![]() |
![]() |
|
Registracija | Uputstvo | Spisak korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi forume kao pročitane |
Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje… |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 20 puta na 11 poruka
|
![]()
Mozda postoji negde na forumu odgovor na ovu temu, ali ja nisam uspeo da ga nadjem. Koristim u kuci bezicni internet. Na krovu mi je antena koja hvata signal i povezana je kablom sa kompom. Ja sada zelim da napravim kucnu mrezu kako bih umrezio jos jedan komp i pristupao lap-topom i mobilnim telefonom po potrebi. Kako to najlakse da izvedem? Posedujem i TP Link WR340G RUTER koji sam koristio u iste svrhe dok sam imao kablovski net. Da li mogu njega nekako da iskoristim, da iz kompa on prima signal a da salje bezicno? Ne znam nista oko ovih stvari, pa oprostite ako su glupa pitanja....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 397
Zahvaljeno 3.562 puta na 3.328 poruka
|
![]()
pa najbolje da se umrežiš sa TP Link WR340G i da deliš internet, kucaj u help ics
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 20 puta na 11 poruka
|
![]()
Ja sam uradio sledece. Samo sam povezao kablom ruter i komp i telefon mi sada nalazi konekciju. Komp nista nije reagovao i ne prepoznaje da je bilo sta zakaceno za njega. E sad imam problem sto je na tom ruteru postavljena sifra koje se ja ne secam, a nece ni da mi udje u podesavanja preko 192.168.1.1. Mogu li nekako da resetujem ruter da izbrisem tu sifru? Ona fora sa drzanjem one iglice 6-10 sekundi ne pomaze...
Odradio sam reset na drugi nacin i sada sve radi savrseno. Znaci samo sam stavio kabal u ruter i u komp, nikakkva podesavanja. Zao mi je sto sam otvarao temu bespotrebno. Mozete je izbrisati. Poslednja ispravka: GameFREAK (15.6.2010 u 2:52) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Wireless internet u Beogradu, gde? | touch_master | Brbljaonica | 11 | 29.5.2010 7:51 |
Wireless ruter za 3G? | Stronger | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 0 | 17.12.2009 14:24 |
Wireless Internet, Vista, Real player, Dell Inspirion | ShonEPFC | Kvarovi | 4 | 4.11.2008 7:13 |
Wireless Antena na 5.xghz + koji Ap ruter | radezec | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 1 | 17.3.2008 2:52 |
Sharing internet connection i LAN. | diablo_ | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 7 | 30.7.2007 18:34 |