![]() |
![]() |
|
Registracija | Uputstvo | Spisak korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi forume kao pročitane |
Simulacije vožnje Auto-moto + simulacije letenja... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#61 |
Deo inventara foruma
Član od: 6.7.2009.
Zahvalnice: 706
Zahvaljeno 590 puta na 464 poruka
|
![]()
Posle BOB propasti bilo je ocekivano da se nesto desi. Samo se nada da ce sve ostati u okviru DCS Worlda, jer to otvara velike mogucnosti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |||
Deo inventara foruma
|
![]()
DCS World i svi avioni su dostupni na steamu ili ce biti u kratkom roku. Su-25 i A-10A mogu da se kupe odvojeno od FC3 paketa.
Od kad je ubacen autoupdate, pored velikih, svaki cas izlaze manji updateovi koji donose lepse teksture, efekte, modele i fino podesavanje parametara. Pre neki dan su objavljeni novi wingtip vortices i engine smoke efekti:
|
|||
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Nikola16789 na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#63 |
Veteran
Član od: 27.5.2008.
Zahvalnice: 559
Zahvaljeno 318 puta na 210 poruka
|
![]()
Kako ovaj let fenomenalno izgleda! Na trenutak sam zaboravio da je u pitanju igra.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Član
Član od: 6.4.2011.
Zahvalnice: 119
Zahvaljeno 35 puta na 24 poruka
|
![]()
Novi efekti su fantasticni, takodje, odusvio me je i zvuk na ovom snimku. Pored toga sto su moduli dostupni dostupni na steam-u mozete ih aktivirati ukoliko ste ih ranije kupili preko dcs e-shopa.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da te razocaram, na pocetku stoji disclaimer da je zvuk obradjen, tj nije direktno iz igre, mada je samo pitanje vremena kad ce biti takav i u igri. Vec sada zvuci fantasticno posle jednog od updatea gde su to sredjivali.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Nikola16789 na korisnoj poruci: | ||
Boomer (16.8.2013) |
![]() |
#66 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Danas su Ilya Shevchenko, Igor Tishin i Matt Wagner izdali saostenje povodom novog DCS WWII: Europe 1944 simulatora zasnovanog na DCS engineu:
U sustini, najavljena simulacija bice odvojena od DCS Worlda, sadrzace novu veliku mapu zapadne evrope uradjenu u novom EDG Engineu, jedinice iz tog vremena, kampanje, misije, multiplayer. Glavni avioni bi trebalo da budu P-47 thunderbolt i Messerschmitt Bf.109 uradjeni u DCS kvalitetu (study sim). Za buducnost je planirano jos mapa, aviona (P-38, Me.292, de Havilland Mosquito, B-17...), kampanja, al to je ko zna kad. Igra ce kao i DCSW biti Free to play sa jednim avionom. Navodno, avioni ce moci da se ubace u DCSW, a oni prave zasebno okruzenje navodno zbog WWII simera koje ne zanima moderna avijacija ![]() Mapa ce verovatno moci da se ubaci u DCSW (mada ne garantuju kompatibilnost u vidu potrebne infrastrukture za moderne avione), dok za jedinice i ai avione nije nista potvrdjeno. Na ED forumu mnogo ljudi se izjasnilo da zeli sandbox igru i sve na jednom mestu, tako da nije iskljuceno da ce sav sadrzaj iz tog WWII okruzenja biti dostupan u DCSW. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Nikola16789 na korisnoj poruci: | ||
=FI=Ghost (2.9.2013) |
![]() |
#67 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Mislim da je konacno vreme da pocnu da rade na nekom novom enginu sa dinamickom kampanjom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | ||||
Banned
Član od: 22.1.2011.
Zahvalnice: 32
Zahvaljeno 335 puta na 264 poruka
|
![]() Citat:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Član
|
![]()
Nema FC3 za steam zbog zamrsenosti oko IP sa ubisoftom, umesto toga, na steam izlaze posebno FC3 avioni koji ce se prodavati po manjoj ceni u vidu DLC-a. FC3 za DCS World moze da se kupi preko oficijalne eagle dynamics prodavnice.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Banned
Član od: 22.1.2011.
