na procesoru tj Intelova tehnika. Sad on opisuje tu suvoparno mnogo kaze nista ne kaze. Sta je najoptimalnije ? SSAO kvalitet pretopstavljam ? Probacu sve ali opet treba mi input ljudskim jezikom sta je sta za AI je sve super nece da se zameri nikom ![]() edit- Ince performanse su predobre. DLSS je odlicno implementiran .Nema razlike od "kvalitet" i nativne u 1440p a smanjuje load na ispod 50% kod rtx 4070 kad je zakljucano na 60fps. Samnjuje load za skoro 20% . Ovo moze da se igra na Kepler seriji. 750TI jos zivi ![]() Poslednja ispravka: Koreli A. (17.5.2024 u 3:14) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Koreli A. na korisnoj poruci: | ||
polarnimeda (17.5.2024) |
![]() |
#11 |
Član
Član od: 29.7.2015.
Zahvalnice: 115
Zahvaljeno 141 puta na 79 poruka
|
![]()
Neverovatna situacija. Svakako nisam ni planirao da uzimam odmah pa se nadam (mozda i uzalud) da ce se u nekom narednom periodu ovo pitanje resiti.
Sta je uopste cilj Sonija ovde? Jel ovo znaci da uskoro dolazi i njihov launcher? I da li trebamo ocekivati slicne restrikcije sa istim? Ne vidim da ce menjati svoju politiku i imati drugaciji pristup u odnosu na onaj na konzolama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Starosedelac
Član od: 30.6.2012.
Zahvalnice: 327
Zahvaljeno 199 puta na 158 poruka
|
![]()
Igrao sam je malo, meni je ova igrica, pff, nista posebno, kretanje lika jako cudno, za sada previse dosadan Jin, nista lepse mi ne izgleda od AC igara, kombat onako, sta ga znam, po meni, nista posebno, ali opet, videcu dalje kako ce da se odvija. A onu glupost sa vetrom, kao putokaz, ma daj, ko se onog idiotluka setio, meni nije jasno?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Starosedelac
Član od: 25.12.2013.
Zahvalnice: 367
Zahvaljeno 366 puta na 321 poruka
|
![]()
Probao malo na mojoj kanti od konf i radi odlicno na 1080p native high podesavanja i naravno izgleda prelepo.... Ali mi kontrole bas smetaju na tastaturi su lose rasporedjene moracu da ih malo preraspodelim kako mi odgovaraju...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Ghost of Tsushima | dex3108 | Konzole | 130 | 18.3.2024 1:43 |
Sniper Ghost Warrior 3 | Žexonije | Akcione igre | 55 | 18.9.2017 23:44 |
Ghost Imaging Laptopa | GameMaster | Prenosni računari | 2 | 12.11.2015 22:13 |
Norton Ghost ? | Captain Jack Sparrow | Aplikativni softver | 43 | 23.3.2009 0:31 |
Ghost 64-bit edition | jozvan_Kg | Operativni sistemi | 4 | 1.12.2008 18:32 |