![]() |
![]() |
|
Stare igre Spectrum, Commodore 64, Amiga, PC DOS, M.A.M.E... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
...U pitanju je igra u kojoj naslovnu ulogu igraju Timon i Pumba(da timon i pumba iz diznijevih crtaca...).Igra je standarna platforma,sa,,ne-bas tako sjajnom grafikom''(koliko se secam...).Isto tako se secam da se,u igri,moze igrati sa obojicom....
E,sada,Pretrazio sam ceo RomWorld,i ceo RomNation,i ko zna koliko jos drugih(mahom nepoznatih...) sajtova,ali Timona i Pumbu nisam nasao...Da li neko zna ime igre(jer ocigledno nije Timon i Pumba...). P.S.->Ova igra je radjena za NES. Poslednja ispravka: DeCoy (2.4.2007 u 15:07) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
mislim da ima i za pc ver
ako se ne varam to su oni iz lion kinga a? mislim da se igra zove po posmi koju pevaju kula matata ili već kako to stvarno ne znam.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 862
Zahvaljeno 261 puta na 147 poruka
|
![]()
Ili to ili Lion King...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
nije lion king
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Član
Član od: 3.11.2005.
|
![]() Citat:
Nije,nije... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Ubedjen sam da mislis na"Timon & Pumbaa's Jungle Games" - igrica za SNES. ![]() Mislim, sumnjam da si se odusevio grafikom NES-a! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Veteran
Član od: 19.11.2005.
Zahvalnice: 584
Zahvaljeno 298 puta na 149 poruka
|
![]()
jeste to je ta igra, a u svoje vreme je imala dobru grafiku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Član
|
![]()
imali su i neku verziju n PC
čitao sam opis u sk....davno je to bilo |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
Član od: 26.10.2005.
|
![]()
celo moje drustvo vec godinama pokusava da pronadje jednu pucacinu iz "buvare" kada smo bili klinci. U pitanju je arkada, avioncici, koji na pocetku kada se pojve na ekranu vuku "rep" sa specijalnim pucanjime(vatreni brisac(kao kod automobila) vatreni zid koji projuri preko ekrana i sve pobije, krugovi koji se koncentricno sire od avioncica ka spolja. Vremenom kako se protivnici ubijaju reb sa "specijalkama" ako se ne koristi postaje bas dugacak. Nikada necu zaboraviti kada smo poslednju kraljicu koja je neka muva (koja zauzima skoro ceo ekran na aparatu) potrosili smo samo na njoj 25 zetona posto moze da se povdedi samo kada se zaleti sa vrha na dno ekrana i pritom otvori rep koji na kraju ima malu kuglu u koju treba da se pogodi.
ako iko ima predstavu kako se zove igrica bio bih mu zahvalan da mi kaze. inace kada seam se dotakao ove teme, koliko ste cesto isli u buvare kao klinci, i kakvi su vam utisci, ja jedino znam da od kada su srusili buvaru u bloku 45 da je HENNESSY u 62. vladao suvereno godinama i da su se tamo okupljale "opake face' ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
C64 Legend
|
![]()
Zvuci kao Gemini Wing
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Novi član
|
![]()
Iako nisam postavio prvi forumna ovu temu,krstio sam moj kao broj 2.
Ali to nema nikakve veze. Ajde fosili (molim vas da se ne uvredite i sebe ubrajam u tu grupi) molim vas pomozite mi kako se zvala igrica za c64, ono ti si jaje sa rukama i nogama i ides skupljas zlato i razne dzidzabidze... Na prvom nivou mi je najupecatljiviji onaj bunar gde padas, pa ides dole negde i skupljas te gluposti pa na kraju moras da odes skroz levo i da pokupis onaj kljuc da bi preso most tamo kod one azdaje. Ko je igrao sigurno ce se setiti.Bas mi se priigrala citajuci ove forume o starim igricama pozdrav ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Član
Član od: 11.12.2005.
Zahvalnice: 1
|
![]()
Covece, tacno se secam igrice - ali nema sanse da se setim i naslova. Bas me podseti : bila je to super igrica. Probaj u arhivi SK-a.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Član
Član od: 11.12.2005.
Zahvalnice: 1
|
![]()
Dizzy ! To je to ! To je ime tog jajeta ! Naci ces par stvari o tome preko google-a.
http://en.wikipedia.org/wiki/Dizzy_-...toon_Adventure |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Član
Član od: 1.12.2005.
Zahvalnice: 316
Zahvaljeno 188 puta na 90 poruka
|
![]()
Idi na www.remakes.org i nadji sa desne strane pod D, sve o Dizzy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Deo inventara foruma
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka
|
![]()
Uhh... Dizzy, secam se da sam obrnuo trojku. Oslobodio sam Dejzi, Samo je na kraju ostalo smaranje, oko zlatnika. Ostao mi jedan i nikako da ga nadjem.
Igrao sam i druge delove na C64 i Amigi. Sta reci? Sjajna avantura. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
C64 Legend
|
![]()
Koji je treci dizy? Bas dok sam sa ortakom spremao neki ispit prosle godine, hteo sam da malo vise vidim Dizzija jer ga nikad nisam dovoljno igrao. Naravno, taj ortak je presao jedan deo (mozda treci?), i isto mu je falio jedan novcic. Ovog puta ga je nasao i presli smo igru. U pitanju je onaj deo u kom se penjes uz dzinovski pasulj, a pocinjes u zamku. Fantasy Dizzy mozda?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Deo inventara foruma
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka
|
![]() Citat:
Fantazy dizzy je valjda onaj sa onim jezerom na pocetku, njega sam malo igrao. Dosta sam igrao na Amigi onu verziju kada si u onome kamenolomu ili sta je vec, zaboravio sam... |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku bobi na korisnoj poruci: | ||
AmigAdi (17.7.2012) |
![]() |
#19 | |
C64 Legend
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Član
Član od: 1.12.2005.
Zahvalnice: 316
Zahvaljeno 188 puta na 90 poruka
|
![]()
Verovatno je neki skriveni
![]() Mislim na neki iza zbuna naravno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
ime igre, imena igara |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Ne mogu da se setim imena igre... | !!!NWO | O igrama uopšte | 729 | 8.10.2024 13:06 |