Zahvalnice: 32
Zahvaljeno 335 puta na 264 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Veteran
Član od: 23.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 79 puta na 50 poruka
|
![]()
Ovo je bukvalno nesto sto sam sanjao otkad sam provalio da postoji kompjuter i simulacije letenja
![]() Ovo zasluzuje mnogo vise publciteta nego sto ima. Kazu da ce sve pare koje dobiju na kickstarteru iskoristiti za dalji razvoj, i imaju "stretch" ciljeve, sto znaci ako skupe pare preko neophodne sume, uskoro mozemo imati jos aviona/mapa! Mislim da ovo treba podrzati kintom, jer sam nekako ubedjen da bolje od ovoga necemo dobiti, narednih deset godina sigurno. Ne isplati se raditi "full real" simulacije u danasnje vreme. Standard za realizam je mnogo podignut sa DCSom i cliffs of doverom, a broj ljudi koji igraju ovakve igre opada. Danas da se uradi jedan avion na nivou recimo DCS mustanga, treba vremena maltene koliko svi avioni iz originalnog IL-2. A nekako verujem da je ovo vrhunac simulacije leta u ovom okruzenju u kom igramo simulacije sada (monitor, dzojstik, pedale, trackir)., mnogo realnije od DCSa i ne moze. Jedino da poboljsavaju grafiku/zvuk/efekte. Jbg post zvuci ko propaganda zesca, al ne mogu da ne budem optimista povodom ovoga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ne dam novac dok ne vidim gotov proizvod. Jednom sam ispao magarac, dovoljno mi je.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Veteran
|
![]()
Ako mislis na cliffs of dover, to je druga prica, jer ovo je u sustini addon za DCS koji je vec dosta funkcionalan. CLOD je imao neki svoj nakaradni endzin koji lepo izgleda i to je sve sto radi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Veteran
|
![]()
Poceo kickstarter:
http://www.kickstarter.com/projects/...ii-europe-1944 Samo da znate, ako ne skupe 100 000 da zapocnu projekat pare se vracaju kupcima, a ako skupe obavezuju se valjda nekim ugovorom da urade ono sto su obecali... |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Član
|
![]()
40$ od mene, mozda gresim, mozda ne, uglavnom luthieru i ostatku tima je ovo manje vise poslednja sansa da naprave nesto da valja, pa mislim da ce se vise potruditi i pored toga ovog puta nemaju izdavacku kucu na ledjima.
Cini mi se, prema trenutnom trendu, kickstarter bi trebao da uspe, ako nista drugo, bice bar 100 000$ za osnovni paket. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Veteran
|
![]()
Ja se nadao da ce biti 550 hiljada, pa da bude Me-262. Al izgleda nista od toga. Najvise me raduje thunderbolt.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Veteran
Član od: 28.7.2007.
Zahvalnice: 303
Zahvaljeno 265 puta na 97 poruka
|
![]()
Na Steam-u, popust od 70% na sve module. Traje samo dva dana, pa ko hoce nek pozuri.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Član
|
![]()
Kickstarter za
DCS WWII: Europe 1944 je uspesno prevazisao prvi cilj od 100k$. ![]() Ostaje nam da u sledecih osam dana pratimo da li ce uspeti da dostigne i prvi stretch goal od 150k$ koji ima potencijal da nam u DCS svet donese legendarni Me 262 A1. Raduje me i uliva mi poverenje to sto ce Yo-Yo (glavni baja za AFM u ED timu) licno raditi na Spitfire-u i pored toga vrsiti kontrolu kvaliteta za ostale. Sve u svemu, kampanja, po meni, nije bila nimalo impresivna, izvedena je sa puno gresaka i tek ovaj poslednji update ima nekog smisla. Svega nekih 1500 ljudi je ucestvovalo u finansiranju. Pored opste nezainteresovanosti za simulacije letenje danas, tim okupljen oko luthiera je uradio jako malo sto se tice promocije ovog kickstartera i mogu da budu srecni i da se zahvale pre svega clanovima foruma Eagle Dynamics-a sto ceo projekat nije postao potpuni neuspeh. Moze i MORA to mnogo bolje i energicnije. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Veteran
|
![]()
Po meni je jako glupo to sto nude 3 aviona besplatno, tako da ti fakticki ne dobijas nista time sto das pare, ako ne dostignu 150 hiljada i Me-262. Slazem se da je kickstarter jako traljavo izveden, al mi je drago da je uspeo, i jedva cekam da letim Thunderboltom i 109tkom!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |