![]() |
![]() |
|
Upravljačke simulacije Menadžeri, tycooni, "mali bogovi" i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 1.9.2009.
Zahvalnice: 39
Zahvaljeno 97 puta na 64 poruka
|
![]()
Nastavak, za poznavaoce žanra, može se reći kultne igre "Shady O'Grady's Rising Star". Menadžerska simulacija vođenja benda. Napravite svoj lik, osnujete bend i krećete u osvajanje muzičke scene u SAD. Igru radi 1 lik, trenutno je u full release, ali čovek itekako sluša predloge igrača i redovno je krpi i dodaje nove sadržaje.
Steam link: https://store.steampowered.com/app/1...Rising_Star_2/ ![]() Za vas koji ste igrali prvu igru, a i za vas koji nemate pojma o njoj, šta sve možete u igri.
I još dosta toga. Developer redovno izbacuje update na svakih mesec dana ili tako, krpi bagove, sluša predloge zajednice, igra je mod friendly, u planu je workshop content... Ko je hteo da bude rok zvezda, a nikada nije stigao, evo prilike. Ja sam je kupio na Steam-u i odlična je kliktalica za prekraćivanje vremena. Imate i free demo ako hoćete da probate igru. Poslednja ispravka: sonebrate (2.12.2020 u 11:08) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku sonebrate na korisnoj poruci: | ||
Malik Tintilinic (2.12.2021) |
![]() |
#3 |
Veteran
Član od: 10.9.2010.
Zahvalnice: 141
Zahvaljeno 158 puta na 92 poruka
|
![]()
Kao neko ko 22 godine svira po rok bendovima, pažnja koja je posvećena nekim detaljima u ovoj igri zaista je fascinantna. I verodostojna.
Još samo kad bi ovaj mutant walking simulatora, Postman Pata sa C64 i DOS-ovog Rockstara mogao da se igra. Na moju veliku žalost, igra je potpuno neigriva. Poslednja ispravka: Willy (11.12.2020 u 22:37) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
Ne razumem kako je neigriva? Kod mene radi bez ikakvih problema.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Član
|
![]()
Izašao update. Mapa Evrope, odvojeno pisanje tekstova pesama od pisanja muzike, tekstovi i bend sada imaju tematiku. Konačno možete u beogradskom krugu dvojke da osnujete bend, pevate o ateizmu, ekologiji i apstinenciji od seksa i osvojite srca hipstera širom sveta. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
Član od: 14.12.2010.
Zahvalnice: 239
Zahvaljeno 257 puta na 172 poruka
|
![]()
Napravio bend samo da probam i sad me uhvatio one more turn sindrom
![]() Aj' jos jedna svirka, aj' jos jedna pesma da se snimi, aj' da se dizajnira majica, kupi gitara... Zarazno. Ubacena je mogucnost dodavanja novih gradova na mapu u kojima posle moze da se svira, a i zivi, to jest kao i u gradu koga izaberete od vec postojecih. Edit: Da ne otvaram temu, igram ovih dana jos jednu simulaciju Suchart: Genius artist simulator. Ko, pored muzike, voli i da slika, ovo je prava stvar. Poslednja ispravka: Malik Tintilinic (2.12.2021 u 19:41) Razlog: dodao recenicu |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
Ka'em ja da je zaraza, al' niko ne sluša.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
Član od: 14.12.2010.
Zahvalnice: 239
Zahvaljeno 257 puta na 172 poruka
|
![]()
Stvari se malo pokrenule kad sam uzeo menadzera. Pobeda na Battle of the bands, malo veca podrska publike i prodaja.
Sad sam napravio novi bend, ja i nekoliko skvo ![]() Idem malo drugacijim putem, prvo da uvezbam pesme do maksimuma, da naguram lvl, to jest skillove, clanovima benda, pa onda da izadjemo u svet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
|
![]()
Dodatni lvl težine je da pokušaš da ne menjaš "attitude" bendu. Tj da ti pesme uvek imaju 3 iste teme. Budeš trv-kvlt bend.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |