![]() |
![]() |
|
Registracija | Uputstvo | Spisak korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi forume kao pročitane |
Video/TV softver Video programi, formati, kodeci, konvertori, DVD/TV softver, satelitski/DVB programi, DivX i sl. |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 23.8.2006.
Zahvalnice: 31
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
Imam neki snimak od 1991 godine koji je prebacen sa kasete na dvd ali kada je kamerman snimao on nije bas najbolje znao da podesi dvjetlost na snimanju pa je slika jako svijetla e sada da li postoji neki program sa kojim mogu podesiti te neke efekte i poslije to da narezem na dvd ali sa efektima koje sam ja ustimao znaci da ostanu isti onakvi kakve sam ih ja ustimo a ne da se vrate na ono svoje isto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Neozbiljni kolega
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 236
Zahvaljeno 2.931 puta na 1.237 poruka
|
![]()
Well, za obradu videa imaš mnooogo programa. Adobe Premiere, Sony Vegas, Pinnacle Studio, Virtual Dub... S obzirom kako si formulisao pitanje, čini mi se da nemaš baš mnogo iskustva sa ovakvim stvarima. Moja preporuka je Pinnacle Studio jer je najlakši za korišćenje a završiće ti posao. Ipak, moraćeš da konsultuješ uputstvo i experimentišeš dok dobiješ zadovoljavajući rezultat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 23.8.2006.
Zahvalnice: 31
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
ma to su sve prevelki programi konekcija mi je dial up meni treba neki program do 10 mb
covjece ovo je sve preko 100 mb ne bi ga skino za godinu |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Neozbiljni kolega
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 236
Zahvaljeno 2.931 puta na 1.237 poruka
|
![]()
Onda lepo skini Virtual Dub koji je velik oko 1.5MB. Manji od njega ne postoji. Moram da te upozorim da je program prilično sirovog interfejsa i da nema nikakvih šarenih opcija koje bi ti pomogle da se snađeš. Imaš opširna uputstva po netu, pa traži šta te zanima jer ti sigurno neće biti lako da se u početku snađeš, ali pošto tražiš mali program...
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Rocker na korisnoj poruci: | ||
Dio37 (2.4.2007) |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
pa zar nemas nekog lokalnog "dilera" za software u komsiluku, VIRTUAL DUB je OK ali ti ja ipak preporucujem PINNACLE STUDIO ili ADOBE PREMIERE 6. mogucnosti su mnogo vece
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
Član od: 26.11.2006.
Zahvalnice: 939
Zahvaljeno 1.386 puta na 672 poruka
|
![]()
ufff.. PINNACLE STUDIO je vise nego profi program... opet koliko je diobar ima par bagova koji mogu unustit projekat, recimo naj veci bag je sa inportom slike.. zasto.. ne znam
mislim da ce ti pomoci Virtual Dub.. skini, probaj pa javi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Starosedelac
Član od: 17.8.2006.
Zahvalnice: 267
Zahvaljeno 455 puta na 384 poruka
|
![]()
Ne moguce da jos nije "provalio" kako radi VDub... Tipujem da se nece javiti.
![]() A, inace, kako bi iz VDub-a mogao da osvetli snimak? Jedino preko nekih plug-insa, mozda... |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
3D galerija (finalni radovi, komentari) | 3dM@niak | 3D radovi | 1523 | 24.7.2020 22:29 |
Sa AGP na PCI-Express... Saveti! | tomas | Grafika | 157 | 6.10.2006 15:29 |
Problem sa prebacivanjem slike sa kompa na tv | tool.keenan | Grafika | 10 | 15.9.2006 9:54 |
leadtek Winfast 2000 expert - nemogu da dobijem signal na s-video ulazu sa sat. risiv | ural | Foto i audio/video | 17 | 30.8.2006 1:36 |
Losa slika sa VHS-a na DVD? | Devil | Video/TV softver | 5 | 1.5.2006 9:55 |