![]() |
![]() |
|
Registracija | Uputstvo | Spisak korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi forume kao pročitane |
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 10.1.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2 puta na jednoj poruci
|
![]()
Od skoro sam uveo bezicni internet(napokon se resio modem-a),veza je 128/128 kbps.Sad moj problem je sledeci,probao sam od p2p programa sledece eMulePlus,BearShare Pro,Shareaza,LimWare vezu uspostavim ali download nejde onoliko koliko bi trebalo,uglavnom od 1-3 Kb/s.
Imam ZoneAlarm,koji sam podesavo po upustvima od svakog gore navedenog p2p programa i nisam uspeo,da napomenem da sam ga i iskljucivao. Ako neko zna kako da resim ovo neko ispise koje slovo. Predpostavljam da je provajder iskljucio ovu mogucnost(p2p) ali sa uTorrent-om skidam bez problema. Pozdrav svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 7 puta na 6 poruka
|
![]()
preseli se u kanadu i problem resen
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 28.1.2006.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 20 puta na 15 poruka
|
![]()
Probaj da u Windows Integrisani Firewall otvoris portove! Ides na default konekciju,pa properties pa advanced pa firewall settigs i tu podesi portove.Ili imas program port trigger,samo nisam ga isprobao.Googlaj pa vidi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Programi za razvoj web prezentacija | Bole-M | Web razvoj | 69 | 12.3.2012 23:24 |
Programi potrebni za pravljenje jedne IGRE | Cleric | Pravljenje igara | 12 | 23.3.2007 23:25 |
Programi za pustanje TV-a | Gerovit | Video/TV softver | 8 | 24.1.2006 14:16 |